2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ay

hadi hayırlısı olsun canım ben ayın 3 de son kontrole gidecem ben spinalde epidüralde istemedim genel istedim kızımda epidüral olmuştum ondan dolayı hepsinden korkuyorum ama gene mecbur genel olacam
Bende genel olucam ilk kızımda da aynı şekilde olmuştum yanlız sütüm hemen gelmemişti aptamilin 1nosunu vermiştik o Zaman önden almamıştım bu sefer aldım tedarikliyim

Ayyy o çatal benim korkulu rüyamdı aniden olunca anlamadım bişey inş daha bekler sipam ya bizim oğlan iri diye doktor normal erken gelmesi dedi daha beklesin ama ya az daha gelissin

Daha 36+4 bugün canım az daha sabretse yeter bana ben zaten sezeryan olcam bebek iri diye bende hep anlamicam diye korkuyordum başıma geldi bide bende kan pihtilasmasi var iğneyine kesme gerek aniden gelmemesi lazım.ama doktor son doğum ağrısını muhakkak hissedersin dedi sende hissedersin endişe etme ama inş benim.gibi az hissette az ağrın olsun

İyi akşamlar kızlar.yorumlarda sondadan bahsedilmiş.o.nedir ne zaman yapılmalı yapilm

Slm arkadaşlar burayı yeni görüyorum anestezi için araştırma yaparken sizin yazdıklarınızı gördüm bende mart annesiyim ama bu cuma doğum yapıcam genel anestezi istedim spinal istemedim bende stresliyim hepimiz sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız inşallah

illaki takılıyor mu çok korktum inşallah Normal olur onda takılmıyor dimi ?
Normal doğumda takılmaz canım sezeryande takıyorlar bende korkuyorum cuma sezeryan olucam dr rica ettim anestezi verince takın dedim kabul etmedi yapcak bişey yok ters doktora rastladım herkeste böyle olmuyordur eminim

baby23 canımm günün belli olmuş sende gün sayıcaksın artık ben hala aynıyım belirsizlik çok kötü sen artık biliyorsun haftaya perşembe kollarında mucizen

Kizlar benim bebis doum kanalina inmis daha tutmak icin ilac yazdi dooktor biraz daha dursun dedi o 9yuzdenmis benim bacak aramdaki agrilar ve karin agrilarim
o ilaçlar çok işe yarıyor canım sıkma canını ben aylardır doğdu doğacak diye beklefim ilaç kullandım şimdi bekletiyor gelmiyor paşam

Ya ben bi ara bu burç kınusunu çok takmıştım balığın erkeği hiç çekilmez diyordum belki yükseleni falan değiştirir özelliklerini dedim güya içimi rahatlattım

evet bu model tırtıl ındı değil mi bendeki bunun beyazı. çekmeceli merdiven yine ama tırtıl ın değil, hepsiburadadan aldık. küçük evler için çok kullanışlı gerçekten de.
Ben demirkapidan baktim. Nasil kullanis
Normal doğumda takılmaz canım sezeryande takıyorlar bende korkuyorum cuma sezeryan olucam dr rica ettim anestezi verince takın dedim kabul etmedi yapcak bişey yok ters doktora rastladım herkeste böyle olmuyordur eminim
Arkadaslar bu kadar kasmayin kendinizi herkeste bir olmuyor. Bana ilk dogumumda takmislardi hic acimadi. Bazilarinda aci hissediyomus daha dogrusu yanma gibi biseymis bende olmadi. Herkes bir degil sizde de olmaz belki rahat olun

Allah yardımcın olsun canım sağlıkla kucagına al inşallah ...
umarım hıc acı hıssetmezsınn

Kızlar haa birşey soracam aklıma hep geliyor da bi turlu firsatim olmadi.şimdi kızlar normal ya da sezayanla doğum yaptığımızda doğum esnasında ya tuvaletimiz gelirse ya gaz yaparsak ne olacak ? O kadar sağlık çinin yanında ...

Hayırlısı olsun hakkımızda napalım dun konuşma tarzıda çok önemli anlamaları lazım bizi korkularımızı falan neyse bi şelilde olup bitecek inşallah bakalım

Amin canım, boşver doktorunun belki sinirli anına denk gelmişsin dicem ama çok yanlış Yinede, sağlık olsun sen pozitif düşün anlık acı hissedicez sonra geçicek diye düşün ..

Ay

hadi hayırlısı olsun canım ben ayın 3 de son kontrole gidecem ben spinalde epidüralde istemedim genel istedim kızımda epidüral olmuştum ondan dolayı hepsinden korkuyorum ama gene mecbur genel olacam

Bende epiduralden korkuyorum çevremdekiler kötü şeyler anlattı hep, bu ara herkes spinal oluyo çok rahat çok güzel diyip duruyorlar, doktorumda spinali tercih et Dedi zaten, çok istiyorum ben ilk bebeğimi ben görmek istiyorum o yüzden genel istemedim özellikle ..

Bende seni merak etmiştim ne yaptın diye :))
Belki seninkide aynı gün gelir 3 mart :))) bakalım yada bu hafta olur senin sanki ya, amannn hayırlısı olsunda bekleyelim bakalım :))

Can'ım normal doğum Esnasında zaten o an hiçkimse umrunda değil herşeyi yapıyosun rahatlıkla ve doktorlar diyo Sak'ın tutma diye (ölü normal doğum yapmıştım, sürekli gaz ve idrar oluyodu mecbur yapıyosun, değiştiriyorlar hasta bezini falan)
Sezeryanı bilemiyorum bakalım nolucak ama yine umrunda olmaz heralde, onlar dr sonuçta alışıklar ..

Benim de çok kabızlığım yok ama hemoroid denen şey olmadı değil acı yok ama şişlik var o bölgede doktora şişlikten bahsedince bir krem verdi ama şişlik doğumdan sonra geçer ancak dedi umarım geçer. Bazen benim de senin dediğin gibi günde 3-4 oluyor. Yediklerimizden bence. Ben ne zaman kuru incir hurma falan yesem bol su içsem o zamanlar oluyor sanki

Sal gitsin okadar ıkınmaya herşeyolabilir :) :) saka bir yana normal dogumdada lavman yapiyolar bana yapilmisti hastaneye gittikten sonra birsey yiyip icmiyorsun zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…