• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar birsey sorcam ???? Hastane çantanızda mama var mı ? Aldiysaniz hangi marka aldınız ? Similac alan var mı ?
Hipp mama aldım Can'ım.şekersiz olduğu için anne sütü gelene kadar iyi oluyor ,diğer mamalar gereksiz şekerli olunca tadına alışan Bebek anne sütüne geçişte zorlanıyor.

Kizlar birsey sorcam ???? Hastane çantanızda mama var mı ? Aldiysaniz hangi marka aldınız ? Similac alan var mı ?
Ben cantama mama koymadim. Koymayida dusunmuyorum. Eger vermek zorunda kalirsakta heryerden bulunup alinacak birsey sonucta cantada olmasa da olur

Kızlar kontrolden geliyoruz bebeğin ölçümleri iyi ama suyumuz azalmış ve sınırdaymış. 5 Gün sonra nst 10 gün sonra doktor tekrar kontrole çağırdı. Suyu çoğaltmak için yapabilecek birşey yokmuş biraz daha durur inşallah o_O
Canım benim de suyun azalmıştı 1 ay önce su içmiyordum. Midemi bulandiriyordu doktor günde 15 bardak içmen gerek suyu az deyince içtim mecburen sonra alıştım şimdi hep içiyorum. 1 hafta sonra suyu normale dönmüştü

baby23 baby23 yok canım ya iki gündür işte yapmadım dinleniyorum da ama anlamadım sabahtır geçmedi yürüyünce özellikle ağrı yapıyor erken gelmeye kalkmasın bizimki

Merhaba teyzelerim önlüklerimi yeni aldım bakın :KK46:
Ebebekte indirim vardı kızlar çok güzeller dayanamadım aldım oğluşuma :KK200: bir tarzı var artık beyefendinin :cool:

Eklentiler

• 20160220_194505-1.webp
    20160220_194505-1.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 66
  • 20160220_194516-1.webp
    20160220_194516-1.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 69
  • 20160220_194530-1.webp
    20160220_194530-1.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 63
  • 20160220_194537-1.webp
    20160220_194537-1.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 73
  • 20160220_194559-1.webp
    20160220_194559-1.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 63
  • 20160220_194549-1.webp
    20160220_194549-1.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 71
Kızlar ateşölçerde genl olarak braun tavsiye edilmiş kulaktan ama fiyatı biraz fazla açıkçası. Daha düşük fiyata tavsiye edebileceğiniz ateşölçer markası modeli var mı acaba? Medisana gibi?

Merhaba teyzelerim önlüklerimi yeni aldım bakın :KK46:
Ebebekte indirim vardı kızlar çok güzeller dayanamadım aldım oğluşuma :KK200: bir tarzı var artık beyefendinin :cool:
Cok guzeller gule gule kullansin dogmadan stil sahibi olan beyefendi :KK59:

Canim ben havuç suyu icmenin suyu artirdigini biliyorum yine bi arastir istersen
Canım ben de duydum ama malesef Şekerim Çıktığı için tüm meyve Suları yasak :(
Bol su içmek iyi gelmez mi canım yorma kendini dinlen. İnş normal seviyesine döner.
Bol bol içmeye çalışıyorum 2,5 lt civarı ancak içebiliyorum. Baştan beri hep sınır seviyedeydi doğum yaklaştıkça risk oluşturmaya başladı işte
Çok geçmiş olsun inşallah sıkıntı olmaz ve bebişini sağ salim kucağına alırsın :KK19: içtiğimiz suyla alakası yok ne yazıkki o suyun, sadece serumla bazen arttırabiliyor doktorlar sanırım. Benim akrabam o şekilde 1 hafta suyu azaldığı için yatmıştı hastanede. Ama doktorun gerek görmediğine göre o kadar riskli değil sanırım Allah'a şükür.
Evet doktorum da yapılacak birşey yok takip edeceğiz diyor inşallah sağlıcakla kavuşuruz
Canım benim de suyun azalmıştı 1 ay önce su içmiyordum. Midemi bulandiriyordu doktor günde 15 bardak içmen gerek suyu az deyince içtim mecburen sonra alıştım şimdi hep içiyorum. 1 hafta sonra suyu normale dönmüştü
en baştan beri hep suyu sınır değerdeydi bakalım sık sık kontrole çağıracağım seni dedi

