2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Takvime benide ekleyin kizlar pazartesi gunu sezeryanla bebek alinacak preeklampsi rahatsizligim nedeniyle erken aliniyor bebek dualarinizi bekliyorum
Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin bende preeklepsiden dolayı takipdeyim sabah akşam tansiyon ölçüyorum allah yardımcımız olsun hepimizin

Kızlar kontrolden geliyoruz bebeğin ölçümleri iyi ama suyumuz azalmış ve sınırdaymış. 5 Gün sonra nst 10 gün sonra doktor tekrar kontrole çağırdı. Suyu çoğaltmak için yapabilecek birşey yokmuş biraz daha durur inşallah

Stres, heyecan, korku, hepsi bir arada gerçekten artık Zaman saatler hiç geçmiyor .. Resmen salı günü gelsin de akıbetim belli olsun artık diye dua ediyorum ama gelmiyoor şu salıııııı
Son zamanlar geçmez derlerdi de inanmazdım arkadaşlar zaman ne çabuk geçti diyor,gelin bir de bana sorun diyorum

Suyu cogaltabilecek bisey var aslinda Bol bol su icerek suyunu arttiranlar olmus Arastir istersen internette Bol su ic derim

Kizlar bnde pazartesinden beri yatıyorum 36 haftanın ıcindeyiz meleğimle dr erken gelebilcegini söyledi . Yatmak da zormuş sıkıldım kV geldi saolsn herseye yetsti bn sadece yatıyorum pazartesi kontrol var acaba dr kalk der mi diye düşünüyorum dersaneye gidiyorum normalde aklim isim gucumde ara ara kasiklarim agiriyoo

Canim ben havuç suyu icmenin suyu artirdigini biliyorum yine bi arastir istersen

Bol su içmek iyi gelmez mi canım yorma kendini dinlen. İnş normal seviyesine döner.

Çok geçmiş olsun inşallah sıkıntı olmaz ve bebişini sağ salim kucağına alırsın içtiğimiz suyla alakası yok ne yazıkki o suyun, sadece serumla bazen arttırabiliyor doktorlar sanırım. Benim akrabam o şekilde 1 hafta suyu azaldığı için yatmıştı hastanede. Ama doktorun gerek görmediğine göre o kadar riskli değil sanırım Allah'a şükür.

Cnm bazen akintiyla birlikte az az gelebiliyormus bu durumda fark edilmeyedebiliyor malesef
Aklıma akıntıyla geldiği gelmisti ama emin değildim tabi.bazen iç camasirim islaniuor.bunun ter yada bilmeden idrar olduğunu düşünüyordum.ama dediğin gibi su da olabilir.valla pek su tuketmiuorim.günde bir buçuk litre iciuorum.o da aklıma geldikçe.uç bardağa yakın süt iciuorum.bazen de denk gelirse ayran iciyorum. Tabi hergun değil.denk geldiği anda uç bardak iciyorum. Doktor suyun normal demişti.olmazsa su icmeyi arttirayim..

failatunfailun son Zaman'lar heyecan artıyo, hazırlıklar tamamlanmış oluyo, geriye sadece beklemek kaldığı için Zaman geçmiyor galiba :))[/QUOTE]
aynen,çok haklısın hazırlıklar tamam olunca tek eksik bebek oluyor bazen diyorum gelsin hemen,bazen de diyorum garibim 2 gr daha alsın

failatunfailun son Zaman'lar heyecan artıyo, hazırlıklar tamamlanmış oluyo, geriye sadece beklemek kaldığı için Zaman geçmiyor galiba :))
aynen,çok haklısın hazırlıklar tamam olunca tek eksik bebek oluyor bazen diyorum gelsin hemen,bazen de diyorum garibim 2 gr daha alsın [/QUOTE]

Annelik böyle bişey işte canım :))))
Bende hep şikayet ediyorum aslında bebiş kilolu diye, hadi gel hemen diyorum daha çok kilo almasın diye, sonrada doğunca Nasıl beslicem ben seni ya besleyemezsem, diye biraz daha Kal da iyice kilo al öyle gel sezeryanla o Zaman diyorum :))))))))
Kafayı yedim iyice ben zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…