- 3 Şubat 2015
- 255
- 255
- 23
- 35
OYY ÇOK GÜZELLER BENDE ALMIŞTIM BU TARZ ÖNLÜK GÜLE GÜLE KULLANSIN YAKIŞIKLI![]()
Teşekkür ederiz teyzeleri daha güzelleri sizin bebişlerinizin olsunCok guzeller gule gule kullansin dogmadan stil sahibi olan beyefendi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
OYY ÇOK GÜZELLER BENDE ALMIŞTIM BU TARZ ÖNLÜK GÜLE GÜLE KULLANSIN YAKIŞIKLI![]()
Teşekkür ederiz teyzeleri daha güzelleri sizin bebişlerinizin olsunCok guzeller gule gule kullansin dogmadan stil sahibi olan beyefendi![]()
Uffff gıcık oluyorum ya kesin sinirini bozmak için yapıyordurHerkeslere Kocaman günaydınbiz bugün 36yı doldurduuuk 37ye girdik teyzoşları
bu arada Eltim her gördüğünde iyice şişmişsin iyice kilo almışsın diyip duruyor. Bu insanlar bu kadar anlayışsız olmak zorunda mı. Benim hamileliğim anca onun normal hali olur. Resmen normal halim zayıf olduğu için onu kıskanıyor kadın ya, acısını hamileliğimle çıkarıyor
boy 170 60 kilo normal halim ve şu an 76 kiloyum. Açıkçası hiç kafaya da takmıyorum , 2-3 aya vereceğimi düşünüyorum
![]()
Çok güzellerr. Yakışıklı çok can yakacak annesiMerhaba teyzelerim önlüklerimi yeni aldım bakın
Ebebekte indirim vardı kızlar çok güzeller dayanamadım aldım oğluşumabir tarzı var artık beyefendinin
![]()
Ay ben sadece 7.5 kg aldım bana bile şişmişsin diyo kvdemseninkinin aynindan bende de var canim daha 7.ayda hatta bastan beri alisamadim kilolu haline deyip durdi ben de normalde minyonumdur su ana kadar da 17kilo aldim gayet normal bence kendinin normal kilosu benim hamile halim kadar bi ara doktora gitmis doktor zayıflaman gerek demis lafi sokacaktim o zaman da neyse dedim bosver ayni seviyeye düşmeyim
Canm bn sut arttırıcı su tarifi yazdımİsmine hala karar veremedik yaben ömer istiyorum eşimde çok değişik isimler söylüyor en son Devrim ismine taktı ben daha güzelini söyleyene kadar beklicem ya da en sonbebeği yüzünü görüncd karar veririz...
maşallah sana hep olmak istediğim ama olamadığım gibisin
aklımda okadar çok şey vardı ki hiç birini yapamadım yarın bakalım çıkabilirsek alıcam aklımda olanları buzluğa atmak için
bu lohusa şerbeti süt yapıyor mu peki sen ne için okadar çok hazırladın gelenlere vermek için mi? Süt demişken neler hazırlayabilirz araştırdın mı süt artırıcı içecekler yiyecekleri hazırlamak lazım eğer sezeryan olacaksak bi kaç gün öncesinden içmeye başlamak lazım çünkü
Şöyle konuşanları bakışlarımla tersliyorum bi güzelben 12 kilo aldım ama çok bi fark yok hep göbeğime aldım bide üst bacaklarımdan bazıları nekadar güzel bş tek göbeğin var diyor bazılarıda ne olmuş sana böyle arkadan önden şişmişsin diyorlar
patavatsızlar kendi arkana bak sen bi önce
![]()
Kızlar kontrolden geliyoruz bebeğin ölçümleri iyi ama suyumuz azalmış ve sınırdaymış. 5 Gün sonra nst 10 gün sonra doktor tekrar kontrole çağırdı. Suyu çoğaltmak için yapabilecek birşey yokmuş biraz daha durur inşallah![]()
