Suni sanciyi kabul etmeyerek dogru yapmissin Masallah tosuncuga Normal dogum zaten zorlardi o kiloyla Saglikla gelsin minik adam
belirsizlikten iyidir. birşey kalmamış 3 marta. hem de zorunnşu olmuş olucaksın bebeğinin de maşallahı var 4500 kiloyu bulur da geçebilir de. aslında çatın normalden geniş ise müsaitse normal de doğurabilirsin belki. sezeryanı beklerken bi de birden geliyormuş bebiş vakti zamanı geldi artık. hadi bakalım canım Allah hayırlısını versin dilerim
Kızlar geldik doktordan, anca ailelere anlat haber ver derken bu saate anca yazabildim size de :)
Durumum hala aynı, açılma, yumuşama, bebeğin kanala inmesi, sancı .. Hiçbirşey yok, 1 cm bile açılmam yokmuş .. Sancılarımda resmen 5-10 arası çıktı dr bile şaşırdı bu çocuk doğmaktan vazgeçti diye ..
Neyse yarın sabahıydı hemen suni sancı verip deneyelim şansımızı Dedi bende kabul etmedim açılma bile yok, neyse o Zaman haftaya alalım sezeryanla, biraz daha kalsın o Zaman kilosu artsın Dedi hemde bu hafta alırsam zorunlu değil sen seçmiş olursun, haftaya zorunlu sezeryan olmuş olucaksın Dedi, kabul ettik
03.03.2016 doğum tarihimiz ..
Şu an kilosu 3900kg boy53 cm
Haftaya kaç olur Allah Kerim ..
Bu saatten sonra bol bol dinlenip stressiz beklicem günümün gelmesini ..
Şu saate kadar yazmayınca kesin doğumun gerçekleşti dedim :) neyse ki artık bir şeyler belli olmuş kilosuna da maşallah ya tam haftasını doldurup gelecek demek akıllı oğluş
Hayırlısı olur inşallah :)Nst çekildi dr doğuma girmiş onu bekliyorum nst de sancı çizgisi 80-90 ı gösteriyor bu ne anlama geliyor acaba ben kasık ağrısı hissediyorum hayırlısı bakalım çıksın doğumdan bakalım neler olacak
Oh meşhur salı günü geldi, belli oldu herşey :))Kızlar geldik doktordan, anca ailelere anlat haber ver derken bu saate anca yazabildim size de :)
Durumum hala aynı, açılma, yumuşama, bebeğin kanala inmesi, sancı .. Hiçbirşey yok, 1 cm bile açılmam yokmuş .. Sancılarımda resmen 5-10 arası çıktı dr bile şaşırdı bu çocuk doğmaktan vazgeçti diye ..
Neyse yarın sabahıydı hemen suni sancı verip deneyelim şansımızı Dedi bende kabul etmedim açılma bile yok, neyse o Zaman haftaya alalım sezeryanla, biraz daha kalsın o Zaman kilosu artsın Dedi hemde bu hafta alırsam zorunlu değil sen seçmiş olursun, haftaya zorunlu sezeryan olmuş olucaksın Dedi, kabul ettik
03.03.2016 doğum tarihimiz ..
Şu an kilosu 3900kg boy53 cm
Haftaya kaç olur Allah Kerim ..
Bu saatten sonra bol bol dinlenip stressiz beklicem günümün gelmesini ..
Hayırlısı olur inşallah :)
Oh meşhur salı günü geldi, belli oldu herşey :))
Hakkı'nda hayırlısı olsun Can'ım, senin sağlığın için de oğluşunun sağlığı için de, ama sez. olucaksın sen bence çünkü paşanın keyfi yerinde :))
Boyunun da kilosunun da maşallahı var oohh :)
Gözün aydın cınımm:)
rica ederim:) ben bu sezeryan işini çözemedim.hangisi iyi bilemedim artık.spinalle epidural hangisi daha avantajlı sence? genel olunca ilaç bebeğe de geçiyor diyorlar.Güzel dileklerin için teşekkür ederim canım. . En çok üzüldüm o zaten karnımda çok alıştım boşluk olucak gibi :)) ben kendim hastanede çalışıyorum genel olacağım. . Spinal istemiyorum .
