2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Slm arkadaşlar çok sükür doğumumu yaptım oğlumu kucağıma aldım ikimizde çok şükür iyiyiz
Gözün aydın cnm fırsat bulduğunda detayları bekleriz
Kendini yıpratıp da bebeğini de üzme cnm bir şey yoktur insalah.. Bu son dönemler hepimizin aklına olumsuz ne kadar düşünce varsa geliyor üzerinde durmayıp geçiştirmek lazım.. Kötü düşündükçe kötüyü çağırırız gibi geliyor bana.. İçini ferah tut dua et

ne güzel anlatmışsınız özendim

senin annen de benimki gibi uzakta anlaşılan ben de annemi çağıracağım da ne zaman çağırsam diye düşünüyorum.çok erken gelemeyecek.doğuma yakın gelip ona göre kalacak mecburen.perşembe günü 37 haftam doluyor izne ayrılıyorum.ondan sonra ben de psikolojik olarak hazır hissedeceğim kendimi

Harika yazmissin canım :) mustafa keser ha

Allah anali babalı büyütsün sağlıklı hayırlı bi evlat olur inşallah

İçini ferah tut .Allah yar ve Yardimciniz olsun ve olacak da inanıyorum..bu aft ne

İnsallah hiç bir sorun yoktur canım dert etme lütfen. Ayrıca ayrıntılı ultrason da birsey olmaması da iyi olduğunu gösterir bence. Benim bebeğimin karın 1hafta ve bacak boyu 2 hafta geride. Doktor hersey normal dedi yani bir haftalik gerilikten birsey çıkmaz. Bence dua et iyisini düşün ve çağır.

İçini ferah tut .Allah yar ve Yardimciniz olsun ve olacak da inanıyorum..bu aft ne
Üçlü tarama testinde bakılan Bi protein. Yüksek olmasına neden olabilecek birçok şey var. Bunlardan biri bebeğin omuriliğimin kapanmamasından kaynaklı yükselme. Bu düzeltilebilir bişey de değil malesef. O yüzden o kadar cok korkuyorum kı

İnşallah dediğiniz gibi olur. Sona yaklaştıkça daha da korkmaya başladım.

ben iki seferdir giriyorum bisey yok canım bu sefer sokar nst ye benim de 2 mart kontrolümde çatı muayenem var belki sana da yapar hazırlıklı olmanda fayda var.

canım omurilikle ilgili sıkıntı olsa o kadar ultrasonda ayrıntılı da görünmezmiydi sen stres yapma kendine ins sağlıkla kavuşacaksın bebeğine. her bebeğin harekti de kilosu da bir olmaz kendini de bebişi de strese sokma bence

aynenm cnım uzaktn gelecek anneannem de onda kaldığı için bi hafta öncesinden onun hazırlıklarını yapıp haftasonu ağbimimn onu teyzemlere götürmesi lazım teyzmin kızının da bi ameliyat durumu var onunnetleşmesini bekliyor ama her halikarda 12 mart gibi gelmeye çalışcam dedi, bebeğin kırkknı çıkarnayı planladığı için günler öncesinden gelmek istemiyor beklenen doğım tarhim 23 mart ya o tarihi de geçirirse diyor bi de ya biz gelmeden doğarsa diye de korkuyor benim hamile halimi merak ediyormuş :) acil bi durum için eşyaları hazırladı hemen biner gelirim diyor ama durumlar karışık, ben de haftaya 37 oluyorum çatı muayenesi az çok ipcu verir heralde kanala inip inmediği açılma başlayıp başlamadığı ona göre hareket ederiz dedim ben de sen oldun mu çatı muayensi normal doğum olucakmıymış rahim doğum hazırlıklarına başlamış mı ne durumdasın. herşey yolunda devam ederse inş beklenen doğum tarihimizden bir hafta önce gelseler yeter heralde

ben iki seferdir giriyorum bisey yok canım bu sefer sokar nst ye benim de 2 mart kontrolümde çatı muayenem var belki sana da yapar hazırlıklı olmanda fayda var.
İki hafta önce agdaya girmistim canım.baktim da kil falan yok.çarşambaya kadar da Minnacık olur.bunu için kuaföre gitmeye gerek yok sanırım...doğumdan bir iki gün önce giderim...ama bahsetmesi lazımdı doktorun 37de gittiğimde neler olacağından...senin randevun kacta derya ?

Kız yok hiiiiiiccc korkma.bol bol duani oku.hatta ne yap biliyor musun ben yapiyorum.mesela netten yusuf suresini ,meryem suresini yaşın suresini dinle..boy abdestin olsa yeter.abdetsli olmasan da dinleyebiliyorsun.ben hep dinliyorum.bazen de uzaniyorum.telden aciyorum. Karnima goturup bebeğin dinlemesini sagliuorum...insanın ici huzur dolu oluyor.bence sen de boyle dene.hep.klasik.muzik nereye kadar dinletecem..bilmiyorum ben maneviyata duaya onem veren biriyim.namaz kilmiyorum ama bol bol duami ediyorum.herkes icin.butun.anneler anne adaylari anne olmak isteyenler ve guruptaki annisler icin de ediyorum.bak her sabah fatiha ,bir kulluallah,ayetel kursi ,felak nas ve yuz defa da la havle ve la kuvvete illa billahul aliyyul azim diyorum.sonra da duami ediuorim.ister yolda ister markete gideken isterse evde oturup okuyorum.sonra da aklima geldiginde dua sure dinletiyorim bebegime.ben çok inanıyorum buna..Allah büyüktür.hiç korkmaa..her şeyi Allah a bırak.bi de canım şunu yap onlira da olsa yirmi lira da olsa bebeğin için ihtiyacı olan birilerine bebeğin adına para ya da birşeyler ver...inan insan çok rahatliuor.içimde senin için çok güzel duygular hisler var...inanıyorum sağlıklı hayırlı nurtopu gibi bir bebeğin olacak Allah in izniyle..bence Dediklerimi yap canım :)

Evet önceden söylemesi lazımdı bazı doktorlar 38 de yapıyor belki seni de iyle planlamıştır ama neyseki hazırlıklı sayılırsın yapsa bile. Randevu konusunda ise ben eşimde gelebilirse diye öğleden sonra 2 buçuğa aldım dı ama bu aralar izin olayı sıkıntılı sanırım gelemiyecek keşke sabahtan alsam daha sakin oluyordu neyse kısmet senin daha önce mi randevun

İnşallah tek dileğim bu zaten. Rabbim sağlıklı sıhatli kucağıma almayı nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…