• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar benim bebis doum kanalina inmis daha tutmak icin ilac yazdi dooktor biraz daha dursun dedi o yuzdenmis benim bacak aramdaki agrilar ve karin agrilarim :(

I ISIK27 allah analı babalı büyütsün umarım bi sorun çıkmaz bende ilk doğumumda o sıkıntıyı yaşamıştım eczaneden yalancı meme ucu almıştık kızım ondan sonra emmişti bir kaç gün sonrada aryık meme ucumda çıkmıştı sende dene umarım seninde düzelir bebeğin emer

A amber88 Gasoline Gasoline kızlar benim eşim balık 14 mart hatta belki kızıda aynı zamanda doğar :) ağlak fln olmuyorlar da çok ince ayrıntı düşünüyorlar içine atıyorlar bazen zor oluyor sen şöyle yaptın böyle yaptın beni sevmiyorsun sanırım gibi :)) ama memnunum kocamdan ailesine düşkün ilgili ama asla abartmayan biridir herşey kararında :)

Kızlar geldik doktordan, anca ailelere anlat haber ver derken bu saate anca yazabildim size de :)
Durumum hala aynı, açılma, yumuşama, bebeğin kanala inmesi, sancı .. Hiçbirşey yok, 1 cm bile açılmam yokmuş .. Sancılarımda resmen 5-10 arası çıktı dr bile şaşırdı bu çocuk doğmaktan vazgeçti diye ..
Neyse yarın sabahıydı hemen suni sancı verip deneyelim şansımızı Dedi bende kabul etmedim açılma bile yok, neyse o Zaman haftaya alalım sezeryanla, biraz daha kalsın o Zaman kilosu artsın Dedi hemde bu hafta alırsam zorunlu değil sen seçmiş olursun, haftaya zorunlu sezeryan olmuş olucaksın Dedi, kabul ettik
03.03.2016 doğum tarihimiz ..
Şu an kilosu 3900kg boy53 cm
Haftaya kaç olur Allah Kerim ..
Bu saatten sonra bol bol dinlenip stressiz beklicem günümün gelmesini ..
Maşallah oğluna canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin harika bir tarih hemde tam burdaki tarihinle aynı

Maşallah oğluna canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin harika bir tarih hemde tam burdaki tarihinle aynı

Çok şükür canım, artık bir doğum tarihimiz var :) doktorum özellikle madem sezeryan olucak normal yolla gelmeye niyeti yok o zaman kalsın 3 marta kadar Dedi, allahım hayırlısıyla sağlıkla gelsinde Nasıl gelirse gelsin artık ..

Dr çıktı doğumdan muayene oldum cuma günü sezeryanla alırız dedi normalde 1 marttı doğum tarihi çatı muayenesi yapmak istedi çok korkuyorum olamam dedim biraz kızdı genel anestezi istiyorum sondayıda ozaman takarmısınız dedim takamam kusura bakma dedi sinir sistemim çökmüş durumda çok değişik duygular içerisindeyim arkadaşlar

Çok şükür canım, artık bir doğum tarihimiz var :) doktorum özellikle madem sezeryan olucak normal yolla gelmeye niyeti yok o zaman kalsın 3 marta kadar Dedi, allahım hayırlısıyla sağlıkla gelsinde Nasıl gelirse gelsin artık ..
Hayırlısıyla alırsın kucağına inşallah bizimde bugün kontrolümüz vardı hiç yüzünü göstermedi nst de kıpır kıpır doktorun yanında hiç kıpırdamıyor bizimde kesin 10 martta artık haftaya ameliyat saatini falan konuşacaz dedi onu söylemesi bile beni çok heyecanlandırdı

Dr çıktı doğumdan muayene oldum cuma günü sezeryanla alırız dedi normalde 1 marttı doğum tarihi çatı muayenesi yapmak istedi çok korkuyorum olamam dedim biraz kızdı genel anestezi istiyorum sondayıda ozaman takarmısınız dedim takamam kusura bakma dedi sinir sistemim çökmüş durumda çok değişik duygular içerisindeyim arkadaşlar
Canım neden sezaryen? Bi de neden yaptırmıyorsun çatı muayenesini, çok önemli. Bi çok şey anlaşılıyor o kontrolle. Herşeye hayır diyip bi de isteklerini sıralayınca doktor sinirlenmiştir, sen kendini üzme yine kıramaz yaparlar istediklerini ama neden direk sezaryen dediniz onu anlamadım.

Kizlar benim bebis doum kanalina inmis daha tutmak icin ilac yazdi dooktor biraz daha dursun dedi o yuzdenmis benim bacak aramdaki agrilar ve karin agrilarim :KK43:
Kilosu gelişimi falan iyiyse korkma bence, 37den sonra gelen bebişlerde Allah'ın izniyle sıkıntı beklemiyo dr.lar, rahat ol sen de :)

Sinir sistemin niye çöktü Can'ım ya anlamadım, kesin sezaryen olucaksın diye mi muayene olmadın?kesin sezaryen değildiyse keşke olabilseydin muayene.. Bebişle ilgili problem yoksa canını sıkma niye sıkıyorsun?:KK19:

Son düzenleme:
Arkadaslar lutfen yardim edin ogretmen olan arkadaslar dogum izni raporunuz nasil bn dogudaydim bnmkini yankis duzenlemisler mus bulaniktaydim dogruaunu da bilmiyorular bnaa bi tane ornek gosterebilirmisiniz

Canim benimkinde şu yaziyordu : 32+0 haftalık gebelik mevcut olup hastanın istirahati uygundur. Okula yolladim kabul ettiler. Hatta mebbise eklenmiş 56 günlük doğum öncesi iznim. Gecen gün farkettim