O da sancı olarak kabul edilenlerden biri canımKızlar bu kasılma nasıl oluyo nst nasıl farkediyo bunu hani top gibi oluyoya karnımız bu san cı mı oluyo anlayamıyorum ben
ben bir bakayım raporun bir örneği bendeydi sanırım. yalnız raporun yanına bir de dilekçe yazıyorsun doğum iznine ayrılmak istiyorum diye. doğum doktorlarının bilmesi lazım aslındaArkadaslar lutfen yardim edin ogretmen olan arkadaslar dogum izni raporunuz nasil bn dogudaydim bnmkini yankis duzenlemisler mus bulaniktaydim dogruaunu da bilmiyorular bnaa bi tane ornek gosterebilirmisiniz
Kolay gelsin canım sana oda süsleme de , hiç acı çekmeden bir çırpıda atlatırsın inşaallah.dualarım seninle olacak yarın Allahın izniyle.Aminn canım amin. . Bu aksam hastane odasını süsleme gideceğim. .hersey tuhaf geliyor bana kendimi hazır hissetmem gerekiyor son günler tuhaf ☺
başka hastaneden de alabilirsin raporu, herhangi bir hastaneden.Arakdaslar bnm durumum su bnm raporumu isciye gore duzenlemialer memura gore degil. Bugun hastqnede dediler zaten rapor aldgm gun anlamistim 3 saat yapamamislardi bi sorun oldgnu anlamistim. Bugun hastanede raporun yanlis dediler. Onun disinda bi sikintim daha var bn dogum iznine cikarken sat a gore 30 3 tum ama ultrasona gore 33 tum doktor bana rapor yazdi yeni atamayim ilk dogumum bnm bilgim yok tabi oylr yapilio saniodum burda dr a soledim ole olmaz dedi sat a gore vetilirmis bnm sat a gore 17 mart dogum gozukuo rapora gore doktrun verdgne gore 3 mart . Suan icin erken dogum gozukmuo kafasi 2 hafta onde bacak boyu iki hafta onde karin cevresi ise geride sat a gore . Bnm 3 martta dogum olmazsa bn napcam obu dusnuyorum kara kara hem doktor hem de raporu duzenleyenler yanlisliklar yapmis bn bu halimle kosturuorum moralm cok bozuk bi de ustune karin cevrrsi geride kafasi onde bacagi onde dr bise demedi ama bn kafami cok taktim moralim cok bozuk inanin suan kendimde degilim
İşte ben onu ayırt edemiyorum bizimkiler napıcak bakalım beklemeyi mi tercih edicekler yoksa acele mi edicekler benim daha zamanım var hiç birşey belli değil çatı muayenesinden sonra bi ipucu alırım belkiO da sancı olarak kabul edilenlerden biri canım
Ama yani bebeğin mesela poposunu dayadığı sertlik değil de o taş gibi top gibi olma halini de dr. kasılma/sancı olarak kabul ediyo
Gözünüz aydın canım maşallah kumsal bebeğe Allah analı babalı büyütsün bende aynı ben bir kız istiyorum :) darısı başımıza inşallahKızlar Günaydın dün sabah prensesim doğdu çok güzel bir duygu Rabbim isteyen herkeze nasip etsin dün biraz sancılı geçti Spinal oldum çok rahatti.KUMSAL hanim da çok iyi sütüm hemen geldi cokur cokur emdi çok sukur 3.350 doğdu aynı ben :))kendimi yapmışım :))bugunde cikacaz inşallah evimize gidecez hepinizi öpüyorum herkeze hayırlı doğum lar olsun insallah
Arkadaslar lutfen yardim edin ogretmen olan arkadaslar dogum izni raporunuz nasil bn dogudaydim bnmkini yankis duzenlemisler mus bulaniktaydim dogruaunu da bilmiyorular bnaa bi tane ornek gosterebilirmisiniz
Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün en kısa zamanda doyurma işini de halledersiniz inşallah göğüs ucu için herhangi birşey yapmadınız mı ben şimdiden lansinohun göğüs ucu çıkarıcısını aldım 25 liraydı çok ucuz işe yramaz dediler ama yorumlar çok iyiydi hamilelikte kullanılmıyor ama ben meraktan 10 sn fln takıp çıkardım hemen farketti yani normalde 2dk dursa mutlaka çıkar ve hemen verirsin bebeğine istersen bi denekizlar Allah a şükür bebegim dün spinal sezaryen ile dogdu ama emmedi göğüs ucum yok pek mamada yemedi kontrole aldilar inşallah bi sorun olmaz gözetim altında simdi Allah sizleri de kolay kurtarsin detaylari yazarim bir ara
Benim iki uc kere oldu ama gaz sancim daha farkli oluyo ordan anladim olmadigini Bi de dinlenince gecti benim sancibasaktanesi sanırım gaz sancısıydı canım bir süre sonra düzeldi ama kasığımda hafif sürekli olan bi ağrı var şuan
czindab canım benimki gaz sancısıydı sanırım birsüre sonra düzeldi ama hafif ağrım var senin tekrarladı mı? Yalancı doğum sancısı gibi de değildi tuhaftı
Bende öyle ilk 7 ay hiç çikolata yiyemedim şimdi dediğin gibi kızım içerden bağırıyor gece 3 te ağzıma nutella tadı geldi resmen kalkıp 2 kaşık aldım geri yatağa dönemedim doğuruyorum sandım sancım oldu eşim diyor napıyordun nutella yiyordum birden başladı dedim gülüyor :))Nutellacılar parmak kaldırsın
Sizin muhabbetleri okurken tam da nutellaya gömülmüş durumdaydimdedim görüyorlar mi beni acaba ilk 6 ay çikolata midemi bulandırdı yiyemedim sonra açığı hızla kapattım şu meşhur reklamdaki gibi bnm oğlan içerden kordonu çekip nutella nutella diye bağırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?