2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sezaryenle dogum yaparken cok cok gelmediyse buyuk tuvaletin,yapmazsin merak etme:)ikinmiyorsun sonucta.. ama endiselerini arttirmak icin soylemiyorum yanlis anlama ama normal dogumda olabilir.. benim ilk dogumumda oldu sahsen:) cunku bebek ciksin diye ikiniyorsun buyuk tuvaletini yaparken de ayni kas gruplari calisiyor yani o kasi kasayim bunu kasmayayim diyemiyorsun:) ben biraz utanmistim ama aslinda olagan bir sey bu,kendim de saglikciyim ve ben de cok gordum boyle vakalar. Hic de kaale almadim tiksinmedim de.. temizleyip devam ediyorduk isleme:)

Bendede hafif oldu hatta cok utandim.artik çocuk cikacak doktora dedimki büyük tuvaletim geldi galiba altima kaciricam doktor olur bisey olmaz dedi :) azcik kacak oldu yapacak bisey yok :)

Kızlar çok tuhaf bi bendemi oluyor belki yanlış duymuşumdur dedim ama bu aralar çok sık duyuyorum bebek hareket ettikce kemik çıtlaması gibi çıt çıt sesler geliyor karnımdan sizdede oldumu hiç

benim ilk doğumda lavman yapılmıştı. sonrasında da birşey yiyip içirmedikleri için sıkıntı olmuyor. zaten ıkınırken de kakanı yapar gibi ıkınıyorsun

günaydın kızlar perşembe gününe kadar meleğim gelmezse suni sancıyla epidural doğum yapacağım kısmetse son iki olduğunu bilmek çok geriyor beni bin duyguyu biraarda yaşıyorum
Hayırlısı olsun canım benim ne güzel yavrunu kucağına alcaksın darısı başımıza

Bendede hafif oldu hatta cok utandim.artik çocuk cikacak doktora dedimki büyük tuvaletim geldi galiba altima kaciricam doktor olur bisey olmaz dedi :) azcik kacak oldu yapacak bisey yok :)
Cnm lavman mı diyolar yapmadılar mı ki kaçırdın o yapılınca bağırsaklar boşalmıyo mu

İns Biran önce emmeye başlar canım bu arada hayırlısı olsun

Hayırlısı olsun canım.oh ne güzel kendine de benzetmissin hemen sütun de gelmiş maşallah Allah nazarlardan sakınsın

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

Benim de oldu geçtiğimiz perşembe akşamı. Aynen dediğin gibi. Ben de korktum noluyor diye sabahta doktor kontrolüm vardı sabahı zor etmiştim. Sabaha ağrım sancım geçmişti ama karnıma dokunamıyordum et kesmiş gibi acıyordu. Zor yürüdüm bir de.Doktoruma anlattım durumu normal dedi artık bu tarz sancılar olabilir dedi ama bu doğum sancısının bununla alakası yokmuş o sancı gelince anlarsın hemen doktoru araaa dersin dedi. Nasıl bişey acaba nasıl anlıcaz o sancıyı kafam da deli sorular

Çok merak ettim nasıl geçti doğum süresi ne kadar sürdü ? Hayırlı olsn bebisiniz

Ben sezeryan olcam canım oğlum biraz iri inş sende böyle ağrısız sızısız doğum yaparsın canım

Aaaa gercektenmi cok uyguna almissiniz. Kalitesi nasil acaba dayanikli mi? Bizim ki nakit 2400 yataklar haric. Ama bayaa saglam biseye benziyodu yani.

hayırlısı olsun canım en azından tarihi belli oldu ne güzel bende hep 3.3.2016 istiyordum çok uyumlu bir tarif ama doktor ille 39 yapcam diyor sağlıkla al bebisini kucağına

doğum sancıları düzenli oluyor canım. benim gece 4 te falan başlamıştı hafif hafif, adet sancısı gibi. gözüm saatte 8 dk bir sancı olup geçiyordu. çok olmadığı için biraz uyudum. sabah 6 gibi fala 6-7 dk bir sancı gelmeye başladı. duş aldım doğum sonrası daha temiz kalayım diye. nişan denilen kan da geldi bu arada. eşimi uyandırdım bebek geliyor diye, eşim yüzüme baktı ve daha gelmiyordur dedi,döndü yattı tabi alışmışlar filmlerde kadınlar bağırıyor ya aaaay doğuruyorum diye.beni de sakin görünce inandırıcı gelmedi. yarım saat sonra bir daha uyandırdım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…