Sezeryansa çatı muayenesine ne gerek var anlamadım ilk doğumun sezeryandı çatı muayanesini vs olmadı
Sondadan yırtamamıştım mecbur ayıkken takmışlardı keşke bu sefer yırtabilsem
Doktorun bayan mı?
Bu kadar da hayt höyt olunmaz ki canım

Hayırlısıyla alırsın kucağına inşallah bizimde bugün kontrolümüz vardı hiç yüzünü göstermedi nst de kıpır kıpır doktorun yanında hiç kıpırdamıyor bizimde kesin 10 martta artık haftaya ameliyat saatini falan konuşacaz dedi onu söylemesi bile beni çok heyecanlandırdı

Hayırlısı olsun inşallah hepimiz için ..
Benim zaten 3 mart son günüm, o günde alıcaklar, spinal sezeryanı seçtim ben o şekilde olucak doğum, bende de korku var ama bebeğim için stres korku yapmamam lazım kafamdan uzak tutuyorum o kısımları sürekli :) anestezi uzmanıyla falan da görüştüm pozitif İnsanlar, biz hep rahatlatıcaz merak etme diyip durdular bakalım Nasıl olucak, sondayı uyuşturan sonra takın dedim Bi güzel açıklamasını yaptı sağolsun, anesteziyi yaptıktan sonra hemen 5-10 dk içinde ameliyata başlayıp bitirmemiz lazım o yüzden sondayı sonraya bırakamayız Zaman kaybederiz, bebeğe anestezi ilacının gitme riski oluyo bu riski göze almıyoruz biz, zaten çok az Can'ın yanıcak merak etme dediler onu da kafamdan sildim, acısın biraz napim, bebeğim sağlıkla dünyaya gelsinde valla Nasıl olursa olsun modundayım artık

Ay çok ilginç ya, boşver takma Can'ım sen, doktorun biraz saçmalamış seni sakinleştirmesi gerekirken bu yaptığını anlamadım ..
Bende sondayı sonra takın dedim dr çok sıcak konuştu benle güzel güzel anlattı ikna etti beni, hatta anestezi uzmanlarıyla bile konuşturdu zaten en ince ayrıntıya kadar anlattılar hep pozitif konuştular ..
Sen gerilme boşver, bak bende sondayı önce yaptırıcam bişey olmaz boşver

Ay çok ilginç ya, boşver takma Can'ım sen, doktorun biraz saçmalamış seni sakinleştirmesi gerekirken bu yaptığını anlamadım ..
Bende sondayı sonra takın dedim dr çok sıcak konuştu benle güzel güzel anlattı ikna etti beni, hatta anestezi uzmanlarıyla bile konuşturdu zaten en ince ayrıntıya kadar anlattılar hep pozitif konuştular ..
Sen gerilme boşver, bak bende sondayı önce yaptırıcam bişey olmaz boşver
Hayırlısı olsun hakkımızda napalım dun konuşma tarzıda çok önemli anlamaları lazım bizi korkularımızı falan neyse bi şelilde olup bitecek inşallah bakalım

Kızlar biz de dün çatı muayanesi yapıldı normal doğuma çok uygunmus kemik yapım. Ama hiç açılma yok ve nst de sanci yok. Açılmamın olması için sabah akşam yarım saat yürü ve her gece yatmadan önce sıcak duş al dedi. 3260 g olumsuz. Kafası hem 3 hafta öndeydi o fark 1 haftaya düşmüş çok sevindim. Ama fl boyu 2 hafta geride. Doktor olabilir dedi. Bakalım artık gelmesini bekliyoruz. Allah hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize :anneadayı::KK46:

A amber88 Gasoline Gasoline kızlar benim eşim balık 14 mart hatta belki kızıda aynı zamanda doğar :) ağlak fln olmuyorlar da çok ince ayrıntı düşünüyorlar içine atıyorlar bazen zor oluyor sen şöyle yaptın böyle yaptın beni sevmiyorsun sanırım gibi :)) ama memnunum kocamdan ailesine düşkün ilgili ama asla abartmayan biridir herşey kararında :)
Benim esimde balik 8 mart Aynen yazdigin ozellikleri tasiyor ve kizimizinda balik olmasini istiyor ama benim beklenen tarih koc a denk geliyor :)

Ay
Hayırlısı olsun inşallah hepimiz için ..
Benim zaten 3 mart son günüm, o günde alıcaklar, spinal sezeryanı seçtim ben o şekilde olucak doğum, bende de korku var ama bebeğim için stres korku yapmamam lazım kafamdan uzak tutuyorum o kısımları sürekli :) anestezi uzmanıyla falan da görüştüm pozitif İnsanlar, biz hep rahatlatıcaz merak etme diyip durdular bakalım Nasıl olucak, sondayı uyuşturan sonra takın dedim Bi güzel açıklamasını yaptı sağolsun, anesteziyi yaptıktan sonra hemen 5-10 dk içinde ameliyata başlayıp bitirmemiz lazım o yüzden sondayı sonraya bırakamayız Zaman kaybederiz, bebeğe anestezi ilacının gitme riski oluyo bu riski göze almıyoruz biz, zaten çok az Can'ın yanıcak merak etme dediler onu da kafamdan sildim, acısın biraz napim, bebeğim sağlıkla dünyaya gelsinde valla Nasıl olursa olsun modundayım artık
hadi hayırlısı olsun canım ben ayın 3 de son kontrole gidecem ben spinalde epidüralde istemedim genel istedim kızımda epidüral olmuştum ondan dolayı hepsinden korkuyorum ama gene mecbur genel olacam

Back