2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Suni sanciyi kabul etmeyerek dogru yapmissin Masallah tosuncuga Normal dogum zaten zorlardi o kiloyla Saglikla gelsin minik adam

Aynen canım, normal doğum için hem çatım müsait değilmiş çok çok zorlanırsın ama şansımızı deneyelim belki Bi ihtimal olabilir Dedi ama suni yi kesinlikle kabul etmedim, kaç gün orda suni sancı alıcağım belli değil çünkü .. Çok şükür en azından Bi sonuca vardık ve Zaman'ımızı da doldurup en azından sezeryan olucam o yönden içim rahat birazda ..

Zaman çabucak geçsinnn :)
4 kilo üstü kesinlikle hastane zorunlu sezeryan olarak kabul ediyormuş, bide şimdi 3900kg Dedi dr ama fazlasında olabilir 4100-4200 olabilir olabilir şu an Dedi açık açık .. 3 marta kadar da artık Nasıl kilo alıcak nolucak bakalım .. Çatım geniş değilmiş geniş olsa bekleyelim 2 hafta daha dicem ama diyemiyorum Dedi, çatı kemiklerim çok öndeymiş öyle bişey Dedi ..
Doktorum hala normal doğum yanlısı aslında çünkü bekleyelim en azından 3 marta kadar suyun nişanın gelirse kendiliğinden Bi deneriz normali Yinede Dedi

Şu saate kadar yazmayınca kesin doğumun gerçekleşti dedim :) neyse ki artık bir şeyler belli olmuş kilosuna da maşallah ya tam haftasını doldurup gelecek demek akıllı oğluş

Şu saate kadar yazmayınca kesin doğumun gerçekleşti dedim :) neyse ki artık bir şeyler belli olmuş kilosuna da maşallah ya tam haftasını doldurup gelecek demek akıllı oğluş

Şimdi sana yazıcaktım canım :)
En azından belirsizlik bitti çok şükür karar verildi, sabırla bekleme Zaman'ı geldi :)
Çok istedim normal olsun diye ama demekki inat etmemek gerekiyor :)
Perşembeye kadar ufak bir ihtimal Yinede normal Bi şekilde gelmeye çalışırsa deneriz şansımızı ama spinal sezeryan olucak, inşallah kolayla atlatırım ..

Hayırlısı olur inşallah :)

Oh meşhur salı günü geldi, belli oldu herşey :))
Hakkı'nda hayırlısı olsun Can'ım, senin sağlığın için de oğluşunun sağlığı için de, ama sez. olucaksın sen bence çünkü paşanın keyfi yerinde :))
Boyunun da kilosunun da maşallahı var oohh :)
Gözün aydın cınımm:)

Evet canımm :)
Çok şükür karar alındı beklemeye geçtik, paşanın keyfi aşırı yerinde maşallah suyu falan herşeyi iyi olduğu için hemen almak istemedi biraz daha dursun Dedi ..
Dursun bakalım :))

Güzel dileklerin için teşekkür ederim canım. . En çok üzüldüm o zaten karnımda çok alıştım boşluk olucak gibi :)) ben kendim hastanede çalışıyorum genel olacağım. . Spinal istemiyorum .
rica ederim:) ben bu sezeryan işini çözemedim.hangisi iyi bilemedim artık.spinalle epidural hangisi daha avantajlı sence? genel olunca ilaç bebeğe de geçiyor diyorlar.

Kızlar bu kasılma nasıl oluyo nst nasıl farkediyo bunu hani top gibi oluyoya karnımız bu san cı mı oluyo anlayamıyorum ben

Birşey sorucam kızlar, doğum sancılarının hissedildiği esnada Bebek hareket etmez diye bişey var mı?

Kızlar bu kasılma nasıl oluyo nst nasıl farkediyo bunu hani top gibi oluyoya karnımız bu san cı mı oluyo anlayamıyorum ben
O da sancı olarak kabul edilenlerden biri canım
Ama yani bebeğin mesela poposunu dayadığı sertlik değil de o taş gibi top gibi olma halini de dr. kasılma/sancı olarak kabul ediyo

Arkadaslar lutfen yardim edin ogretmen olan arkadaslar dogum izni raporunuz nasil bn dogudaydim bnmkini yankis duzenlemisler mus bulaniktaydim dogruaunu da bilmiyorular bnaa bi tane ornek gosterebilirmisiniz
ben bir bakayım raporun bir örneği bendeydi sanırım. yalnız raporun yanına bir de dilekçe yazıyorsun doğum iznine ayrılmak istiyorum diye. doğum doktorlarının bilmesi lazım aslında

Aminn canım amin. . Bu aksam hastane odasını süsleme gideceğim. .hersey tuhaf geliyor bana kendimi hazır hissetmem gerekiyor son günler tuhaf ☺
Kolay gelsin canım sana oda süsleme de , hiç acı çekmeden bir çırpıda atlatırsın inşaallah.dualarım seninle olacak yarın Allahın izniyle.

başka hastaneden de alabilirsin raporu, herhangi bir hastaneden.

O da sancı olarak kabul edilenlerden biri canım
Ama yani bebeğin mesela poposunu dayadığı sertlik değil de o taş gibi top gibi olma halini de dr. kasılma/sancı olarak kabul ediyo
İşte ben onu ayırt edemiyorum bizimkiler napıcak bakalım beklemeyi mi tercih edicekler yoksa acele mi edicekler benim daha zamanım var hiç birşey belli değil çatı muayenesinden sonra bi ipucu alırım belki

basaktanesi sanırım gaz sancısıydı canım bir süre sonra düzeldi ama kasığımda hafif sürekli olan bi ağrı var şuan
czindab canım benimki gaz sancısıydı sanırım birsüre sonra düzeldi ama hafif ağrım var senin tekrarladı mı? Yalancı doğum sancısı gibi de değildi tuhaftı

Gözünüz aydın canım maşallah kumsal bebeğe Allah analı babalı büyütsün bende aynı ben bir kız istiyorum :) darısı başımıza inşallah

Arkadaslar lutfen yardim edin ogretmen olan arkadaslar dogum izni raporunuz nasil bn dogudaydim bnmkini yankis duzenlemisler mus bulaniktaydim dogruaunu da bilmiyorular bnaa bi tane ornek gosterebilirmisiniz

yanında bir de dilekçe yazacaksın ... haftalık gebeliğim bulunup doğum öncesi izne ayrılmak istiyorum diye. ekte de dr un verdiği bu raporu eklersin. yanlış yazılan raporunu da ya gittiğin hastaneden düzelttir, ya da herhangi bir hastaneden de yeni rapor alabilirsin

Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün en kısa zamanda doyurma işini de halledersiniz inşallah göğüs ucu için herhangi birşey yapmadınız mı ben şimdiden lansinohun göğüs ucu çıkarıcısını aldım 25 liraydı çok ucuz işe yramaz dediler ama yorumlar çok iyiydi hamilelikte kullanılmıyor ama ben meraktan 10 sn fln takıp çıkardım hemen farketti yani normalde 2dk dursa mutlaka çıkar ve hemen verirsin bebeğine istersen bi dene

Benim iki uc kere oldu ama gaz sancim daha farkli oluyo ordan anladim olmadigini Bi de dinlenince gecti benim sanci

Bende öyle ilk 7 ay hiç çikolata yiyemedim şimdi dediğin gibi kızım içerden bağırıyor gece 3 te ağzıma nutella tadı geldi resmen kalkıp 2 kaşık aldım geri yatağa dönemedim doğuruyorum sandım sancım oldu eşim diyor napıyordun nutella yiyordum birden başladı dedim gülüyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…