Amin canım, boşver doktorunun belki sinirli anına denk gelmişsin dicem ama çok yanlış Yinede, sağlık olsun sen pozitif düşün anlık acı hissedicez sonra geçicek diye düşün ..
İnsan çekiniyor yaaa...ayyyy bakalım nasıl.olacak... İçim içime sığmıyor çok heyecanliyim millet doğum yapınca...acaba bebeğim nasıl.olacak nasıl.bir şeyle karşılaşacağım ,nasıl bir duygu ,sağlıklı mıdır yüzü gozu vücudu nasıl acaba ,sutum gelecek mi emecek mi acaba ...ayy insan stresli oluyor.önceden hiç takmiuordim son bir haftadır aklımda ..bebekle uyuyup ,bebekle uyaniuorim.her an aklımda banyoda hatta tuvalette bile aklımda...inşallah sağlıkla hayırla gelir
Bende epiduralden korkuyorum çevremdekiler kötü şeyler anlattı hep, bu ara herkes spinal oluyo çok rahat çok güzel diyip duruyorlar, doktorumda spinali tercih et Dedi zaten, çok istiyorum ben ilk bebeğimi ben görmek istiyorum o yüzden genel istemedim özellikle ..
Bende seni merak etmiştim ne yaptın diye :))
Belki seninkide aynı gün gelir 3 mart :))) bakalım yada bu hafta olur senin sanki ya, amannn hayırlısı olsunda bekleyelim bakalım :))
Can'ım normal doğum Esnasında zaten o an hiçkimse umrunda değil herşeyi yapıyosun rahatlıkla ve doktorlar diyo Sak'ın tutma diye (ölü normal doğum yapmıştım, sürekli gaz ve idrar oluyodu mecbur yapıyosun, değiştiriyorlar hasta bezini falan)
Sezeryanı bilemiyorum bakalım nolucak ama yine umrunda olmaz heralde, onlar dr sonuçta alışıklar ..
Ayyy cooook guldum :)Sal gitsin okadar ıkınmaya herşeyolabilir :) :) saka bir yana normal dogumdada lavman yapiyolar bana yapilmisti hastaneye gittikten sonra birsey yiyip icmiyorsun zaten
Kızlar haa birşey soracam aklıma hep geliyor da bi turlu firsatim olmadi.şimdi kızlar normal ya da sezayanla doğum yaptığımızda doğum esnasında ya tuvaletimiz gelirse ya gaz yaparsak ne olacak ? O kadar sağlık çinin yanında ...
Sezaryenle dogum yaparken cok cok gelmediyse buyuk tuvaletin,yapmazsin merak etme:)ikinmiyorsun sonucta.. ama endiselerini arttirmak icin soylemiyorum yanlis anlama ama normal dogumda olabilir.. benim ilk dogumumda oldu sahsen:) cunku bebek ciksin diye ikiniyorsun buyuk tuvaletini yaparken de ayni kas gruplari calisiyor yani o kasi kasayim bunu kasmayayim diyemiyorsun:) ben biraz utanmistim ama aslinda olagan bir sey bu,kendim de saglikciyim ve ben de cok gordum boyle vakalar. Hic de kaale almadim tiksinmedim de.. temizleyip devam ediyorduk isleme:)
benim ilk doğumda lavman yapılmıştı. sonrasında da birşey yiyip içirmedikleri için sıkıntı olmuyor. zaten ıkınırken de kakanı yapar gibi ıkınıyorsunKızlar haa birşey soracam aklıma hep geliyor da bi turlu firsatim olmadi.şimdi kızlar normal ya da sezayanla doğum yaptığımızda doğum esnasında ya tuvaletimiz gelirse ya gaz yaparsak ne olacak ? O kadar sağlık çinin yanında ...
benim ilk doğumda lavman yapılmıştı. sonrasında da birşey yiyip içirmedikleri için sıkıntı olmuyor. zaten ıkınırken de kakanı yapar gibi ıkınıyorsun
Çok güzel canım Güle güle kullanmayı nasip etsin AllahBiraz geç oldu ama odamızı ve anne yanı beşiğimizi aldık. Haftaya gelecek inşallah bebişim mi önce gelir beşiğimiz mi bilemedim
kusura da bakmasınlar o kadarınaHerkese lavman yapilmiyor. Bana yapilmamisti. Ben de koyverdim gitti napayim:)
Hayırlısı olsun canım benim ne güzel yavrunu kucağına alcaksın darısı başımızagünaydın kızlar perşembe gününe kadar meleğim gelmezse suni sancıyla epidural doğum yapacağım kısmetse son iki olduğunu bilmek çok geriyor beni bin duyguyu biraarda yaşıyorum
Cnm lavman mı diyolar yapmadılar mı ki kaçırdın o yapılınca bağırsaklar boşalmıyo muBendede hafif oldu hatta cok utandim.artik çocuk cikacak doktora dedimki büyük tuvaletim geldi galiba altima kaciricam doktor olur bisey olmaz dedi :) azcik kacak oldu yapacak bisey yok :)
İns Biran önce emmeye başlar canım bu arada hayırlısı olsunkizlar Allah a şükür bebegim dün spinal sezaryen ile dogdu ama emmedi göğüs ucum yok pek mamada yemedi kontrole aldilar inşallah bi sorun olmaz gözetim altında simdi Allah sizleri de kolay kurtarsin detaylari yazarim bir ara
