2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

S saniye1988 son dk ya kadar bile donebiliyorlar Sana tavsiyem internette bunun icin onerilen egzersizleri yapman Bol bol yuru bi de Donme ihtimali yüksek Sen elinden geleni yap icin rahat olsun

Erken olsa doktor gün vermez di canım sen içini ferah tut inş sağlıkla kucağına alcaksın yavrunu kavuşçaksın mis gibi kokusuna darısı artık bizim başımıza

Gunaydinlar biz bugun erkenciyiz yine Kizlar bisey sorucam Normal dogum yapmayi dusunenler epidural hakkinda ne dusunuyorsunuz alicak misiniz yoksa tamamen ilacsiz mi istiyorsunuz doğumu?
Canım korkutma gibi olmasın 2 ay önce arkadaşım doğum yaptı ve her anında yanındaydım. 4 cm acikliktan sonra epidural takıldı ama bu sefer açılması yavaşladı kız tam 18 saat sancı çekti 8 cm açıklıga kadar geldi ama artık bebek tehlikeye girdi mecbur sezeryan oldu.Benim fikrim sakin epidural yaptirma inan dogumu çok uzatıyor ve anne ile bebeği strese sokuyor

Slm kizlar bir kac gundur dis genital organin kemiginde agri var ayakta cok kalinca yuruyunce artiyo.gece yatakta donerken batiyo.bunu yasayan varmi aranizda.acaba neden oluyor.
Canım benim aylardır var doktora sordum normal.olduğunu söyledi bebek baskı yaptığı için korkma

Gasoline canım benim ,benim yerimde sen de olsaydın aglardin emin ol.dusun bi önce sağlık ocağına bebeğin kalp atışı dinlemek için gittiğinde orda bebeği aşı olan bir annenin sağladığına içini parcalandigina şahit oluyorsun.sonra o üzüntüyle hastanedeki randevuna gidiyorsun ve senden once muayene olan anne adayı doktorun odasından hickiriklarla çıkıyor.koridor bir annenin bebeğini kaybettiğine şahit oluyor...ve sen de acaba benim bebeğim nasıl diyip için içini yiyor ve en sonunda da gözlerinden yaşlar dökülüyor... Bunun normal olduğunu düşünüyorum...

Sonunda park yatak almaya karar verdik. Ama içine nasil bir yatak alalim karar veremedik. Normal yatak 50 TL dedi , organikvarmis 100tl, visco varmis 75tl, birde yüzde 20pamuk kkalani sünger mi ne var dedi 85tl. Simdi fiyattan ziyade park beşik alan yada kullanan aarkadaşlar hangisini almaliyiz . burada baby maxin park yatagi 230tl ye düşmüş onu alicaz. 70&110 olani yada 60&120 olani fiyati ayni.

Aaaa ne kadar ucuzmus canım yaa ..biz de kraft in 2015 park yatağına baktık katalogtan .650 liraydi.120 lira ortusu falan filan ,85 lira da pamuk sungeri ydi.başka sünger vardı 50 TL idi.nette okumustum sungerin sert olması lazimmis.pamuk sungere baktim yumusakti.
Bi de park yatak alırken kumaş olanını al.bez olanını alma.bi de hanı üst uç kısmında oyuncakların asıldığı yer var ya onun sabit olanını değil de donenceli olanını alın.donenceliyi tavsiye etmemin sebebi oyuncskalr dönerek hareket ettiği zaman bebek onu izliuor ve göz koordinasyonunun güçlü olmasını sağlıyor.bizim baktığımız park beşiğin ölçüsü 70 e 120 idi.daha almadik tabi.bi haftaya kalmaz.alırız inşallah hayirlisiyla

Bu arada bi düzeltme yapayım.kumaşı bez olsun naylon değil....

