2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Uffff gıcık oluyorum ya kesin sinirini bozmak için yapıyordur

Kizlar süt arttırıcı su tarifi var bende yazıp dolaba astım doğum sonrası bizimkiler yapsın unutmayalım diye. Bi beslenme uzmanından almıştım kendisi içinde kullanmış yeni doğum yapmıştı .
1.5 litre suya
2 kuru incir
2 kuru kayısı
1 hurma
1 kabuk tarcin
1 küçük tutam frenk kimyon
Gece tüm malzemeleri kesip oda sıcaklığında suya koyun.sabah suzmeden aksama kadar tüketin . Gün içinde toplaMDA 3 litre su tüketilmeli.

A
Ay ben sadece 7.5 kg aldım bana bile şişmişsin diyo kvdemben de diyorum e 9. Aya girdim doğurdum doğurcam olsun okadar diyorumkendisini görseniz bildiğin şişman yani:) eşim de diyor; göbeği şişti demek istiyorsun heralde anne çok kilo almadı da ondan dedim falan diyor. Amaaan beni sinir etmek için diyor ben biliyorum yani. Ben de artık her görüştüğümüz de aaaa anne kilo mu aldın kilolu gördüm seni dikkat etsene biraz diyorum çok bozuluyor ben öyle diince

Canm bn sut arttırıcı su tarifi yazdım

Havuç suyu içmek ve deveci armudu yemek suyu çoğaltıyormuş haberin olsun cnm..

Kızlar yol ustunde cıvıl mağazası vardı.park yatak bakalım dedik.799 yanı 800 mus.ayyy çok pahalı değil mi sizce de ?

tükettiğimiz sıvı şeylerde de su var, fakat 3 bardak süt sanki biraz fazla. 2 bardak sütten fazlası kansızlığa neden olabiliyor diye biliyorum

Sinirlerim çok bozuk arkadaşlar kv dem kendine 2 tane bilezik almış takmış şıkır şıkır geziyo ortada yeni gelin gibi 58 yaşında. O bileziklerin şıkırtısı delirticek beni çok sinir oluyorum. Kıskandığımdan değil benimde var ama takmıyorum şıkır şıkır o ses hoşuma gitmiyo. Yeni gelin sanki allahım yarabnimm çokmu abartıyorum kafaya takmakla sizce

Maşallah sen az almissin canim iyi demissin sen de,onun disindakiler normal diyor karnim cikti biraz da basenler tabi napalim anne olucaz nasipse olsun o kadar hic takmiyorum vakti gelince eminin benden kat kat fazla alir bana laf atan elticim o zaman ben de patavatsizlikta sınır tanimiycam

oy oy oy gerçekten çok heyecanlı maşallah miniğine de. hayırlısı olsun bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…