Yerim bende o timmiş yanakları yaa, bizimkinin yanaklar çene dudaklar gözler katman halinde gözüküyodu geçen hafta :KK53: çok şişko Bi bebiş değil şimdilik ama ben son haftaya kadar beklersem 4.5 kg rahat bulur, dediğin gibi seninki biraz zayıf diye benimki de biraz tombik diye Nasıl doğurucaz belli değil :KK51:
İsmini ne koyucaksınız bide :))
Ve de anne baba minyonsa Bebek de öyle oluyo zaten ya, ben ve eşim kilolu doğmuşuz zaten, E şimdide eşim 182 boy yapılı da, bende 170 boy E bende zayıf değilim yani :) bizden çıkıcak çocuk mecbur biraz tontik olucak :KK53: he bir de ablamın 2 tane tosuncuğu var, biri 4 diğeri 4.800 kg doğdu ikiside normal doğdu ama 4.800 olan vakumla oldu çok çok zordu benim de korkum o zaten ...
Ablam doğuma girerken 4.200 dediler 4.800 Bebek'le çıktı :KK14: bunu da düşündükçe geriliyorum ya Benimkide öyle bişey olursa diye ..
Buzdolabı olayına gelinceeee :)))
Ben hep seviyorum ya herşey hazır ve düzenli olsun, benim eşime göre de alırız yaparız oldu hep bende liste verdim eline al getir diye, öyle yaptım Bi anda gaza gelip yani :KK48: Kız ben 5 lt lohusa şerbeti yapmıştım yaa, annem biraz daha lohusa şekeri almış, dün Bi hışımla onuda kaynattım hazırladım :KK48: bir sürü şerbetim oldu ..

İsmine hala karar veremedik ya :KK43: ben ömer istiyorum eşimde çok değişik isimler söylüyor en son Devrim ismine taktı ben daha güzelini söyleyene kadar beklicem ya da en sonbebeği yüzünü görüncd karar veririz...
:KK69: maşallah sana hep olmak istediğim ama olamadığım gibisin :KK37: aklımda okadar çok şey vardı ki hiç birini yapamadım yarın bakalım çıkabilirsek alıcam aklımda olanları buzluğa atmak için:KK9:bu lohusa şerbeti süt yapıyor mu peki sen ne için okadar çok hazırladın gelenlere vermek için mi? Süt demişken neler hazırlayabilirz araştırdın mı süt artırıcı içecekler yiyecekleri hazırlamak lazım eğer sezeryan olacaksak bi kaç gün öncesinden içmeye başlamak lazım çünkü

Herkeslere Kocaman günaydın :anneadayı: biz bugün 36yı doldurduuuk 37ye girdik teyzoşları :KK68: bu arada Eltim her gördüğünde iyice şişmişsin iyice kilo almışsın diyip duruyor. Bu insanlar bu kadar anlayışsız olmak zorunda mı. Benim hamileliğim anca onun normal hali olur. Resmen normal halim zayıf olduğu için onu kıskanıyor kadın ya, acısını hamileliğimle çıkarıyor :KK11: boy 170 60 kilo normal halim ve şu an 76 kiloyum. Açıkçası hiç kafaya da takmıyorum , 2-3 aya vereceğimi düşünüyorum :21:

Şöyle konuşanları bakışlarımla tersliyorum bi güzel :KK11: ben 12 kilo aldım ama çok bi fark yok hep göbeğime aldım bide üst bacaklarımdan bazıları nekadar güzel bş tek göbeğin var diyor bazılarıda ne olmuş sana böyle arkadan önden şişmişsin diyorlar :KK11: patavatsızlar kendi arkana bak sen bi önce:KK59:

Merhaba oglumun teyzeleri bizimde kontrolumuz vardi bugun 3621 gr olmusuz alttan muane olduk kafamiz hala yukarda dogum pozisyonundayiz uc aydir ama tam inememis demek :) gelmeye niyetimiz yok gibi :)haftaya cumartesi gidicem nst ye de balancam bu sefer belki o gun gelir :)) ay iki gundur cok sistim evim tadilatra diyordumya iki gundur onun temizligini yapiyorum daha dolaplarimin kapaklari haftaya gelcek temizle temizle bitmiyor dogum uxrerlerini tekrae sordum normal 1000 sezeryan 1500 suit 100 vip oda istiyisanda 150 fark oduyosun ama maet ayinda aeris olcakmks o.zamana kadar gelse bari :))

Back
X