hepsiburada da premium care yenidoğan bebek bezi paketi var 99 liraya,sipariş verdim.toplamda 212 bebek bezi 3 ıslak mendil 12 li alt değiştirme bezi var.Yok canım yeşil olandan ama sakın alma gelince int baktım hepsi buradada daha ucuz kazık yedim
baby23 yok canım ya iki gündür işte yapmadım dinleniyorum da ama anlamadım sabahtır geçmedi yürüyünce özellikle ağrı yapıyor erken gelmeye kalkmasın bizimki
İsmine hala karar veremedik yaben ömer istiyorum eşimde çok değişik isimler söylüyor en son Devrim ismine taktı ben daha güzelini söyleyene kadar beklicem ya da en sonbebeği yüzünü görüncd karar veririz...
maşallah sana hep olmak istediğim ama olamadığım gibisin aklımda okadar çok şey vardı ki hiç birini yapamadım yarın bakalım çıkabilirsek alıcam aklımda olanları buzluğa atmak için bu lohusa şerbeti süt yapıyor mu peki sen ne için okadar çok hazırladın gelenlere vermek için mi? Süt demişken neler hazırlayabilirz araştırdın mı süt artırıcı içecekler yiyecekleri hazırlamak lazım eğer sezeryan olacaksak bi kaç gün öncesinden içmeye başlamak lazım çünkü
Şöyle konuşanları bakışlarımla tersliyorum bi güzelben 12 kilo aldım ama çok bi fark yok hep göbeğime aldım bide üst bacaklarımdan bazıları nekadar güzel bş tek göbeğin var diyor bazılarıda ne olmuş sana böyle arkadan önden şişmişsin diyorlar patavatsızlar kendi arkana bak sen bi önce
hangi marka canım. ben craft calipse bakıyoum internette en düşük 550 tl gibi bi fiyatı vardı. geçen mina dan alışverişite kart verdiler 400 tl alışverişe 100 tl indirim vvar dediler. ona güvenerek gittim ki calipso ya 800 dedi bizze 700 gelcekti ve yine de pahalıydı sonra pamiridora geçtik orda da sadece baby2g0 vardı çeşitli ebatlrda bizim istedğimiz 70.120 650 tl mi ne idi ancak o hafta sonuna araç gereçlerde %30 indirimle 450 gibi bi fiyata geldi sağolsun babaannesi dedesi de aldılar.Kızlar yol ustunde cıvıl mağazası vardı.park yatak bakalım dedik.799 yanı 800 mus.ayyy çok pahalı değil mi sizce de ?
çok uygunmuş gerçekten ama kaç bedenden ne kadar süre kullanacağını nerden bilecez. ben 2 paket 50 li bir beden aldım 26 şar liradan ama sanırım paketin içindeki adet çoğaldıkça daha ekonomikleişiyor. belki 3 ya da 4 bedenden felan alınabilir boolca sanırım en uzun süre o bedenler gidiyorhepsiburada da premium care yenidoğan bebek bezi paketi var 99 liraya,sipariş verdim.toplamda 212 bebek bezi 3 ıslak mendil 12 li alt değiştirme bezi var.
orda begendigin markaya nette de bak nette daha uygun oluyor canım biz de nette dsha uygun aldık beğendiğimiz besigiKızlar yol ustunde cıvıl mağazası vardı.park yatak bakalım dedik.799 yanı 800 mus.ayyy çok pahalı değil mi sizce de ?
108 tanesi 2-5 kg arası, 102 tanesi de 2 numara yani 3-6 kg arası olandançok uygunmuş gerçekten ama kaç bedenden ne kadar süre kullanacağını nerden bilecez. ben 2 paket 50 li bir beden aldım 26 şar liradan ama sanırım paketin içindeki adet çoğaldıkça daha ekonomikleişiyor. belki 3 ya da 4 bedenden felan alınabilir boolca sanırım en uzun süre o bedenler gidiyor
Ayy hatice seninde mi öyle..kız benim de kararıyor .korkma yalnız değilsin :)Merhaba iyi geceler.. Ya benim boynun omuzlarim filan kara kara olmaya başladı normal mi.. Resmen tenim karariyo boşluklarım karariyo
Daha önce doğum yapanlar bilir geçiyor mu bariAyy hatice seninde mi öyle..kız benim de kararıyor .korkma yalnız değilsin :)
hayırlı olsun canım, sağlıkla büyüsünler :)Teyzeler biz 7 şubatta sabah suyumuzun gelmesi ile dünyaya geldik. 15 günlük olduk bile. 35+5 te oldu doğumumuz. Birimiz 2350 diğerimiz 2640 doğduk. Şimdilik iyiyiz gaz sıkıntısı dışında. Allah sizleri de Zaman'ında kurtarsın.
Markasına gore değişiyor fiyatlari bizde civile baktik 230dan basliyodu fiyatlarıKızlar yol ustunde cıvıl mağazası vardı.park yatak bakalım dedik.799 yanı 800 mus.ayyy çok pahalı değil mi sizce de ?
Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza inşallahTeyzeler biz 7 şubatta sabah suyumuzun gelmesi ile dünyaya geldik. 15 günlük olduk bile. 35+5 te oldu doğumumuz. Birimiz 2350 diğerimiz 2640 doğduk. Şimdilik iyiyiz gaz sıkıntısı dışında. Allah sizleri de Zaman'ında kurtarsın.
MaşallahTeyzeler biz 7 şubatta sabah suyumuzun gelmesi ile dünyaya geldik. 15 günlük olduk bile. 35+5 te oldu doğumumuz. Birimiz 2350 diğerimiz 2640 doğduk. Şimdilik iyiyiz gaz sıkıntısı dışında. Allah sizleri de Zaman'ında kurtarsın.
Hastanede verdiler bize. Tadı berbattı ama olsun.Lohusa şerbeti yapmayı düşünüyorum ama 1 kilo lohusa sekerine kaç lt su ekleniyor? Siz nasıl yaptınızbaby23
bende olmamıştı ilkinde, ama kararma olması normal. bazı hamilelerde oluyor diye biliyorum. doğum lekeleri gibi düşünün, genelde koltukaltı genital bölge gibi yerlerde olur. ama doğumdan sonra yavaş yavaş kayboluyorlar, merak etmeyinDaha önce doğum yapanlar bilir geçiyor mu bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?