- 7 Temmuz 2015
- 36
- 16
- 8
Kizlar birsey sorcam ???? Hastane çantanızda mama var mı ? Aldiysaniz hangi marka aldınız ? Similac alan var mı ?
Hipp mama aldım Can'ım.şekersiz olduğu için anne sütü gelene kadar iyi oluyor ,diğer mamalar gereksiz şekerli olunca tadına alışan Bebek anne sütüne geçişte zorlanıyor.Kizlar birsey sorcam ???? Hastane çantanızda mama var mı ? Aldiysaniz hangi marka aldınız ? Similac alan var mı ?
Hayırlısıyla sağlıkla al kucağınaTskler cnm insallah
Ben cantama mama koymadim. Koymayida dusunmuyorum. Eger vermek zorunda kalirsakta heryerden bulunup alinacak birsey sonucta cantada olmasa da olurKizlar birsey sorcam ???? Hastane çantanızda mama var mı ? Aldiysaniz hangi marka aldınız ? Similac alan var mı ?
Canım benim de suyun azalmıştı 1 ay önce su içmiyordum. Midemi bulandiriyordu doktor günde 15 bardak içmen gerek suyu az deyince içtim mecburen sonra alıştım şimdi hep içiyorum. 1 hafta sonra suyu normale dönmüştüKızlar kontrolden geliyoruz bebeğin ölçümleri iyi ama suyumuz azalmış ve sınırdaymış. 5 Gün sonra nst 10 gün sonra doktor tekrar kontrole çağırdı. Suyu çoğaltmak için yapabilecek birşey yokmuş biraz daha durur inşallah
OYY ÇOK GÜZELLER BENDE ALMIŞTIM BU TARZ ÖNLÜK GÜLE GÜLE KULLANSIN YAKIŞIKLIMerhaba teyzelerim önlüklerimi yeni aldım bakın
Ebebekte indirim vardı kızlar çok güzeller dayanamadım aldım oğluşumabir tarzı var artık beyefendinin
Cok guzeller gule gule kullansin dogmadan stil sahibi olan beyefendiMerhaba teyzelerim önlüklerimi yeni aldım bakın
Ebebekte indirim vardı kızlar çok güzeller dayanamadım aldım oğluşumabir tarzı var artık beyefendinin
AMİNN canım çok saolMELEK1902 @Kubis45001
Pazartesi günü sağlıkla alın bebişleri kucağınıza :)
Aydeli Can'ım yat dinlen, güzel beslen bol bol su iç belki işe yarar inşallah
@failatunfailun son Zaman'lar heyecan artıyo, hazırlıklar tamamlanmış oluyo, geriye sadece beklemek kaldığı için Zaman geçmiyor galiba :))
Premium care mi? Beyaz olanKızlar şimdi a101 den geliyorum prima bezlerde 1 alana 1 tanesi yarı fiyatına 42lisi 19.90 bilginiz olsun
Hayir normal prima paketi mavi olandan. Esim almisti hafta ici sonra farkettim premium care olmadiginiPremium care mi? Beyaz olan
Yok canım yeşil olandan ama sakın alma gelince int baktım hepsi buradada daha ucuz kazık yedimPremium care mi? Beyaz olan
Kızlar sakin almayın eve gelince int baktım hepsi burada da daha ucuz kaziklandimKızlar şimdi a101 den geliyorum prima bezlerde 1 alana 1 tanesi yarı fiyatına 42lisi 19.90 bilginiz olsun
Canım ben de duydum ama malesef Şekerim Çıktığı için tüm meyve Suları yasakCanim ben havuç suyu icmenin suyu artirdigini biliyorum yine bi arastir istersen
Bol bol içmeye çalışıyorum 2,5 lt civarı ancak içebiliyorum. Baştan beri hep sınır seviyedeydi doğum yaklaştıkça risk oluşturmaya başladı işteBol su içmek iyi gelmez mi canım yorma kendini dinlen. İnş normal seviyesine döner.
Evet doktorum da yapılacak birşey yok takip edeceğiz diyor inşallah sağlıcakla kavuşuruzÇok geçmiş olsun inşallah sıkıntı olmaz ve bebişini sağ salim kucağına alırsıniçtiğimiz suyla alakası yok ne yazıkki o suyun, sadece serumla bazen arttırabiliyor doktorlar sanırım. Benim akrabam o şekilde 1 hafta suyu azaldığı için yatmıştı hastanede. Ama doktorun gerek görmediğine göre o kadar riskli değil sanırım Allah'a şükür.
en baştan beri hep suyu sınır değerdeydi bakalım sık sık kontrole çağıracağım seni dediCanım benim de suyun azalmıştı 1 ay önce su içmiyordum. Midemi bulandiriyordu doktor günde 15 bardak içmen gerek suyu az deyince içtim mecburen sonra alıştım şimdi hep içiyorum. 1 hafta sonra suyu normale dönmüştü
Yerim bende o timmiş yanakları yaa, bizimkinin yanaklar çene dudaklar gözler katman halinde gözüküyodu geçen haftaçok şişko Bi bebiş değil şimdilik ama ben son haftaya kadar beklersem 4.5 kg rahat bulur, dediğin gibi seninki biraz zayıf diye benimki de biraz tombik diye Nasıl doğurucaz belli değil
İsmini ne koyucaksınız bide :))
Ve de anne baba minyonsa Bebek de öyle oluyo zaten ya, ben ve eşim kilolu doğmuşuz zaten, E şimdide eşim 182 boy yapılı da, bende 170 boy E bende zayıf değilim yani :) bizden çıkıcak çocuk mecbur biraz tontik olucakhe bir de ablamın 2 tane tosuncuğu var, biri 4 diğeri 4.800 kg doğdu ikiside normal doğdu ama 4.800 olan vakumla oldu çok çok zordu benim de korkum o zaten ...
Ablam doğuma girerken 4.200 dediler 4.800 Bebek'le çıktıbunu da düşündükçe geriliyorum ya Benimkide öyle bişey olursa diye ..
Buzdolabı olayına gelinceeee :)))
Ben hep seviyorum ya herşey hazır ve düzenli olsun, benim eşime göre de alırız yaparız oldu hep bende liste verdim eline al getir diye, öyle yaptım Bi anda gaza gelip yaniKız ben 5 lt lohusa şerbeti yapmıştım yaa, annem biraz daha lohusa şekeri almış, dün Bi hışımla onuda kaynattım hazırladım bir sürü şerbetim oldu ..
Herkeslere Kocaman günaydınbiz bugün 36yı doldurduuuk 37ye girdik teyzoşları bu arada Eltim her gördüğünde iyice şişmişsin iyice kilo almışsın diyip duruyor. Bu insanlar bu kadar anlayışsız olmak zorunda mı. Benim hamileliğim anca onun normal hali olur. Resmen normal halim zayıf olduğu için onu kıskanıyor kadın ya, acısını hamileliğimle çıkarıyor boy 170 60 kilo normal halim ve şu an 76 kiloyum. Açıkçası hiç kafaya da takmıyorum , 2-3 aya vereceğimi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?