• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gasoline Gasoline kız ben bile Nasıl heycanlandım gece :KK53: hahah ben bile yalnız ..
Dedim Allah Allah ben normal doğum yapmicam ya yapamam ki niye sancı geliyoki, töbe töbe sanki ben karar vericem gibi :))
Valla Bi ara ilk sancılar gelince dedim kesin doğum başlıyo ama, benim oğlum full hareket ettiği için sonraki sancıları hiç anlayamadım ve nefesim kesilmedi hiç, rahatsız edici sancılar değildi ama düzenliydi 15 dk da bir vurdu dalgalar ..
Sonuç tırt :confused:
Bu gece neler olucak acaba beklemedeyim :KK69:
Ana oğul 29 şubat'a imza atarmışız bide :rolleyes:

Ya kızlar ben normalda 30 40 dk cok iyi yürüyebiliyodum:KK55: bu gun ciktim yurumek icin o_O aferdesiniz ama cisim gelmesin diye:KK48: yaptimciktim ona ragmen :KK17: iki dk sonra bi baski oldu anlatamam hep yurudugum yolu yuruyemez oldum :KK75: altima yapicakmisim gibi ewe krndimi zor attim geldim hemn lavoya girdim amasıkıstigim kadarda yoktu acikcasi var mi ayni sikintiyi yasayan:KK64:o_O
Ben de oyleyim canım..cisimi yapiyorum.on on beş dakika sonra tekrar baskı oluyor
Gidiyorum tuvalete.çay bardağının dibi kadar geliyor.cisim gelmese bile göbek altında mithis bir baskı hissediyorum. Sanki içinde su dolu bir balon var.her yusudukce o balondaki su hareket ediyor ve vajinamdan aşağı dusecekmis gibi oluyor.

Ya kızlar ben normalda 30 40 dk cok iyi yürüyebiliyodum:KK55: bu gun ciktim yurumek icin o_O aferdesiniz ama cisim gelmesin diye:KK48: yaptimciktim ona ragmen :KK17: iki dk sonra bi baski oldu anlatamam hep yurudugum yolu yuruyemez oldum :KK75: altima yapicakmisim gibi ewe krndimi zor attim geldim hemn lavoya girdim amasıkıstigim kadarda yoktu acikcasi var mi ayni sikintiyi yasayan:KK64:o_O

Kegel egzersizi yapıyomusun canım, hem idrar kaçırma için hemde böyle az az tuvalet geldiğinde kasları rahat kullanabiliyorum ben .. Yani ne kadar yapsam da gerçi bazen dediğin gibi olayla karşılaştım karşılaşıyorum

Bende sürekli oluyor canım 1 aydır hep böyleyim doğumun yaklaşmasıyla alakası yok 1 ay öncede aynıydım :) sanki altıma kaçırcak gibi baskı oluyor yürüyemiyorum gidiyorum tuvalete bir kaç damla :)

Benim adet kanamami bile zor tutuyordu pet :110: cok ksnamam oluyodu brnim o yuzden supeliyim pet konusunda :KK76: bazilarida cocuk bezlerini kullanfiklarini soyluyolar:KK48: brlkide dogumdan sonra ilk kananalarda beni ancak onlar pakliycak:KK48::KK53:
Canım ben dependin emici külotlarından aldım 10 lu bide arasına pedler var ya onlardan koyarım tamamdır diye düşünüyorum çünkü pijamam krem rengi batsın istemiyorum sende öyle yapabilirsin

ayyy onca sayfayı heyecanla okudum ama kandırmış senin vücut hepimizi :))))
olsun hayırlısı artık az kaldı zaten :)

benim de ilk gebeliğim ama karnımın taş gibi olma durumu 2-3 aydır hep var, son ay çok daha sık olmaya başladı, nst'de de çıkıyo zaten kasılma olarak :)

ay canımm Allah razı olsuunn :) hem nasıl güzel anlatmışsın, insanın içi açılıyo rahatlıyo böyle senin gibi anlatanları okuyunca hem de duanda yer bulduğuma çok mutlu oldumm, biz de böyle dualarla beklemiştik senin güzel haberlerini, çok şükür sıra bize geldi artık hayırlısıyla :)

kocam tutturdu 29şubatta doğur diye haftalardır aynı şeyi söylüyo, hayır diyorum ben de, çocuğumun doğum günü organizasyonları karman çorman olmasınnn :)))

canımm Allah ım inşallah hayırlısıyla heveslerini kursaklarında bırakmasın, bu seferki tutsun da güzel haberlerini alsınlar, en sonunda da kucaklarına alsınlar koklasınlaarr :)

gözün aydınn, maşallah sütün de artsın inşallah en kısa zamanda :) sağlıkla uyusun da büyüsün bıdık..

kan ilacına devam ediyorum, dr.um doğumda da sonra da ihtiyacım olacağını söyledi, depolayalım dedi
ben bir de kanım düşük olduğu için günde 2 kez kullanıyorum.

