• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar cuma günü saat 5 de bebeğimize kavuştuk çok şükür rabbime çok güzel bi duygu rabbim bekleyenisteyen herkese nasip etsin. Anca yazabildim dün akşameve geldik şimdi sütümüzün iyice gelmesini bekliyoruzçok şükür memeyi iyi tutuyor
Gözün aydın cnm bu güzel duyguyu rabbim bize de yaşatsın :KK68:

Bence cok iyi canm.saglikla al kucagina bebisini.

Heyecanlı bekleyis.ne yaptn canm.geldi bebis? insallah kolay gecmistir dogumun.
Doktorun beni eve yolladığı günden sonraki gün yani 27.02.2016 sabah 6:00da oğlum normal doğumla dünyaya geldi.. Her şey yolunda, Allah herkese sağlıklı doğumlar nasip etsin ☺️

Inan o rahatliktan bendede var:KK48: ben pijema takimida almadimo_O dogumda giyecegimi dogumdan sonra giyebilirmiyiz ki bilmiyorum :KK51: bu hafta alicam bende bide ic camasiri alicam buyuk beden mi alsam gene o_O hani hasta bezi faln takilacak ya :KK53: ay ne biliyim ni kararsiz kaldim
canım hasta bezını ben suyum gelınce takmıstım uzerımde sadece hastane onlugu vardı.zaten camasır gıymıyosun rahım acıklıgına bakıyolar ara ara.dogumdan sonrada kanamanın sıddetıne gore hasta bezı yada ped kullanırsın rahat edecegın bı camasır alman yeterlı.pijamayı dogumdan sonra gıyersın canım sadece karnın ınecek dıger kısımlardan kılo aldınmı bılmıyorum.emzırme donemınde vazgecılmezımız olacak pıjamalar....kusmuklu...dizleri cıkmıs pijamalar:rolleyes::rolleyes:

Kızlar slm iyi pazarlar hepinizden bir ricam olacak şimdi ve özellikle doğuma giderken yengem için dua istiyorum 5 yıldır evliler ama çocukları olmuyor iki kez tüp bebek denediler tutmadı şimdi tekrar tüp bebek tedavisi oluyorlar ayın 25 inde yumurta transferi olacak dua edin bu sefer tutsun abimle yengemde çok heyecanlı ama hep bir endişe var içlerinde herkesten dua bekliyorum şimdiden hepinizden allah razı olsun
Rabbım cabalarını emeklerını dualarını gerı cevırmesın.ısteyen bekleyen herkese hayırlı saglıklı evlatlar versın ınsallah

Kızlar sizler kan ilacına devam ediyor musunuz, ben bıraktım 1 haftadır.Hiç bişey içmiyorum.Bu arada af edersiniz ishalım kaç gündür.
benım gunde bı taneydı 33.haftada gunde ıkı ye cıkardı dogumda ıhtıyacımız olacak dedı.kan hapı onemlı canım lohusalıkta da gerekıyor

canım hasta bezını ben suyum gelınce takmıstım uzerımde sadece hastane onlugu vardı.zaten camasır gıymıyosun rahım acıklıgına bakıyolar ara ara.dogumdan sonrada kanamanın sıddetıne gore hasta bezı yada ped kullanırsın rahat edecegın bı camasır alman yeterlı.pijamayı dogumdan sonra gıyersın canım sadece karnın ınecek dıger kısımlardan kılo aldınmı bılmıyorum.emzırme donemınde vazgecılmezımız olacak pıjamalar....kusmuklu...dizleri cıkmıs pijamalar:rolleyes::rolleyes:

Rabbım cabalarını emeklerını dualarını gerı cevırmesın.ısteyen bekleyen herkese hayırlı saglıklı evlatlar versın ınsallah

benım gunde bı taneydı 33.haftada gunde ıkı ye cıkardı dogumda ıhtıyacımız olacak dedı.kan hapı onemlı canım lohusalıkta da gerekıyor
:KK70: tmm dediklerini aklima yazdim canim bilgilenfirdigin icin saol:KK15: pijema olayida beni bitirdi yalniz:KK70::KK70::KK70::rolleyes::KK70:

Inan o rahatliktan bendede var:KK48: ben pijema takimida almadimo_O dogumda giyecegimi dogumdan sonra giyebilirmiyiz ki bilmiyorum :KK51: bu hafta alicam bende bide ic camasiri alicam buyuk beden mi alsam gene o_O hani hasta bezi faln takilacak ya :KK53: ay ne biliyim ni kararsiz kaldim

Benim kafam karıştı bu hasta bezi marketlerde satılan depend falan marka kadın mesane pedi denen şey mi? Doğumdan sonra orkid gece uzun falan kullansak olmaz mı ki? Hasta bezi şart mı? Bazısı da "emici kullan at külot "alın diyor? Haşır huşur naylon gibi bişeyse giyemem ben hangisini kullanmak lazım tecrübeliler bi yardımcı olsanıza:) hamile külodu götürmek lazım mı mesela ben hiç hamile külodu giymedim benim normal iç çamaşırlarımın hepsi bana oluyor ama olur da sezeryan olursam diye 1 tane ten tengi hamile külodu alıp götüreyim hastaneye diyorum siz ne diyorsunuz?

