- 16 Temmuz 2015
- 367
- 174
- 53
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence cok iyi canm.saglikla al kucagina bebisini.Ben de çarşamba günü çatı muayenesi oldum. Çatı normal doğuma uygun görünüyor mus . Bir aksilik çıkmazsa normal doğumu bekliyorum. Bebeğim çarşamba günü 3250gr di. Sizce normal mi ?
Heyecanlı bekleyis.ne yaptn canm.geldi bebis? insallah kolay gecmistir dogumun.Beni bugün doktor eve gönderdi, sancıların artarsa ya da suyun gelirse gel dedi. Sanırım sancılarım artıyor, 10 dkda bir falan kasıklarımabıçak saplanmış gibi oluyor, Allahım hepimize yardımcı olsun, inşallah doğurabilirim
Gözünaydn canm.Allah analı babalı büyütsün.İkram kollarında uyuyor suan.. 3400 kg 53 cm geldi..Allah hepinizin yardimcisı olsun..doğum sonrası daha zor inanin buna..zorluğu atlatmak için tek çözüm mutluluk ve sabır. . Allah geride kalan arkadaslarimin allah yardımcısı olsun.. bebeğini kucağına alanlara da bol sütler...
Ha ha cok güzel ve samimi anlatmışsn.hayırlı olsun ve bol sütün olsunMerhabalar,hamileyken hic gecmeyen zaman bebisler gelince hizla geciyor.biz 10gunluk olduk bile.bu 10 gun icinde karnimda buyudugu gunleride ozledim,cabucak geldigi icin tesekkurde ettim kizima.lohusalik halleri gebelikten betermis onu anladim ama :)ilk gunlerden deneyimlediklerimi paylasayim istedim sizinle.Gogus kalkaniniz yoksa mutlaka edinin cunku bu gunlerde en yakin arkadasiniz oluyorlar.hastaneden geldiginiz ilk gunler mesane kulodunu icat edene tesekkur ediyorsunuz.2 emzirme atleti yeter diyordum yetmiyormus.2 tane daha siparis verdim.o gunlerce ozenip tek tek utuleyip yerlestirdigim dolap varya simdi carsamba pazari gibi:)) hele surekli kusan bi bebeginiz olursa o herseyi takim giydiririm hevesleriniz askida kaliyor.benimkinin suan bi elinde beyaz bi elinde pembe eldiven var:)) az gelen su faturalarina yakin zamanda hasretle bakacagim cunku 10 gun icinde sadece bebegin 3 makina esyasi yikandi:)esyalarini hazirlarken aman ne cok almisim dedigim agiz mendillerini simdi iyiki o kadar cok almisim diyorum cunku mustafa keser misali elinizde hep bir mendille dolasiyorsunuz:)ben hamileyken gogus pompasi almamistim gerek olursa aliriz nasilsa diye.gecen aksam esim saat 9bucukta e bebek kapanmadan kosa kosa pompa almaya gitti.o kadar kampanyali zamanlarini kacirdim diyede hayiflanmadim degil:)evde dut kompostosu,incir kürleri,serbet tarifleri havada ucusuyor.anneler hangisi daha cok sut yapar yarisina girdiler bile.bide gogus ucu catlamasi var.dogumdan 1 ay once krem surmeye baslasam bile yinede ufak tefek catlamalar oldu.ama onun icinde tabiki anne-kayinvalide tavsiyesi uygulandi.modern cag bambaska oneriler sunsada bize eskilerin bildiklerine kiymet vermek lazimmis.uzun oldu biraz ama bebekli gunlerden nacizane tavsiyeler simdilik boyle.bebegini kucagina alan annelere hayirli olsun.bekleyenleride Rabbim bir avazda kurtarsin dedikleri dogruymus.benim avazlar biraz fazlaydi ama siz tek seferde kurtulun insallah:)
Evet canım güya 600 gr almış 10 günde :)))
Ama bence 10gün önceki ölçüm yanlış çünkü 3 ve 4 hafta önceki kontrollerde hep 2 hafta önde çıkıyodu, şuanda da önde olduğuna göre demekki aradaki bir ölçüm biraz yanlış olmuş, yoksa el kadar bebe 10günde 600gr ı nasıl alsın zaten iriydi yani aslında
Bir de benimkinin kafası da iyice aşağı yerleşmiş, ultrasonda normal şekilde bakarken artık kafasının tepesi görünmüyo, burnuşunu gösterdi dr ve artık baya inmiş aşağı dedi.
