2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar, oğluşum beni kandırdı resmen dün gece :))) yalancı sancıların dibini yaşadım yani, sürekli wc hissi ve belden bıçak saplanır gibi kasıklara ve sol bacağıma yayılan ağrı, 2 saat boyunca düzenli devam etti bu sancılar son sancımda artık dedim gitsek mi hastaneye ama ne suyum geliyo ne nişan bişey yok ve oğlum çok hareketliydi bide, dedim bekliyim ..
Bekle bekle derken saat 6 da herşey bitti :)) sancı Mancı hiçbişey kalmadı yerini karın gurultularına bıraktı sonuç gaz sancısı ..
Ay iyikide gitmemişim ya dr a, ama şimdi anlamadığım o belime vuran KESKin ilk ağrı çok kötüydü o neydi, sonrakiler neydi ?
Acaba açılmam falan mı oldu doğuma gerçekten hazırlanıyo mu vücudum? Bide resmen üşüme geldi ayaklarım belim falan dedim tamam ya kesin doğum başlicak .. Hepsi geçti gitti 7 ye doğru uyudum, şu anda da bişey yok ..

Kızlar bir şey soracam.nst de sancinin olması mi iyi olmaması mi
Düzenli sancı olursa doğum belirtisi. So haftalarda düzenli sancı görünürse iyi doğumun habercisi ama 37 haftadan önce görünürse riskli açılma var mı diye bakıyorlar açılmada varsa sancı yı durdurmaya çalışıyorlar sanırım ama doğum zamanı geldiyse bu iyi bişey durdurmazlar sancı yı doğuma alırlar heralde

Bence sen daha durursun.. Hatta benimle ayni vakitleri bulursun sezerysn olmazsan.. Oğlan gecikiyo dedikleri durum

takvimimiz ayni anda bitiyor benimde oglum olacak insallah bekliyoruz bekliyoruz gelsinler sag salim

Sende herhangi bi belirti var mı peki durumlar nasıl 3 gündür geçmek bilmeyen adet sancısıyla kıvranıyorum ben, çatı ağrısıda var kemiklerim çürüdü sanki yatakta dönerken eşim yardım ediyor drum 11 marta kadar bekleyebiliriz dedi normal doğumu niye öyle dediki anlamışta değilim yani 11 martın özelliği ne

Ay canım yaa doğuruorsun sandım bi annnnn ama yinede belli olmaz fırtına öncesi bi sessizlik gelmiştir şimdi belkide başlar tekrar bi kaç saat içince mutlaka haber ver

[QUbettunaz, post: 45380733, member: 706693"]Bugün nkeadar güzel güneşli bi gün bizler içinde çok güzel bi gün olsun oğluşum mesela bu gece 12 den sonra 29 şubatta doğabilir ne güzel olur 4 yılda bir kutlanır ama çok özel olur [/QUOTE]
29 subat olmasin kiz yazih oglusuna ewet ozel bi gun olur olursada cook cok ozel

29 subat olmasin kiz yazih oglusuna ewet ozel bi gun olur olursada cook cok ozel[/QUOTE]

Olsun olsun çok güzel bi gün her yıl olursa sıkıcı olur

Ya kizlarr eski fiziginizi ozlemediniz mi

Özlemez olurmuyummm
eski kıyafetlerimi gördükçe bunalıma giriyorum fotolara bakıyorum nekadar ince belim varmış diyorum piskolojim bozuluyor gibi oluyor sonr bebeğim aklıma geliyor doğsun azcık büyüsün hemen spora başlıcam çok kilo almadım ama tabiki vücüdm değişti eşim geçen elimi tuttu diyorki ellerin anne eli gibi oldu iyi bişeymi dedi kötü bişeymi ablamadım ama geçicek bu günlerde

29 subat olmasin kiz yazih oglusuna ewet ozel bi gun olur olursada cook cok ozel

Olsun olsun çok güzel bi gün her yıl olursa sıkıcı olur

Özlemez olurmuyummm
eski kıyafetlerimi gördükçe bunalıma giriyorum fotolara bakıyorum nekadar ince belim varmış diyorum piskolojim bozuluyor gibi oluyor sonr bebeğim aklıma geliyor doğsun azcık büyüsün hemen spora başlıcam çok kilo almadım ama tabiki vücüdm değişti eşim geçen elimi tuttu diyorki ellerin anne eli gibi oldu iyi bişeymi dedi kötü bişeymi ablamadım ama geçicek bu günlerde[/QUOTE]
Ayy inanirmisin bacim ayni duygulardayiz kendimi suclu jissediyodum kimse boyle bi konu acmadigi icin bi tek benmiyim bian once eskisi gibi olmak isteyen her gun aynaya bakmadan yatamiyorum tabiki bebisim herseyden onemli ama o fit vucud ister istemez araniyo rahatlatiyorum kendimi bitti bir aydan az kaldi diuorum ilk hamile kaldigimdada kiyafetlerime giremedigimi gorunce bunalima girmisdim inanin agliyodum sonra sonra karnim sisdikce bebegimi gordukce sisman degilim ben hamileyim diye kabullenmeye basladim tabiki eski kiyafetlerimin heppppsini kaldirdim gordukce pskolojm bozulmasin diye kendimi hamilelige iyice alistrmk icinCok sukur hersey icin az kaldi oncelik bebisim tabi

Geçen eski resimlere bakıorum aaa o kadar şaşırdım ki ne kadar zayıfmışım dedim kendi kendime.Burnum büyüdü hamilelikte sanki.Zaten 25 kilo alınca insan , o eski halinden eser kalmıyor.
Sorma kiz bende esime ablara diyorum bide o zamnlar sikinti yapiyodum ne kilo aldim diye nasil da zayif bi hamileydim oysa ne olduysa 5. Aydan sonra kilo almaya basladim o gun bu gundur 18 kilo aldim bende hayirlisi olsun saglikli olsunlarda napah yemiyek mi

Andrammm Allah razı olsun canım inşallah bizde sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız seninde bol bol sütün olsun gazsız bir bebişin olsun inşallah en çok hoşuma giden kimsede susmayan bebek annede susuyor ya çok özel geliyor rabbim bizede yaşatsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…