Kızlar sizler kan ilacına devam ediyor musunuz, ben bıraktım 1 haftadır.Hiç bişey içmiyorum.Bu arada af edersiniz ishalım kaç gündür.
Ben demir ilaci hic kullanmadim ama o ishal olayi cok sik oluyo Yediklerime dikkat etmeme ragmen Bu vucudun son haftalar doguma hazırlanmasiyla ilgiliymis normalmis Dr um ornek alip bakti bakteri fln da çıkmadı Normal bi durum yani

Prettylitt 45384194 .!.:
Benim kafam karıştı bu hasta bezi marketlerde satılan depend falan marka kadın mesane pedi denen şey mi? Doğumdan sonra orkid gece uzun falan kullansak olmaz mı ki? Hasta bezi şart mı? Bazısı da "emici kullan at külot "alın diyor? Haşır huşur naylon gibi bişeyse giyemem ben hangisini kullanmak lazım tecrübeliler bi yardımcı olsanıza:) hamile külodu götürmek lazım mı mesela ben hiç hamile külodu giymedim benim normal iç çamaşırlarımın hepsi bana oluyor ama olur da sezeryan olursam diye 1 tane ten tengi hamile külodu alıp götüreyim hastaneye diyorum siz ne diyorsunuz?
Ayy aklimizda deli düsunceler gercrkten:confused::KK70: bende tam bilmiyorum kardsimde varmis hasta bezi o yuzden almiycam ben:KK75: ama bildigim kadariyla orkit olmuyo hasta bezi sart diye biliyorum :KK35:

Ya kızlar ben normalda 30 40 dk cok iyi yürüyebiliyodum:KK55: bu gun ciktim yurumek icin o_O aferdesiniz ama cisim gelmesin diye:KK48: yaptimciktim ona ragmen :KK17: iki dk sonra bi baski oldu anlatamam hep yurudugum yolu yuruyemez oldum :KK75: altima yapicakmisim gibi ewe krndimi zor attim geldim hemn lavoya girdim amasıkıstigim kadarda yoktu acikcasi var mi ayni sikintiyi yasayan:KK64:o_O

Ayy aklimizda deli düsunceler gercrkten:confused::KK70: bende tam bilmiyorum kardsimde varmis hasta bezi o yuzden almiycam ben:KK75: ama bildigim kadariyla orkit olmuyo hasta bezi sart diye biliyorum :KK35:

Canim ben ilk dogumumda normal ped kullandim en uzun olanlarindan. Normal adet zani kullanimimdan tek farki atiyorum normalde yogun günlerde 3 saatte bir degistiriyorsam dogumdan sonraki ilk gunler saat basi falan degistirdim.arada sizmalar olabiliyordu yine de.Şu depend in kullan at larini merak ediyorum aslinda. Epey ince gorunuyor ne kadar emebilir ki?

Canim ben ilk dogumumda normal ped kullandim en uzun olanlarindan. Normal adet zani kullanimimdan tek farki atiyorum normalde yogun günlerde 3 saatte bir degistiriyorsam dogumdan sonraki ilk gunler saat basi falan degistirdim.arada sizmalar olabiliyordu yine de.Şu depend in kullan at larini merak ediyorum aslinda. Epey ince gorunuyor ne kadar emebilir ki?
Benim adet kanamami bile zor tutuyordu pet :110: cok ksnamam oluyodu brnim o yuzden supeliyim pet konusunda :KK76: bazilarida cocuk bezlerini kullanfiklarini soyluyolar:KK48: brlkide dogumdan sonra ilk kananalarda beni ancak onlar pakliycak:KK48::KK53:

Bu saatte napıcağımı bilemedim yazıyim dedim size de :) salonda uykuya dalmıştım 3.40 da birden bel Ağrı'ma uyandım resmen bıçaklıyor gibiydi sancı olduğunu düşünemedim uyku sersemi, ağlicak gibi oldum o kadar şiddetliydi, wc gidip geldim biraz dinlendim geçti gitti, sonrasında 1 saattir 15-20 dk bir vuran sancı ağrı arası dalgalar var, nefesim kesilmiyor aşırı Bi rahatsızlık hissi de yok ama anlamıyorum, durmadan wc hissi geliyor sanki doğum başlıyor gibi bir his var içimde ..
Nişan su vs yok ..
Bunlardan biri gelene kadar ve sancılar dayanılmicak kadar olana kadar beklicem ..
Gaz sancısı da olabilir çünkü yalancı sancı da ..
Bakalım ..
Doğurursam haber veririm .. :)
ayyy onca sayfayı heyecanla okudum ama kandırmış senin vücut hepimizi :))))
olsun hayırlısı artık az kaldı zaten :)