Allah şifa versin, en kısa zamanda iyileş inşallah..

ben 15-20gündür günde 20 kez tuvalete gidiyorum, sanki altıma kaçıracak gibi, afedersin damla damla yapıp çıkıyorum:KK48: benim bebik bayağı aşağıda olduğu için böyle oluyo heralde, çok kişide de olduğunu biliyorum :)
:rolleyes: demekki benim bebisde iyice asyagiya indi yohsa geliyo mu belimdede bi agri var heycandan agri girdi belime:KK9:
Ben pek kilo almadim bebeğim 3250 gr zaten hepi topu 7kilo aldim. Eğer bebek doğunca emerse 4 kiloyu vermek pek sorun olmaz gibi geliyor..
o_O ay sen cok azicik bi kilo amissin dogru hemencecik vrrirsin ben 20 kiloya yakin aldimo_O ve cok zayifken hamile kalmisfim doktor normal dediama gel bana sor senin icin kolay benim icin epey bi zor olacak:KK34::KK35:

Benim adet kanamami bile zor tutuyordu pet :110: cok ksnamam oluyodu brnim o yuzden supeliyim pet konusunda :KK76: bazilarida cocuk bezlerini kullanfiklarini soyluyolar:KK48: brlkide dogumdan sonra ilk kananalarda beni ancak onlar pakliycak:KK48::KK53:

Aslinda ben de keske dikis flan olmasa sa tampon+ped kullansam diyorum. Ama herhalde dikis olunca hatta dikissiz bile olsa hicbir doğum da pek onerilmiyormus tampon

Bana da oluyor bu Yuruyuse ciktigimda zorluyo bende eve gelip lavaboya gidip tekrar cikiyorum disari bazen

Benim kafam karıştı bu hasta bezi marketlerde satılan depend falan marka kadın mesane pedi denen şey mi? Doğumdan sonra orkid gece uzun falan kullansak olmaz mı ki? Hasta bezi şart mı? Bazısı da "emici kullan at külot "alın diyor? Haşır huşur naylon gibi bişeyse giyemem ben hangisini kullanmak lazım tecrübeliler bi yardımcı olsanıza:) hamile külodu götürmek lazım mı mesela ben hiç hamile külodu giymedim benim normal iç çamaşırlarımın hepsi bana oluyor ama olur da sezeryan olursam diye 1 tane ten tengi hamile külodu alıp götüreyim hastaneye diyorum siz ne diyorsunuz?
Benim hastane talep etti hasta kulotunu yani yanimizda bulunmaliymis Ben aldim bi paket hasur husur biseye benzemiyo bebek bezinin buyukler icin olani gibi düşün Yurtdisinda oldugum icin marka ismi versemde belki orda yoktur

Dogumlarimiz yakin ve hemn hemn hepimiz aynı hissediyoruz sanirim:KK48: bu cis sorunu hepimizde az cok var :KK48: bu seferki cok baskili olfugu icin supelenmsdimo_O ama bskiyorum ayni sikayetler bi kacimizda daha var :KK75: kegel egzersizini de duyfum ama hic bilgi edinmedim acikcasi:KK64:

Ben de oyleyim canım..cisimi yapiyorum.on on beş dakika sonra tekrar baskı oluyor
Gidiyorum tuvalete.çay bardağının dibi kadar geliyor.cisim gelmese bile göbek altında mithis bir baskı hissediyorum. Sanki içinde su dolu bir balon var.her yusudukce o balondaki su hareket ediyor ve vajinamdan aşağı dusecekmis gibi oluyor.

