Bende genel olucam ilk kızımda da aynı şekilde olmuştum yanlız sütüm hemen gelmemişti aptamilin 1nosunu vermiştik o Zaman önden almamıştım bu sefer aldım tedarikliyimAy
hadi hayırlısı olsun canım ben ayın 3 de son kontrole gidecem ben spinalde epidüralde istemedim genel istedim kızımda epidüral olmuştum ondan dolayı hepsinden korkuyorum ama gene mecbur genel olacam
Hayırlısı olsun canım Allah analı babalı büyütsün bol sütun olsun dikkat edin kendinizeKızlar doğum yaptım. Spinal sezeryan ile. İkimizde iyiyiz. Öpüyorum sizi detaylı yazacağım.
Ayyy o çatal benim korkulu rüyamdı aniden olunca anlamadım bişey inş daha bekler sipam ya bizim oğlan iri diye doktor normal erken gelmesi dedi daha beklesin ama ya az daha gelissinHayırlısı olsuunnn
Benzer seyler olmuşbende de ağrı falan yoktu, sadece karnımın her zamanki sertleşmelerinden olmuştu dr.da sancın çıkmıs deyip çatala atmıştı beni 1-2 haftaya gelir dedi ben de çok heyecan olmuştum ama bu haftaki nst.m daha normal çıktı, dr yine de bekle dedi, artık ben de akışına bıraktım bekliyorum
Daha 36+4 bugün canım az daha sabretse yeter bana ben zaten sezeryan olcam bebek iri diye bende hep anlamicam diye korkuyordum başıma geldi bide bende kan pihtilasmasi var iğneyine kesme gerek aniden gelmemesi lazım.ama doktor son doğum ağrısını muhakkak hissedersin dedi sende hissedersin endişe etme ama inş benim.gibi az hissette az ağrın olsunBen de bundan korkuyorum benim de canım çok tatlı değildir ya son ana kadar hissetmezde evde yolda doğurursam diye. Bugün anneme dedim hatta o da mümkün değil öyle bisey hissedersin keşke o kadar kolay olsa dedi önemli olan açılma olmaması açılma olsa idi her an tetikte bekleyecektin. Bebek de 37 sini doldurdu ise zaten durdurmaya çalışmazlar. Hadi hayırlısıyla inşallah
Neyın bayılıgı canım? Bnde bursa
Slm canım sonda sezeryanda takılıyo idrar sondası dr lar takıyorİyi akşamlar kızlar.yorumlarda sondadan bahsedilmiş.o.nedir ne zaman yapılmalı yapilm
Slm canım sonda sezeryanda takılıyo idrar sondası dr lar takıyor
Normal doğumda takılmaz canım sezeryande takıyorlar bende korkuyorum cuma sezeryan olucam dr rica ettim anestezi verince takın dedim kabul etmedi yapcak bişey yok ters doktora rastladım herkeste böyle olmuyordur eminimillaki takılıyor mu çok korktum inşallah Normal olur onda takılmıyor dimi ?
o ilaçlar çok işe yarıyor canım sıkma canını ben aylardır doğdu doğacak diye beklefim ilaç kullandım şimdi bekletiyor gelmiyor paşamKizlar benim bebis doum kanalina inmis daha tutmak icin ilac yazdi dooktor biraz daha dursun dedi o 9yuzdenmis benim bacak aramdaki agrilar ve karin agrilarim
@amber88 @Gasoline kızlar benim eşim balık 14 mart hatta belki kızıda aynı zamanda doğar :) ağlak fln olmuyorlar da çok ince ayrıntı düşünüyorlar içine atıyorlar bazen zor oluyor sen şöyle yaptın böyle yaptın beni sevmiyorsun sanırım gibi :)) ama memnunum kocamdan ailesine düşkün ilgili ama asla abartmayan biridir herşey kararında :)
Ben demirkapidan baktim. Nasil kullanisevet bu model tırtıl ındı değil mibendeki bunun beyazı. çekmeceli merdiven yine ama tırtıl ın değil, hepsiburadadan aldık. küçük evler için çok kullanışlı gerçekten de.
