2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım kanala girdiyse doğum heran olabilir benimde doğum sancisi gibi deildi agri gelip makatinda ikinma yani kabizda zorlanarak yaparız ya onun gibiyse git hemen
Bende ikinma yok canim ama bugun cok sancilarim oldu agrisiz karnim zaten agriyodu 3 gundur bide bacak aram cok kotu aciyo yaa nebilim dogum baslamadiysa hastanede vakit gecirmek istemiyorum

Maşallah.. Allah muhabbetinizi arttirsin.. Artik altın damlasi da gelince eviniz daha güzel huzurlu olur insAllah
Cooookkk sağol canım...hanı öyle süper mutlu bir yuvamız yok.tartirtigimiz beni kırdığı zamanlarda çok oluyor.güllük gulistanlik değiliz...dünkü davranışı hoşuma gitti öyle paylaşmak istedim.yoksa öyle ev işinde kilini kipirdatmaz :) ayyyyy cooookk duygusallastim valla :) duygusal biriyim bebek beni daha da duygusal romantik yaptı valla

Benim agrilarim pazar gunu basladi doktora gittim sali gunu kanala inmis dedi ama biraz daha dursun die ilac verdi canim yinede agrilarim durmuyo bugunde cok sancim oldu ama o sancilar fazla agrili deildi

İyi günler güzel anneler.Biz hastaneden dönüyoruz akşam kasılmalarla hastaneye gittim full du 3 dakkada bir 130 vuruyorduk ama açılma filan hiç bir şey yoktu doktorumda haftası daha erken diye serum taktırdı bütün gece hastanedeydik.sancılarım ancak öğlen gibi azaldı şimdide çıkış verdi inş daha durur bebişim bi daha da böyle strese sokmaz.ya kızlar ins doğum sancılarınız benim gibi olur hiç acı duymuyorum inanmazsınız hemşireler bile şok oluyor benden bu kadar şimdi geçmişi okucam bakalım neler olmuş

Ayy canım çok sağol yazdığın için :)
Kaç saat sonra uyuşukluk tamamen geçti peki bide hiç tamamen bayılmadın dimi dikiş esnasında da uyanıktın, sonra hemen odaya aldılar ..
Hemen sütün geldi mi ?
Kahve vs içirdiler mi hemen?
2 gün mü kaldın hastanede? Bende 3 mart 8.30 da ameliyat olucak 2 gece kalınıyor ama bakarım durumuna göre ertesi gün de çıkarabilirim demişti dr ..
Çok Ağrı'n falan oldu mu, dikişlerin acıyo mu hala, bebeğini kendin kucağına alabiliyor musun hep yardım almak mı zorunda kalıyosun dikişlerin seni zorluyor mu yani :))
Ayyy kusura bakma valla tatlım bunlara da Bi ara Prenses den vakit bulup yazarsan çoookkkk Mutlu olurum :)

Bende yarın sezeryan olucam spinalden korkuyorum ben çok baş ağrısı oluyor dediler genel anestezi istiyorum çok kararsızım sen hangi hastanede doğum yaptın canım
canım çok heyecanlı olsan gerek. kolauylıklar dilerim sağlıkla kucağına alırdın inşallah.o baş ağrısı için kahve iyi geliyormuş doğum çantana nescafe ve plastik bardak atabilirsin. bir de geçen arkadaş tavsiye etti eğer sezeryan olucaksan özellikle yap dedi. bi gün önce duş alırken sıcak suyun altında bildiğin plastik tarak ile göğüslerini tara ddi süt kanallarını açıyormuş süt daha çabuk geliyormuş ben ilk defa duydum ama arkadaş tavsiye etti

Amaaaann bi daha mı görüceem, hooop komşu çıktıııı

Geçmiş olsun oğluna, inşallah en kısa zamanda toparlar, senin de Hakkı'nda hayırlısı, şimdiden korkup stres yapma canım

Sus sus deme

Göğüs kalkanı chicco ve avent in biliyorum. Benim kullandığım chicco. delikli başlık var sadece. Avent ise hem delikli hem kapaklksı varmış. Delikli eğer süt çok biriktiyse uzanında üstten akabiliyor. Kapaklısı daha iyi gibi. Ama onun içinde hava almalı kaplı olmamalı diyorlar.
Chicco daha uygun ayrıca

İnşallah canım koaly bir doğum gerçekleştirirsin :)

czindab canım haa bebeğini aşağıda hissediyor musun. bugun ben yyine mide yanması ve midemin üstü kaburgalarmın orda şişkkinliğini hissettim. geçen hafta hafta gelşimlerini okurken 36. haftada bebek artık yavaş yavaş kkanala inmeye başlar ama ilk bebeklerde bu daha ilerki haftalarda olur diyordu. sen ne alemdesin hala aşağı indi gibi mi hissediyorsun yoksa benim ki gibi eskiye mi döndü.

Arkadaslar bugun kontrole gittm bebegimi gordum. 2920 gram olmus oglusum kasik ve alt taraftaki kemiklerimin agrisi da normalmis. Bebek buyudukce baski yapiyormus oralara. Sancimda cikmadi.
failatunfailun sanirim senle konusmustuk degilmi dogum ucretini. Hastaneye ayri doktora ayrimi veriliyor diye.
Doktorumla konustuk bugun bu konuyu nasil olacak diye. Sezeryan 3000 tlymis. Odemeyi doktora yapiyormusuz. Hastaneye hicbir odeme yapmayacakmisiz. Kendisi hastaneye verecekmis payina dusen miktari.

evet canım biz konuşmuştuk.daha önce anlaştığınız miktar değişmedi değil mi? değişmediyse sorun yok ister o versin ister biz

bende de mide yanması var.bir de aşağıda baskı hissediyorum.karnımda da aşırı sertleşme var,sıkıştırıp acıtıyor.sanki bebiş erken gelecek gibi

evet canım biz konuşmuştuk.daha önce anlaştığınız miktar değişmedi değil mi? değişmediyse sorun yok ister o versin ister biz
Doktorun kendisiyle ucret konusmamistik. Hasta yatistan fiyat bilgisi almistik. 2750 diye hatirliyorum ama doktorum 3000 tlydi degismedi dedi. SAdece hastaneyle ben muhatap olacagim ucretini ben verecegim dedi.

Doktorun kendisiyle ucret konusmamistik. Hasta yatistan fiyat bilgisi almistik. 2750 diye hatirliyorum ama doktorum 3000 tlydi degismedi dedi. SAdece hastaneyle ben muhatap olacagim ucretini ben verecegim dedi.
bizimki de 2000 deişti bakalım.1 hafta sonra kontrolüm var ne diyecek acaba.eşim daha fazla verme taraftarı değil

Eskiye dondu benimde cok ilginc Ama cokta yukarda degil bi de bende mide yanmasi hic olmuyo sanırım mideme baski yapmiyor

Evet canım çok heyecanlıyım bi değişik duygular içerisindeyim dediğini yapıcam inşallah faydası olur allah hepimize yardım etsin herkese dua edicem

Haklısın canım doğumdan korkuyorum da sonrasından da tedirginim yani yanlış bişe yapmaktan kontrole gidicez temiz olmamktan fln :) aman bi doğsunda herşey olur inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…