2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben aldım . Medela swing marka aldım. Benim canım çok tatlıdır. araştırdım kullananlardan yorumlar aldım en nazik sağan buymuş.canını acıtmıyormuş . O yüzden bunu tercih ettim. Doğum öncesi aldım çünkü mastit olayından çok korkuyorum bu bir ikincisi ne bileyim dursun kullanırım ben sağarım buzluğa atarım bebeğim emmez çok gelirse yine sağarım. Tedarikli olmak lazım diye düşündüm.
ateş ölçer de aldık birtane chicco my touch ateş ölçer aldık. Bi tanede weewell kızılötesi ateş ölçer aldık.

Ama kanin dsuk cikmis nden bsey vermrdi ay dogum sirasinda cok kan kaybimiz olacsk zaten sen kan depola pekmez falan ic kan yapsin [/QUOTE]
Kanim dusuk degil de normal sinirda cikti Ben zaten aradan demir hapi aliyorum haftada 1 ve pekmez,kuru meyveler,et bol bol yiyorum Cok yorgun hissedersem demir hapini aliyorum

czindabpost: 45228979 .!.:
Ama kanin dsuk cikmis nden bsey vermrdi ay dogum sirasinda cok kan kaybimiz olacsk zaten sen kan depola pekmez falan ic kan yapsin
Kanim dusuk degil de normal sinirda cikti Ben zaten aradan demir hapi aliyorum haftada 1 ve pekmez,kuru meyveler,et bol bol yiyorum Cok yorgun hissedersem demir hapini aliyorum[/QUOTE]
Ooo super yemen Icmen iyi olsun bebise yarasinda kolay dogumlar olsun bir nrfesde ins.

Kizlar karnimda serrtlesme bugun cok oldu sanki ya dr a gtmeliymiyim birde siddetli halsizlik var acaba o kansizliktan olabilir mi ki kolumu kaldircak halim yok wc e zorla gidiorum

Ayy Allah bozmasin kuzumm bu kadr anlayis bi esim oldugunu bilmezdim ben ve titiz kiz dogumdan sonrada bole olurlar ins.
Ayy inşallah doğumdan sonra da böyle olurlar dediğin gibi. Ama benimki şimdiden diyor beraber bakarız sen yorulunca ben yardımcı olurum diyor çok hevesli bakalım

Kizlar tesekkurler acuklamalariniz icin babaklarimda oluyo krmplarim oda bu ay basladi ama magnezyum kullanmami gerektirmiycegni düsünüyorum
Bol süt iç canım bacak ağrıların için. Ben doktoruma çok güveniyorum. Biara çık bacak ağrım kasılmam olmuştu. Magnezyuma gerek yok süt iç günde 500 ml dedi. Dediğini yaptım vee birkaç gün sonra ağrılardan eser kalmadı. İçmeye devam ediyorum hiç ağrım olmuyor aylardır

Slm arkadaşlar benimde bugün randevum var akşam 8 e kadar hastanedeymiş dr 19:30 a randevu aldım eşimde yanımda olsun diye. tek gidince garip hissediyorum kendimi o telaşla heyecanla sorucaklarımıda soramıyorum. Bugün kesin tarih belirlicek doktor sezeryan için hakkımızda hayırlısı neyse o olsun hepimizin

Bende yaniliyomuyum diye iyice baktim resmen yuvarlak kafasini sol tarafimda elimle hissettim o sira bi de sag alt tarafima tekmeyi yiyince anladim rahatsiz oldu hanfendi :) taciz ettim cocugu baya kafasiyla oynayarak Yarin bakalim belki doner
Ne yaptın canım gittin mi kontrole. Belli ı ellediğin şey poposudur benimki de göbeğimin sol tarafına dayıyor göbeğini ben de sağ kasıktan canımı acıtan tekmeler yiyorum aynı zamanda. Ben elleri sanıyordum ama ultrasonda gördüm ki benim ki uzatmış ayağını elliyle tutmuş gözüne sokmaya çalışıyor. Yani bacakları dizden bükülü değil de kafaya doğru uzattıysa ordan da tekmeler gelebilir. İnşallah herşey yolundadır

Sen daha doğurmadın mı :)

Benim de kontrolum var bugun 1 saat sonra :)

Ayy alem bu bebekler ayagini eliyle tutuo oynuyomus ne tatli ben gittim kontrole ama sabah hissettim ayaklari yukardaydi ultrasondada oyle gozuktu kafa asagidaydi Ama dedigin gibi de olabilir Benimki de akrobatik hareketler denediyse dun ben tam anlamamis olabilirim

Ama kanin dsuk cikmis nden bsey vermrdi ay dogum sirasinda cok kan kaybimiz olacsk zaten sen kan depola pekmez falan ic kan yapsin
Kanim dusuk degil de normal sinirda cikti Ben zaten aradan demir hapi aliyorum haftada 1 ve pekmez,kuru meyveler,et bol bol yiyorum Cok yorgun hissedersem demir hapini aliyorum[/QUOTE]
Ayy inşallah doğumdan sonra da böyle olurlar dediğin gibi. Ama benimki şimdiden diyor beraber bakarız sen yorulunca ben yardımcı olurum diyor çok hevesli bakalım
Ayy hadi Insallh gorucez onlari dogumdan sonra sabirsizlaniyorum cokkk sutude cok tuketiyorum balim hem bebk icin hemde cokk seviyorum zaten

Kizlar dun kontroldeydim 36. Haftam. Bebek hala ters duruyo donmemis. Benim haftamda olup bebegi donmeyen varmiiiii
doktorlar genelde bu haftalardan sonra bebeğin dönmesının çok güç olduğunu söyluyolar kılosu arttığı ve yer daraldığı için hakkınız da hayırlısı olsun allah başka sıkıntı vermesın en fazla sezeryan olur

Kizlar hazirlik yaparken tuvalete gittim akintiyla kan geldi doktora mi gidim dün daha ordaydim yaa dogurcam mii ayy panik yaptim şimdiden
tahriş mi oldu acaba canım. eğer vajindan geldi diyorsan doktorunu bir ara istersen. belki şu nişan dedikleri mevzudur.

bu saat erken bile tatlım bazen gün ağarıyor uyuyana kadar.en sonunda bayılıp kalıyorm o da bikaç saat
Aynen canm ben de senin gibiyim.bu sabah 8 de uyudum.yine cok sükür ki gündüz biraz iyiyim dinleniyorum.bence de bebisimizin gece uyanması bizi hicetkilemeyecek.en azndan uyankken acı cekmeyecez ya da babalarına verip bi saat de olsa uyuyabilecegiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…