Arkadaslar bu kadar kasmayin kendinizi herkeste bir olmuyor. Bana ilk dogumumda takmislardi hic acimadi. Bazilarinda aci hissediyomus daha dogrusu yanma gibi biseymis bende olmadi. Herkes bir degil sizde de olmaz belki rahat olunNormal doğumda takılmaz canım sezeryande takıyorlar bende korkuyorum cuma sezeryan olucam dr rica ettim anestezi verince takın dedim kabul etmedi yapcak bişey yok ters doktora rastladım herkeste böyle olmuyordur eminim
Bende genel olucam ilk kızımda da aynı şekilde olmuştum yanlız sütüm hemen gelmemişti aptamilin 1nosunu vermiştik o Zaman önden almamıştım bu sefer aldım tedarikliyim
Benim sütüm vardı ama meme ucum yoktu ilk üç beş gün çok zorlanmıştım ama hastahanede mama olunca onlar vermişti bizede pek önermediler bir şekilde bebek o ucu çıkarır dediler sonra çok şükür çıktı şimdi meme ucu var inşallah sütümüzde bol olur hiç birimiz süt konusunda bir problem yaşamayız
Normal doğumda takılmaz canım sezeryande takıyorlar bende korkuyorum cuma sezeryan olucam dr rica ettim anestezi verince takın dedim kabul etmedi yapcak bişey yok ters doktora rastladım herkeste böyle olmuyordur eminim
Ben demirkapidan baktim. Nasil kullanis
evet şimdilik gayet kullanışlı. yataklar hariç 1200 liraya aldık. uygundu da fiyatı.
Hayırlısı olsun hakkımızda napalım dun konuşma tarzıda çok önemli anlamaları lazım bizi korkularımızı falan neyse bi şelilde olup bitecek inşallah bakalım
Ay
hadi hayırlısı olsun canım ben ayın 3 de son kontrole gidecem ben spinalde epidüralde istemedim genel istedim kızımda epidüral olmuştum ondan dolayı hepsinden korkuyorum ama gene mecbur genel olacam
baby23 canımm günün belli olmuş sende gün sayıcaksın artık ben hala aynıyım belirsizlik çok kötü sen artık biliyorsun haftaya perşembe kollarında mucizen
o ilaçlar çok işe yarıyor canım sıkma canını ben aylardır doğdu doğacak diye beklefim ilaç kullandım şimdi bekletiyor gelmiyor paşam
Ya ben bi ara bu burç kınusunu çok takmıştım balığın erkeği hiç çekilmez diyordum belki yükseleni falan değiştirir özelliklerini dedim güya içimi rahatlattım
Kızlar haa birşey soracam aklıma hep geliyor da bi turlu firsatim olmadi.şimdi kızlar normal ya da sezayanla doğum yaptığımızda doğum esnasında ya tuvaletimiz gelirse ya gaz yaparsak ne olacak ? O kadar sağlık çinin yanında ...
Benim de çok kabızlığım yok ama hemoroid denen şey olmadı değilGünaydıınn
Pıtır pıtır doğurmaya başladı mart anneleri
Bakalım normal doğumlar ne Zaman başlicak, şimdiye kadarkiler hep sezaryendi galiba dimi
Bu arada dün sırt ve bel Ağrı'sıyla uyudum yine, ama aşağılara sirayet etmediği için sıkıntı yok heralde, ne kasığa ne bacağa vurdu çünkü
Ama hamileliğimin başından beri kabızlıktan mahvolan ben,dünden beri çok afedersiniz 4kez tuvalete çıktım hatta ishal olmaya ramak kalmış o kadar yani, vücut da kendini mi temizliyor bu arada n'oluyo
hhookadar ar ost: 45313538 .!.:Kızlar haa birşey soracam aklıma hep geliyor da bi turlu firsatim olmadi.şimdi kızlar normal ya da sezayanla doğum yaptığımızda doğum esnasında ya tuvaletimiz gelirse ya gaz yaparsak ne olacak ? O kadar sağlık çinin yanında ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?