Canım benim, geçen hafta senin yerindeydim zaten, nst odasında sadece görmedim yarim saat yanyana yattım kızcağız karni burnunda yarım saat hıçkırıklarla ağladı içine çeke çeke, bi terslik varmış yazık.. yani diyeceeğim o ki yapı meselesi, senin için normal zaten, sen kolay etkileniyosun demek ki, çok şükür öyle değilim duamı eder gerisini Allah a bırakır, dr.um bana kötü birsey söylemediği sürece bebeğimibde kendimi de germem, relax relax takılırım Allah ım bebeğimi, bütün bebekleri korusun insallah

Canim ben.kraftin park yatagini aldim.. Icine yine kraftin yatasa yaptirdigi visko yatak aldim 130 kusur bisiydi.. Viskoyuda ortopedik oldugu icin onerdiler

Canim bizim tayin durumları olduğu için çok ppahali birşey dusunmedik. Birde kraft zaten pahali. Bizim alacagimizde dönence fslan da yok.

Ohâaaaaaaa 6000 ne ya kafayi yemisler nasil hastahane orasi bee

Öyle valla heryer Can'ım, İstanbul da özel hastaneler uçuyo, 10-15.000 liraya normal doğum yapan hastaneler var daha ne olsun ameliyathane altın kaplamalı galiba onların ..
Bizim normal doğum 2000 lira, tabi normal olabilirsem

YA banada öle geliyo, ama senin nişanın geldi belirtilerin daha çok sanki benim akıntım bile yok yaaa ..

doktorum bana vitaminleri bırak dedi , bir hafta önden gidiyoruz ve bebeğimin kafası yukarıda normal olmaz dedi bakalım napıcaz .. vitamin hapları magnezyum kullanan var mı hala bana neden öyle dedi acaba

Oooo ben o vitaminleri aylardır almıyorum, 5.ayda Bebek önde gidiyo diye bıraktılar, sadece kan ilacını içiyorum magnezyumu da bıraktım çoktan, sıkıldım ilaç içmekten zaten

Benim 80 i, 90 ı bulmuştu ara ara. Ama düzenli değildi. Sancılarım bile dengesiz bi 20-30 larda. Bi 90da idi geçen hafta. Bakalım yarın ne olacak :)

Aynıyız valla doktora diyorum aşırı sancım var, nst den çıkıyorum nst dümdüz Hahahah 20-30-40 dr diyo çok düzenli sancın var :) o da dalga geçiyo benle artık

Sen daha doğurmadın mı :)

Kız yokkk doğurmadım, doğuramıyorumm
Dedim ya ben kesin son güne kadar beklicem diye ..

Hahhha yok o en sona kalacak

Dalga geçmeyin kızz sizi bekliyorum ben anca beraber kanca beraber hahhahah

Kızlar gaz problemi çoğaldı.memeden inmiyor.kolum belim koptu.napcaz ya

Ayyy canım ya Allah yardım etsin, geçen tv de diyodu kimyon demleyip bebeğe verin diye, denedin mi hiç?

Yürüdüm bugün 2 saat, hurma yiyorum, squat yapıyorum akşamda duşta yapıcam sıcak suyun altında, perine masajı yapıyorum he bide böğürtlen yaprağı çayı içiyorum bugün başladım daha doğrusu :))) kafayı yedim iyice zorla doğurmaya çalışıyorum salı gününe kadar hahhahah

[QUOcivpmfp, post: 45232344, member: 692966"]Canim ben.kraftin park yatagini aldim.. Icine yine kraftin yatasa yaptirdigi visko yatak aldim 130 kusur bisiydi.. Viskoyuda ortopedik oldugu icin onerdiler[/QUOTE]
Civildeki visco yatağin markasina bakmadim canim ama fiyati iyi

Kizlar 38+2 olduk. Nst de hic agri cikmadi yaa. Ilk gebeligimde bir iki hafta onceden duzenli agrilar cikmisti benim hissetmedigim. Bunda son dakika gelecek herhalde

baby23 biz sona kadar beklemeyelim 38 de doğuralım dedik ya doğuramıcaz bu gidişle benim kasık ağrım oluyo ara da, adet sancısı gibi. Ama düzeni onun da yok herşeyimin düzensiz olduğu gibi

Dogumu uzatmasi kisiden kisiye farklilik gosteriyor bence Gorumceme sordum uzatiyo mu diye hayir normal dogumla ayni suruyo dedi Belki arkadasin epidural almasaydi da ayni durumu yasayacakti Internettese bicok epidural hikayesi okudum cok pozitif ve kisa suren dogumlar fazla o yuzden alicam ben Bakalim insallah sorun cikmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…