Hayırlısı olsun canım.oh ne güzel kendine de benzetmissin hemen sütun de gelmiş maşallah Allah nazarlardan sakınsınKızlar Günaydın dün sabah prensesim doğdu çok güzel bir duygu Rabbim isteyen herkeze nasip etsin dün biraz sancılı geçti Spinal oldum çok rahatti.KUMSAL hanim da çok iyi sütüm hemen geldi cokur cokur emdi çok sukur 3.350 doğdu aynı ben :))kendimi yapmışım :))bugunde cikacaz inşallah evimize gidecez hepinizi öpüyorum herkeze hayırlı doğum lar olsun insallah
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımKızlar bugün kanamam durmayınca doktorumu aradım ve muayneye çağırdı. Gelen nişanımmış, rahmim baya yumuşamış ve doğum sancısıymış çektiklerim. Bebeğim geçen haftadan beri hiç kg almamış 2600 şuanperşembe yine çağırdı tabi o güne kadar doğum olmazsa eğer bebek yne kg almazsa mecburi sezeryanla bebek alınacak.çünkü vücut doğum sürecini başlatmış plesantadan yeteri kadar bebeğe kan gitmiyormuş sağlıkla doğar inşallah
Benim de oldu geçtiğimiz perşembe akşamı. Aynen dediğin gibi. Ben de korktum noluyor diye sabahta doktor kontrolüm vardı sabahı zor etmiştim. Sabaha ağrım sancım geçmişti ama karnıma dokunamıyordum et kesmiş gibi acıyordu. Zor yürüdüm bir de.Doktoruma anlattım durumu normal dedi artık bu tarz sancılar olabilir dedi ama bu doğum sancısının bununla alakası yokmuş o sancı gelince anlarsın hemen doktoru araaa dersin dedi. Nasıl bişey acaba nasıl anlıcaz o sancıyı kafam da deli sorular@basaktanesi sanırım gaz sancısıydı canım bir süre sonra düzeldi ama kasığımda hafif sürekli olan bi ağrı var şuan
@czindab canım benimki gaz sancısıydı sanırım birsüre sonra düzeldi ama hafif ağrım var senin tekrarladı mı? Yalancı doğum sancısı gibi de değildi tuhaftı
Çok merak ettim nasıl geçti doğum süresi ne kadar sürdü ? Hayırlı olsn bebisinizKızlar Günaydın dün sabah prensesim doğdu çok güzel bir duygu Rabbim isteyen herkeze nasip etsin dün biraz sancılı geçti Spinal oldum çok rahatti.KUMSAL hanim da çok iyi sütüm hemen geldi cokur cokur emdi çok sukur 3.350 doğdu aynı ben :))kendimi yapmışım :))bugunde cikacaz inşallah evimize gidecez hepinizi öpüyorum herkeze hayırlı doğum lar olsun insallah
Ben sezeryan olcam canım oğlum biraz iri inş sende böyle ağrısız sızısız doğum yaparsın canımCanım inşallah doğumda da böyle hissetmez az ağrı sızıyla atlatırsın açılma yoksa olana kadar biraz daha geçer sende kendini hazırlamış olursun Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
hayırlısı olsun canım en azından tarihi belli oldu ne güzel bende hep 3.3.2016 istiyordum çok uyumlu bir tarif ama doktor ille 39 yapcam diyor sağlıkla al bebisini kucağınaKızlar geldik doktordan, anca ailelere anlat haber ver derken bu saate anca yazabildim size de :)
Durumum hala aynı, açılma, yumuşama, bebeğin kanala inmesi, sancı .. Hiçbirşey yok, 1 cm bile açılmam yokmuş .. Sancılarımda resmen 5-10 arası çıktı dr bile şaşırdı bu çocuk doğmaktan vazgeçti diye ..
Neyse yarın sabahıydı hemen suni sancı verip deneyelim şansımızı Dedi bende kabul etmedim açılma bile yok, neyse o Zaman haftaya alalım sezeryanla, biraz daha kalsın o Zaman kilosu artsın Dedi hemde bu hafta alırsam zorunlu değil sen seçmiş olursun, haftaya zorunlu sezeryan olmuş olucaksın Dedi, kabul ettik
03.03.2016 doğum tarihimiz ..
Şu an kilosu 3900kg boy53 cm
Haftaya kaç olur Allah Kerim ..
Bu saatten sonra bol bol dinlenip stressiz beklicem günümün gelmesini ..
doğum sancıları düzenli oluyor canım. benim gece 4 te falan başlamıştı hafif hafif, adet sancısı gibi. gözüm saatte 8 dk bir sancı olup geçiyordu. çok olmadığı için biraz uyudum. sabah 6 gibi fala 6-7 dk bir sancı gelmeye başladı. duş aldım doğum sonrası daha temiz kalayım diye. nişan denilen kan da geldi bu arada. eşimi uyandırdım bebek geliyor diye, eşim yüzüme baktı ve daha gelmiyordur dedi,döndü yattıBenim de oldu geçtiğimiz perşembe akşamı. Aynen dediğin gibi. Ben de korktum noluyor diye sabahta doktor kontrolüm vardı sabahı zor etmiştim. Sabaha ağrım sancım geçmişti ama karnıma dokunamıyordum et kesmiş gibi acıyordu. Zor yürüdüm bir de.Doktoruma anlattım durumu normal dedi artık bu tarz sancılar olabilir dedi ama bu doğum sancısının bununla alakası yokmuş o sancı gelince anlarsın hemen doktoru araaa dersin dedi. Nasıl bişey acaba nasıl anlıcaz o sancıyı kafam da deli sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?