Icinizi ferah tutmaya calisin kilo onemli degil dogdugunda da alir kilo onemli olan saglikli.olmasi 4 marta kadar da 3 kilo olur diye dusunuyorum bebeginiz icin sikinti olmasa doktorunuz alalim.demez iyi dusunun iyi.olsn ins su mubarek cuma gunu hepimiz saglikli alalim bebislerimizi kucagimiza
Dr erken demedi mi?Merhaba kızlar bugün kontrole gittik. Kilomuz 3200 boyumuz da 51 cm olmuş. Nst de baya sancılarım çıktı. Çatı muayenesi yaptı 1 cm açıklık varmış her an hazırlıklı olun dediçok heyecanlandım gittikçe miniğime yaklaşıyorum
![]()
tükettiğimiz sıvı şeylerde de su var, fakat 3 bardak süt sanki biraz fazla. 2 bardak sütten fazlası kansızlığa neden olabiliyor diye biliyorumAklıma akıntıyla geldiği gelmisti ama emin değildim tabi.bazen iç camasirim islaniuor.bunun ter yada bilmeden idrar olduğunu düşünüyordum.ama dediğin gibi su da olabilir.valla pek su tuketmiuorim.günde bir buçuk litre iciuorum.o da aklıma geldikçe.uç bardağa yakın süt iciuorum.bazen de denk gelirse ayran iciyorum. Tabi hergun değil.denk geldiği anda uç bardak iciyorum. Doktor suyun normal demişti.olmazsa su icmeyi arttirayim..
Maşallah sen az almissin canim iyi demissin sen de,onun disindakiler normal diyor karnim cikti biraz da basenler tabi napalim anne olucaz nasipse olsun o kadar hic takmiyorum vakti gelince eminin benden kat kat fazla alir bana laf atan elticim o zaman ben de patavatsizlikta sınır tanimiycamA
Ay ben sadece 7.5 kg aldım bana bile şişmişsin diyo kvdemben de diyorum e 9. Aya girdim doğurdum doğurcam olsun okadar diyorum
kendisini görseniz bildiğin şişman yani:) eşim de diyor; göbeği şişti demek istiyorsun heralde anne çok kilo almadı da ondan dedim
falan diyor. Amaaan beni sinir etmek için diyor ben biliyorum yani. Ben de artık her görüştüğümüz de aaaa anne kilo mu aldın kilolu gördüm seni dikkat etsene biraz diyorum çok bozuluyor ben öyle diince
![]()
35 haftalıkken gelme ihtimali vardı ciğer geliştirici iğne vurundum. Dr 37 haftalık olsun öncesi riskli olur dedi. Gelişimi de gayet iyiymiş şimdi gelse bir şey olmaz dedi. Yine de ne kadar durursa o kadar iyi bakalım bekler mi oğlumDr erken demedi mi?
Ben hamileliğin başından beri uykusuzluk çekiyorum son 1 aydır nerdeyse hiç uyuyamıyorum desem yeridirIyi aksamlar tatli hamislerrr uykusuzluk ceken varmi aranizda ben 3 gecedir uyuyamiyorum sik idrara cikma bi tarafta agirlik bi taraftan![]()
oy oy oy gerçekten çok heyecanlı maşallah miniğine de. hayırlısı olsun bakalımMerhaba kızlar bugün kontrole gittik. Kilomuz 3200 boyumuz da 51 cm olmuş. Nst de baya sancılarım çıktı. Çatı muayenesi yaptı 1 cm açıklık varmış her an hazırlıklı olun dediçok heyecanlandım gittikçe miniğime yaklaşıyorum
![]()
sen de bebegin da sağlıkla kurtulursunuz inşallah canim gönlünü ferah tut herşey yolunda gider inşallahAmin c
Amin cnm insallah hepimiz saglikla bebeklerimize kavusuruz heyecanlandim pazartesiye alindi sezeryanim:))