Amin canım, boşver doktorunun belki sinirli anına denk gelmişsin dicem ama çok yanlış Yinede, sağlık olsun sen pozitif düşün anlık acı hissedicez sonra geçicek diye düşün ..
İnsan çekiniyor yaaa...ayyyy bakalım nasıl.olacak... İçim içime sığmıyor çok heyecanliyim millet doğum yapınca...acaba bebeğim nasıl.olacak nasıl.bir şeyle karşılaşacağım ,nasıl bir duygu ,sağlıklı mıdır yüzü gozu vücudu nasıl acaba ,sutum gelecek mi emecek mi acaba ...ayy insan stresli oluyor.önceden hiç takmiuordim son bir haftadır aklımda ..bebekle uyuyup ,bebekle uyaniuorim.her an aklımda banyoda hatta tuvalette bile aklımda...inşallah sağlıkla hayırla gelir
Bende epiduralden korkuyorum çevremdekiler kötü şeyler anlattı hep, bu ara herkes spinal oluyo çok rahat çok güzel diyip duruyorlar, doktorumda spinali tercih et Dedi zaten, çok istiyorum ben ilk bebeğimi ben görmek istiyorum o yüzden genel istemedim özellikle ..
Bende seni merak etmiştim ne yaptın diye :))
Belki seninkide aynı gün gelir 3 mart :))) bakalım yada bu hafta olur senin sanki ya, amannn hayırlısı olsunda bekleyelim bakalım :))
Can'ım normal doğum Esnasında zaten o an hiçkimse umrunda değil herşeyi yapıyosun rahatlıkla ve doktorlar diyo Sak'ın tutma diye (ölü normal doğum yapmıştım, sürekli gaz ve idrar oluyodu mecbur yapıyosun, değiştiriyorlar hasta bezini falan)
Sezeryanı bilemiyorum bakalım nolucak ama yine umrunda olmaz heralde, onlar dr sonuçta alışıklar ..