Düzenli sancı olursa doğum belirtisi. So haftalarda düzenli sancı görünürse iyi doğumun habercisi ama 37 haftadan önce görünürse riskli açılma var mı diye bakıyorlar açılmada varsa sancı yı durdurmaya çalışıyorlar sanırım ama doğum zamanı geldiyse bu iyi bişey durdurmazlar sancı yı doğuma alırlar heraldeKızlar bir şey soracam.nst de sancinin olması mi iyi olmaması mi
Bence sen daha durursun.. Hatta benimle ayni vakitleri bulursun sezerysn olmazsan.. Oğlan gecikiyo dedikleri durumGünaydın kızlar, oğluşum beni kandırdı resmen dün gece :))) yalancı sancıların dibini yaşadım yani, sürekli wc hissi ve belden bıçak saplanır gibi kasıklara ve sol bacağıma yayılan ağrı, 2 saat boyunca düzenli devam etti bu sancılar son sancımda artık dedim gitsek mi hastaneye ama ne suyum geliyo ne nişan bişey yok ve oğlum çok hareketliydi bide, dedim bekliyim ..
Bekle bekle derken saat 6 da herşey bitti :)) sancı Mancı hiçbişey kalmadı yerini karın gurultularına bıraktı sonuç gaz sancısı ..
Ay iyikide gitmemişim ya dr a, ama şimdi anlamadığım o belime vuran KESKin ilk ağrı çok kötüydü o neydi, sonrakiler neydi ?
Acaba açılmam falan mı oldu doğuma gerçekten hazırlanıyo mu vücudum? Bide resmen üşüme geldi ayaklarım belim falan dedim tamam ya kesin doğum başlicak .. Hepsi geçti gitti 7 ye doğru uyudum, şu anda da bişey yok ..
takvimimiz ayni anda bitiyor benimde oglum olacak insallah bekliyoruz bekliyoruz gelsinler sag salim
Günaydın kızlar, oğluşum beni kandırdı resmen dün gece :))) yalancı sancıların dibini yaşadım yani, sürekli wc hissi ve belden bıçak saplanır gibi kasıklara ve sol bacağıma yayılan ağrı, 2 saat boyunca düzenli devam etti bu sancılar son sancımda artık dedim gitsek mi hastaneye ama ne suyum geliyo ne nişan bişey yok ve oğlum çok hareketliydi bide, dedim bekliyim ..
Bekle bekle derken saat 6 da herşey bitti :)) sancı Mancı hiçbişey kalmadı yerini karın gurultularına bıraktı sonuç gaz sancısı ..
Ay iyikide gitmemişim ya dr a, ama şimdi anlamadığım o belime vuran KESKin ilk ağrı çok kötüydü o neydi, sonrakiler neydi ?
Acaba açılmam falan mı oldu doğuma gerçekten hazırlanıyo mu vücudum? Bide resmen üşüme geldi ayaklarım belim falan dedim tamam ya kesin doğum başlicak .. Hepsi geçti gitti 7 ye doğru uyudum, şu anda da bişey yok ..
29 subat olmasin kiz yazih oglusuna[QUbettunaz, post: 45380733, member: 706693"]Bugün nkeadar güzel güneşli bi gün bizler içinde çok güzel bi gün olsun oğluşum mesela bu gece 12 den sonra 29 şubatta doğabilirne güzel olur 4 yılda bir kutlanır ama çok özel olur
Ya kizlarr eski fiziginizi ozlemediniz mi
Hamileliğin ilk başında çekindiğim fotolardaki hâllerimi bile özledim ama ne yapalım geçicek bu durumlarda az kaldı hayırlısıyla inşallah canımYoksa bi tek benmiyimmmmm
29 subat olmasin kiz yazih oglusunaewet ozel bi gun olur olursada cook cok ozel
Geçen eski resimlere bakıorum aaa o kadar şaşırdım ki ne kadar zayıfmışım dedim kendi kendime.Burnum büyüdü hamilelikte sanki.Zaten 25 kilo alınca insan , o eski halinden eser kalmıyor.Ya kizlarr eski fiziginizi ozlemediniz mi
Sorma kizGeçen eski resimlere bakıorum aaa o kadar şaşırdım ki ne kadar zayıfmışım dedim kendi kendime.Burnum büyüdü hamilelikte sanki.Zaten 25 kilo alınca insan , o eski halinden eser kalmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?