Bakalım hayırlısı neyse o olsun artık beklemeye geçtik zaten ne edek
Hımm yarın ilk iş dr.unu bi ara bence, nolur nolmaz
Hahahha bak bu doğru tespit bence, senin vücut bence de sanki doğum sezonunu kapattı, dr marifetiyle alın bu bıdığı benim içimden diyo olabilir
Kızlar aklımda ve dualarımdasınız. Ama telefonumu elime fazla alamıyorum. Aldığımda da konuşmalar epey ilerlemiş oluyo :) üstten üstten okuyorum. Doğum yapanlara hayırlı olsun dileklerimi iletir hepinizi çokça öperim.
Benimki de aynısı canım..hem de seninkiyle aynı yer ,aynı aciBenim de sağ bacagimin kasikla birleştiği yer ağrıyor. Hatta yurumemi bile engelliyor. Böyle bir durumla karşılaşan var mı ?
Ağırlık yapıyor diye mi ağrıyor acaba ? Ben genelde sağ tarafıma yatıyorum. Hamilelikte alisamadim sol tarafa yatmayaBenimki de aynısı canım..hem de seninkiyle aynı yer ,aynı aci
Nst de sancim cikmadi bugun doktor kanamam olabilecegini korkmamam gerektigini soledi ama ben leke olarak bekliyordum nisan pembemsi akintoyla gelen birseymis ve birkez gelirmis benimki koyu renkte ve devamli geliyor hatta afedersin cok ufak pihtili sanci olarakda kanamanin verdigi bir sizlama varAaa acaba nişan mı geldi ki canım sancın falan var mı, 2 cm açılman da varmış zaten, maşallah inşallah kendi sancın gelir hemen de suni ye gerek kalmaz ..
Sancına dikkat et sıcak duş al rahatlarsın belki biraz iyi geliyomuş açılmaya falan da
Can'ım istersen doktorunu arada bir sor yaNst de sancim cikmadi bugun doktor kanamam olabilecegini korkmamam gerektigini soledi ama ben leke olarak bekliyordum nisan pembemsi akintoyla gelen birseymis ve birkez gelirmis benimki koyu renkte ve devamli geliyor hatta afedersin cok ufak pihtili sanci olarakda kanamanin verdigi bir sizlama var
Gözünüz aydınİkram kollarında uyuyor suan.. 3400 kg 53 cm geldi..Allah hepinizin yardimcisı olsun..doğum sonrası daha zor inanin buna..zorluğu atlatmak için tek çözüm mutluluk ve sabır. . Allah geride kalan arkadaslarimin allah yardımcısı olsun.. bebeğini kucağına alanlara da bol sütler...
Nst de sancim cikmadi bugun doktor kanamam olabilecegini korkmamam gerektigini soledi ama ben leke olarak bekliyordum nisan pembemsi akintoyla gelen birseymis ve birkez gelirmis benimki koyu renkte ve devamli geliyor hatta afedersin cok ufak pihtili sanci olarakda kanamanin verdigi bir sizlama var
sancı varmı peki canım mutlu soma çok az kalmış maşallah muayneden mi olmuş kanama dmek yne de doktorunu ara sor imkanın varsa doğum başlıyor olmasnnBugun nst ve kontrol vardı oğlum çok şükür 3800 grolmuş nst de sancım çıkmadı ama 2 cm açılmam varmış salı gününe kadar bekleyelim olmazsa salı yatış yapalım dedi muaneden sonra eve gidince kanaman olurkorkma sakın dedi ama az öncegittim çıktım beş dakika sonra gittim sanki adetkanaması gibi ne zamana kadar devam ederki acaba
Psikopat anne ve psikopat bebeği olduk bizz bütün kk tanıyo artık beni
Valla bitti benim hamilelik sezonu kapattık artık oğlumla :))
Arada bir ittiriyo kendini resmen içim çıkıyo gibi oluyo bütün ağırlığını aşağı veriyo çabalıyo yavrum kanala Girmek için haftalardır ama yok yok yok :)) bende uğraşma oğlum artık boşver diyorum
Ağırlık yapıyor diye mi ağrıyor acaba ? Ben genelde sağ tarafıma yatıyorum. Hamilelikte alisamadim sol tarafa yatmaya