Kegel egzersizi yapıyomusun canım, hem idrar kaçırma için hemde böyle az az tuvalet geldiğinde kasları rahat kullanabiliyorum ben .. Yani ne kadar yapsam da gerçi bazen dediğin gibi olayla karşılaştım karşılaşıyorum

Bende sürekli oluyor canım 1 aydır hep böyleyim doğumun yaklaşmasıyla alakası yok 1 ay öncede aynıydım :) sanki altıma kaçırcak gibi baskı oluyor yürüyemiyorum gidiyorum tuvalete bir kaç damla :)
kizlar sizi cvplamak icin yazmisdim su cis :KK48:konusunu alinti yapmayi unutmusum sizi o yizden tekrar alinti yaptim:KK48::KK19:

Selam kızlar. Artık bebişleri kucağımıza almaya başladık. Ben normal doğum çok istiyorum ama bizim oğlumuzun başı önümüzdeki hafta 10cm yi geçecek gibi duruyor. Doktor 10'dan sonrası normal doğum için riskli dedi. O yüzden hafta sonuna doğru sezeryan olabilir. O zamana kadarda normal yoldan doğarsa şansımıza dedi. Bende her gün yürüyüşe çıkıyorum bir umut gelir diye. Dün gece birden karnımda bir kasılma başladı. Birkaç dakika şiddetli bir şekilde. Hiç böyle birşey yaşamamıştım. Öyle şiddetliydi ki bebeğimin kalp atışları dışardan belli oluyordu. Bütün gece karnım taş gibiydi yatamadım bile. Ama malesefki devamı gelmedi yalancı sancıymış. Kısmet artık napalım. İnşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde bebişlerimize kavuşuruz.

Gasoline Gasoline kız ben bile Nasıl heycanlandım gece :KK53: hahah ben bile yalnız ..
Dedim Allah Allah ben normal doğum yapmicam ya yapamam ki niye sancı geliyoki, töbe töbe sanki ben karar vericem gibi :))
Valla Bi ara ilk sancılar gelince dedim kesin doğum başlıyo ama, benim oğlum full hareket ettiği için sonraki sancıları hiç anlayamadım ve nefesim kesilmedi hiç, rahatsız edici sancılar değildi ama düzenliydi 15 dk da bir vurdu dalgalar ..
Sonuç tırt :confused:
Bu gece neler olucak acaba beklemedeyim :KK69:
Ana oğul 29 şubat'a imza atarmışız bide :rolleyes:
hadi bakalım :)))
29 şubatta doğuran olacak mı acabaa :KK45:

Ben hasta bezi vs almadım hastanem hasta bezi,pamuk vs bu tür ihtiyaçları sınırsızca veriyormuş bir orkid attım çantama o kadar :KK53:
benim hastane de aynısını söyledi, bebek bezi bile getirmeyin gerk yok biz veriyoruz herşeyi dediler, ben sadece orkidin ekstra gece bilmem nesi varmış, hem uzun hem geniş ondan attım çantaya. bebeğin de kendi bezinden koydum, neyle başlarsa ona alışırmış ya, 1gün de olsa kendi beziyle başlasın dedim.

benim dün gecem çok rahatsızdı yaa, her geçen günüm ve gecem daha zor geçiyo, bu zamana kadar çok relax takılan ben son günlerde vücut olarak beni çok zorladığından ağlıyorum bazen yoruluyorum artık oturmak kalkmak yürümek hele yatmak dönmek.. Allah ım yardım et diyorum, oğlumu seviyorum okşuyorum, ağlarken onu da etkilemesin diye bişey yok kuzum merak etme diyorum, az kaldı ikimiz de rahatlicaz diyorum öyle geçiyo o anlık buhranlarım :KK53::KK53: ilk 6-7 ayım misler gibi geçti, acısı bende son 2-3 ayda çıktı, yine de Allah ıma şükürler olsun bebeğimle ilgili hiç sıkıntıyla karşılaşmadık bugüne kadar, halimize bin şükür..

bu arada dün gece ilk kez bebikimi rüyamda gördüm :))
çok saçmaydı ama doğdu :) karnımın sol üst köşesinde ufak bi kesik varmış, ordan kafasını çıkarmış bıdığım, anneme hastaneyi arayın sorun napalım diyorum, annem de dr.u aramış, dr demişki madem kafası dışarı çıkmış gerisini de çıkarın demiş :))) e çıkarın o zaman diyorum ben de, annemler mutfaktan temiz bıçak alıyolardı göbek kordonunu kesmek için, Allah ıımm :))) neyse annemler bebikimin kalanını da çıkarmışlar, karnımı dikmişler falan :)))) o kısımları hatırlamıyorum artık anestezi de mi verdiler naptılarsa :)) sonradan bi bakıyorum hastane çıkışını falan giydirmişler çok hoşuma gidiyodu :) ama yani hiç hastaneye gitme teşebbüsünde bulunmuyodum rüyanın hiçbir anında maşallah :))))

Back