Kucağına bebeğini alınca hepsi geçecek korkmagünaydın herkese hayırlı cumalar. Büyük gün geldi çattı bikaç saat sonra oğluma kavuşucam çok değişik duygular içerisindeyim sevinç,korku, heyecan vs... Benim için dua ederseniz sevinirim arkadaşlar. doğumda hepiniz için dua edicem allah yardımcımız olsun...
günaydın herkese hayırlı cumalar. Büyük gün geldi çattı bikaç saat sonra oğluma kavuşucam çok değişik duygular içerisindeyim sevinç,korku, heyecan vs... Benim için dua ederseniz sevinirim arkadaşlar. doğumda hepiniz için dua edicem allah yardımcımız olsun...
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dualarimiz seninle canım.çok heyecanlandım salı günü de ben dogurcam hayırlısıylagünaydın herkese hayırlı cumalar. Büyük gün geldi çattı bikaç saat sonra oğluma kavuşucam çok değişik duygular içerisindeyim sevinç,korku, heyecan vs... Benim için dua ederseniz sevinirim arkadaşlar. doğumda hepiniz için dua edicem allah yardımcımız olsun...
Canım ben de seninle aynı duygulardayim.acaba neyle karsilasacam ,acaba bu sorun olacak mi ,iyi bir anne olabilecek miyim diye gel kendime soruyorum.biz yatak aldık.mağazaya dün geldi ama hala bize daha ulaşmadı.besigimiz gelsin de bakayım uzun uzun diyorum ama işte bekliyoruz getirmelerini...durmadan gidip gelip elbiselerine ayakkabılarına emzigine bakıyorum.kizimmmmm sağlıkla gel hayırla bolluk bereketle huzurla gel annen sana kurban olsun seni verene kurban olsun diye onunla konusuyorum.su an bile gozlerim doldu...Ne güzel ya büyük gün gelmiş 6dan beri uyanığım bebeğimin yatağına bakıyorum hayal kuruyorum doğduktan sonra nasıl olacak diye çok duygusallaştım ve sabırsızlanıyorum o günün gelmesini istiyorumcanım allah yardımcın olsun bebeğine kavuşmana az kaldı hayırlısıyla alırın inşallah kucağına
BENCE TÜLÜ ORTADAN KATLAYIP BİR İĞNE İPLE GEÇİP ORTDAN BÜZÜŞTÜRÜN KEÇENİN BOYUN KISMINA O BÜZÜÜK HALNİ DİKİN DAHA GÜZEL DURACAKTIR.kızlar magnetimizi kendim yapıyorum tülü üstekiler gibi mi olsun yoksa alttakiler gibimi karar veremedim sizce hangisi olsun
37+5 Ben beklemedeyim hala :) Geçen hafta 1 cm açılma vardı dr hazırlıklı olun dedi. Bugün randevum var aç karnına gelmemi söyledi ama niye öyle dedi anlamadımK kahveminkopugu canım sen doğurdun mu ? Valla kim doğurdu kim dogurmadi karistirihorym hep
Allah kolaylikla saglikla bebegini kucagina almayi nasip etsin.günaydın herkese hayırlı cumalar. Büyük gün geldi çattı bikaç saat sonra oğluma kavuşucam çok değişik duygular içerisindeyim sevinç,korku, heyecan vs... Benim için dua ederseniz sevinirim arkadaşlar. doğumda hepiniz için dua edicem allah yardımcımız olsun...
Canm Allah yardmcn olsun.ins kolaylkla atlatrsnAllah yardımcın olsunBenim de bugün saat 5'te nişanım geldi, duş alıp hastaneye gittim, normal doğum istiyordum bugün çatı muayenesi yapılacaktı sabah randevum vardı ama muayeneyi ebe yaptı, sadece 1 cm açıklık varmış ama zaten ağrım da çok değil, 2-3 saat sonra tekrar hastaneye gideceğim bakalım neler olacak
Günaydın, Allah kurtarsın Can'ım sağlıkla al inşallah kucağına :)günaydın herkese hayırlı cumalar. Büyük gün geldi çattı bikaç saat sonra oğluma kavuşucam çok değişik duygular içerisindeyim sevinç,korku, heyecan vs... Benim için dua ederseniz sevinirim arkadaşlar. doğumda hepiniz için dua edicem allah yardımcımız olsun...
günaydın herkese hayırlı cumalar. Büyük gün geldi çattı bikaç saat sonra oğluma kavuşucam çok değişik duygular içerisindeyim sevinç,korku, heyecan vs... Benim için dua ederseniz sevinirim arkadaşlar. doğumda hepiniz için dua edicem allah yardımcımız olsun...
Kızlarr günaydın artık heyecandan uyuyamıyoruz galiba çok karışık rüyalar görüyorum her uyandığımda bebeğimin yatağımı görünce çok hoşuma gidiyor yakında inşallah içinde uyucak bebeğim diyoeum sonra bidaha uyku tutmuyor
bugün dra gidicez biz oğlumla nedense bugün çok farklı bi heyecanım var sanki en aylar olmuş gibi geliyor bebeğimi görmeyelibide 2 gündür devam eden sancılarım kasılmalarım açılma habercisimiydi çok merak ediyorum
ya ben bu aralar çok şapşallaştım bi dengem bozuldu gibi yazdıklarınızı okuyorum içimden cevaplıyorum alıntılıyprum sonra cevap yazmayo unutuyorumgece yatınca aklıma geldi ben birsürü şey yazacaktım unuttum diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?