Günaydin kızlar sizlere bir şey sormak istiyorum sizler bnden daha tecrubelisiniz bnm ilk gebeliğim dunden beri de karnım taş gibi gece de sertlik gitmedi hatta akşam bebisimin hareketide azalmisti ama çok şükür şimdi oynuyo neden böyle sertlesti ki anlamadım taş gibi arada da sizi oluyo böyle olan var mı
benim de ilk gebeliğim ama karnımın taş gibi olma durumu 2-3 aydır hep var, son ay çok daha sık olmaya başladı, nst'de de çıkıyo zaten kasılma olarak :)

Sezeryandan korkmaaa. Bende normal doğumu çok istiyordum ama sezeryanda abartıldığı kadar yok. Tabi ki ağrı oluyor ama geçiyor gidiyor. Evladının kokusu yetiyor herşeyin acısını silmeye. Sende hiççç korkma. O mucizevi anı yaşayacaksın oğluşunu kucağına alacaksın. Emzireceksin. Ağlayacaksın mutluluktan. Anne olacaksın. Cennet serilecek ayaklarının altına. Ağlayan çocuk sende susacak sadece, senin kokunda. Vs vs. Güzel yönlerini anlatmakla bitmez. Acıda neymiş :) Ameliyattta dua edecek çok vakit oldu. Hepinize dua ettim. Kendi kendime güle güle. İsimleri bilmiyorum ya @baby23 Gasoline Gasoline SiremimS SiremimS @luckky @teztez vs. diye diye ettim dua. Aklıma gelmeyenleri de topiktekiler diye genelledim :) hepiniz güzel haberler vereceksiniz inanıyorum :KK200::KK15:
ay canımm Allah razı olsuunn :) hem nasıl güzel anlatmışsın, insanın içi açılıyo rahatlıyo böyle senin gibi anlatanları okuyunca hem de duanda yer bulduğuma çok mutlu oldumm, biz de böyle dualarla beklemiştik senin güzel haberlerini, çok şükür sıra bize geldi artık hayırlısıyla :)

Bugün nkeadar güzel güneşli bi gün bizler içinde çok güzel bi gün olsun oğluşum mesela bu gece 12 den sonra 29 şubatta doğabilir :confused: ne güzel olur 4 yılda bir kutlanır ama çok özel olur :KK48:
kocam tutturdu 29şubatta doğur diye haftalardır aynı şeyi söylüyo, hayır diyorum ben de, çocuğumun doğum günü organizasyonları karman çorman olmasınnn :)))

Kızlar slm iyi pazarlar hepinizden bir ricam olacak şimdi ve özellikle doğuma giderken yengem için dua istiyorum 5 yıldır evliler ama çocukları olmuyor iki kez tüp bebek denediler tutmadı şimdi tekrar tüp bebek tedavisi oluyorlar ayın 25 inde yumurta transferi olacak dua edin bu sefer tutsun abimle yengemde çok heyecanlı ama hep bir endişe var içlerinde herkesten dua bekliyorum şimdiden hepinizden allah razı olsun
canımm Allah ım inşallah hayırlısıyla heveslerini kursaklarında bırakmasın, bu seferki tutsun da güzel haberlerini alsınlar, en sonunda da kucaklarına alsınlar koklasınlaarr :)

Kızlar cuma günü saat 5 de bebeğimize kavuştuk çok şükür rabbime çok güzel bi duygu rabbim bekleyenisteyen herkese nasip etsin. Anca yazabildim dün akşameve geldik şimdi sütümüzün iyice gelmesini bekliyoruzçok şükür memeyi iyi tutuyor
gözün aydınn, maşallah sütün de artsın inşallah en kısa zamanda :) sağlıkla uyusun da büyüsün bıdık..

kan ilacına devam ediyorum, dr.um doğumda da sonra da ihtiyacım olacağını söyledi, depolayalım dedi
ben bir de kanım düşük olduğu için günde 2 kez kullanıyorum.

Kizlar kac gundur gribim simdi oksuruk basladi umarim iyilesmeden dogurmam.
Allah şifa versin, en kısa zamanda iyileş inşallah..

Ya kızlar ben normalda 30 40 dk cok iyi yürüyebiliyodum:KK55: bu gun ciktim yurumek icin o_O aferdesiniz ama cisim gelmesin diye:KK48: yaptimciktim ona ragmen :KK17: iki dk sonra bi baski oldu anlatamam hep yurudugum yolu yuruyemez oldum :KK75: altima yapicakmisim gibi ewe krndimi zor attim geldim hemn lavoya girdim amasıkıstigim kadarda yoktu acikcasi var mi ayni sikintiyi yasayan:KK64:o_O
ben 15-20gündür günde 20 kez tuvalete gidiyorum, sanki altıma kaçıracak gibi, afedersin damla damla yapıp çıkıyorum:KK48: benim bebik bayağı aşağıda olduğu için böyle oluyo heralde, çok kişide de olduğunu biliyorum :)

Back