• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ay bsey daha sorucammm:KK43: ben hic magnezyum kullanmadim d.r hic ole bsey yazmadi bana kan hapi ve balik hapi kullaniyorum en basinda hamileligimin folik asit yazmizdi iki hafta kullandim asiri derece isal yapti o beni kilo vermeye basladim ve d.r kesti onu sadece iki hafta kullandim hamileligimin 3. Ayindan beride kan ve balik hapi kullaniyorum o_OAy nerdeyse d.r mu degistiricem bana eksik bilgimi veriyo acaba:KK17:
Bende hiç kullanmadım diyebilirim. Magnezyum kramplar için. Ben krampların olması gerektiğini, kramplarla rahimin gevşeyeceğini düşündüğüm için kullanma taraftarı olmadım. Doktorum kullandım zannediyor hepsi bu :) içini ferah tut sende. Kimi doktor hiç bir ilaç vermiyo. Ki bende düzenli beslendikten sonra gerekli de değil. Zoraki durumlar haricinde tabi.

Benim bebiş boy kilo günü gününe gidiyor, annesi normal istediği için yardımcı oluyor sanırım akıllı kızım :KK51: pazartesi 2550 ye 47 ydi. Şimdi 2650 47 buçuk falan olmuştur sanırım :KK53:
Benimki pazartesi iki bucuk olmamisti daha nerdeyse ayni gidiyolar galba benim erkek :) benim pasama aliriz artik senin kizi canim :D

Kizlar muayane oldum.çok.sukur sıkıntı yokmuş.doktor suyunun ve plasentanin normal iyi olduğunu söyledi.bebeğim bir hafta geriden geliyormuş.
Bu kiloylami alakalı ,beyinle.mi yoksa organlarıyla mi alakalı dedim.kiloyla alakalı dedi.bunun beyne falan filan bu zararı var mi diye saçma bir soru sordum.eğer.öyle olsaydı ben şişman biriyim.benim zeki olmam gerekir.her çocuğun her bebeğin gelişimi farklıdır dedi.beslenmemi değiştirmeyim mi dedim bebek kilo alsın diye daha mi çok yiyeyim dedim hayır böyle devam et dedi.

Bi de doktora vajina karın agrisini sormami isteyen arkadaşlar oldu.ben de bu agrilardan sikayetciyim tabi.doktora vajinamin alt kısmının etini sanki.biri çekiyor ,biri de kemiğine çekiçle vuruyor gibi.bi de normal şartlarda ve uzanırken kalktigimda karnım ve göbek cevrem çok acıyo dedim.bunlar çok normal.anormal ağrılar şikayetler değil.bebek baskı uyguluyor hem rahme hem de kanala dedi.
Bi de bi de bi de drygs drygs ve diğer çalışanlar için de sunu sordum : çalışan anneler doğum öncesi rapor alirlarsa gebelik izninden düşermiş.o yüzden rapor almayacam ben.haftaya da gidecem.daha sonraki pazartesi salı alacam raporumu.

Bana.dua eden herkesten Allah razı olsun.inşallah hayırla sağlıkla bolluk bereketle yavrulamizi kucagimiza aliriz

Kizlar tesekkurler :KK54: acuklamalariniz icin babaklarimda oluyo krmplarim oda bu ay basladi ama magnezyum kullanmami gerektirmiycegni düsünüyorum :KK76:

Kizlar hazirlik yaparken tuvalete gittim akintiyla kan geldi doktora mi gidim dün daha ordaydim yaa dogurcam mii ayy panik yaptim şimdiden:KK57:

["Zey7, post: 45228171, member: 717667"]Kizlar hazirlik yaparken tuvalete gittim akintiyla kan geldi doktora mi gidim dün daha ordaydim yaa dogurcam mii ayy panik yaptim şimdiden:KK57:[/QUOTE]
Ayyy bence doktora git :KK57: ben senden daha cok heycanlandim:KK17:

pinkibal pinkibal Zeynep 1537 Zeynep 1537 beni de heyecanlandirdiniz ..panik yapma ve doktora git sen canım.bir gün öncede gitsem iki saat öncede gitsen yine git canım...gitsen de gitmesen de haber ver aklım sende valla

50cm 2900gr olmuş sıpam :nazar::nazar:
Bu kez haftasıyla neredeyse uyumlu çıktı, gecen haftalarda önde gitmeye başlamıştı bakalım 10 gün sonra ne çıkacak oynak oğlum benim:KK70:
Nst sonucum da normal çıktı, herşey normalmiş bu kez alttan bakmadı sagolsun :p bi daha gittiğimde bakacakmış, lekelenme ve sancın olursa hemen ara ve gel dedi, ok dedim :KK22:

Bendee uyandım 3 te ama öcü gibi gitti wc yr ve hemen tekrar yattım öcü gibi:KK8:
Yumuşama varsa yine çıkarır o çatala:KK53: artık beni her gittiğimd o odaya yönlendiriyor :oops: allahtan karanlık bi o da nide hemşire yardımcı oluyor ışıl ışıl ışık altında baksaydı çok sıkılırdım....
benim kocamda senin versiyondan yapmak istiyor ama yapmasa daha iyi :KK48: hanileliğimn başndan beri çamaşırları o atar makinaya çalıştırır sonra çıkarır asmaya başlar ama kırış kırış oluyor o yüzden hemen ben müdahale ederim,ev süpürmeye kalkar ama sadece gördüğü tozları alır ortalardan :confused:, yemek hazırlar tezgah ida bulaşık 3. Kata çıkar saolsun yapıyor ama peşnde koşuyorum bende mecbur:KK74:

Canım bence biz seninle aynı zamanda doğuracaz öyle hissediyorum sankim:KK19: gece her uyandığımda sancıyla kalktım çok sıklaşı ama düzenli başlıyor bi zaman sonra sönüyor sabah 6 gibi dakika tuttum 20 sakkada bir sancılandım sonra dedimki amannn ben uyuyim 10 dakka ya 8 dakkaya inene kadar saat 10 olur.:cool: yeni uyandım hala ağrıyor karnım ama düzensiz :KK53:

Ooo naklen yayıncılığada başladın sn bu gidişle doğumhanedende yazarsın :KK71:
Sağolsun bu sefer çıkarmadı, ultrasondayken yan gözle baktım o catala ama gerek kalmadı:oops: haftaya bakacakmış yine:KK17:

Günaydın kızlar doktordayim.birazdan sıra gelir.az önce bi anne adayi muayeneden ağlayarak çıktı.ben de ağlıyorum.dua edin bana ne olur.inşallah güzel haberler veririm size
Ya ağlamayın durup dururken niye ağlıyosunuz anacım ben mi duygusuzum nedir :KK53: bak sonucta da herşey yolundaymış, boşuna üzüldüğün agladığınla kaldın, gözün aydın sonuç olarak :KK19:

doktorum bana vitaminleri bırak dedi , bir hafta önden gidiyoruz ve bebeğimin kafası yukarıda:KK46: normal olmaz dedi bakalım napıcaz .. vitamin hapları magnezyum kullanan var mı hala bana neden öyle dedi acaba o_O
Vitamin olarak decaviti birakali epey oldu, magnezyumu bugün bıraktırdı artık kasılmalarıni sancilarini normal olarak hissetmen lazim o yuzden artik kullanma hissetmene engel olmasın dedi, kan ilacina devam ediyorum cunku hemoglobinim düşük, bende durumlar bu :KK45:

Peki su an bebisin kac kilo ben 34 haftalikken gittim en son:110: 3 kilo simden dedi haftaya kontrol tekrar
Maşallahhh :nazar::KK48: e vitamini bırak sen artık bakma dr.una daha tombikto olmasın bence :KK45:

Ayy kizlar caniniz cekmesin ama misafirim gelcek buzluga yaprak sarması atmistim normal tencerede kac dakika nasil pisirmeliyim ilk kez buzluktan çıkarıp yapiorum da:KK53:
Ben de ilk kez gecen gün denedim buzluktan cikardim pisirdim gayet de guzel oldu ama süre tutmadım ya kontrol ettim suyunu sürekli, afiyet olsun simdiden :)

Benim 80 i, 90 ı bulmuştu ara ara. Ama düzenli değildi. Sancılarım bile dengesiz :KK70: bi 20-30 larda. Bi 90da idi geçen hafta. Bakalım yarın ne olacak :)
Benimki de gecen hafta sanciliydi, sirf o nst sonucu yuzunden daha 3 hafta varken o çatala çıkardı beni :KK53:

Kizlar hazirlik yaparken tuvalete gittim akintiyla kan geldi doktora mi gidim dün daha ordaydim yaa dogurcam mii ayy panik yaptim şimdiden:KK57:
Benim dr.um lekelenme olursa gel dedi bugün, bence ara dr.unu hadi hayırlısı :KK45:

Ay bsey daha sorucammm:KK43: ben hic magnezyum kullanmadim d.r hic ole bsey yazmadi bana kan hapi ve balik hapi kullaniyorum en basinda hamileligimin folik asit yazmizdi iki hafta kullandim asiri derece isal yapti o beni kilo vermeye basladim ve d.r kesti onu sadece iki hafta kullandim hamileligimin 3. Ayindan beride kan ve balik hapi kullaniyorum o_OAy nerdeyse d.r mu degistiricem bana eksik bilgimi veriyo acaba:KK17:
Benim doktorum kan hapi bile vermedi Sadece iyi beslenmemi soyleyip durdu Kan degerlerimde alt sinirda cikmasina ragmen israrla ilac vermiyor Ne balik hapi ne magnezyum Ben de ilk garipsiyodum ama adam eski kafa Vucuda kimyasal bisey sokmanin cok yarari olcagini dusunmuyor

[QUOTE="czindab, post: 45228690, member: 603Benim doktorum kan hapi bile vermedi Sadece iyi beslenmemi soyleyip durdu Kan degerlerimde alt sinirda cikmasina ragmen israrla ilac vermiyor Ne balik hapi ne magnezyum Ben de ilk garipsiyodum ama adam eski kafa Vucuda kimyasal bisey sokmanin cok yarari olcagini dusunmuyor[/QUOTE]
Ama kanin dsuk cikmis nden bsey vermrdi ay dogum sirasinda cok kan kaybimiz olacsk zaten o_O sen kan depola pekmez falan ic kan yapsin :KK19:

Ben genel anestezi ile dogumumu yaptim canim...
Gozunuz aydin o halde Allah anali babali buyutsun insallah. Benimde kismetse bu cumartesi dogumum.cok korktugum icin doktorumla konusup boyle uygun gorduk genel anestezi alicam. Sonrasina cok agriniz oldu mu acaba?kolay atlatabildiniz mi? Sevgiler

50cm 2900gr olmuş sıpam :nazar::nazar:
Bu kez haftasıyla neredeyse uyumlu çıktı, gecen haftalarda önde gitmeye başlamıştı bakalım 10 gün sonra ne çıkacak oynak oğlum benim:KK70:
Nst sonucum da normal çıktı, herşey normalmiş bu kez alttan bakmadı sagolsun :p bi daha gittiğimde bakacakmış, lekelenme ve sancın olursa hemen ara ve gel dedi, ok dedim :KK22:

Sağolsun bu sefer çıkarmadı, ultrasondayken yan gözle baktım o catala ama gerek kalmadı:oops: haftaya bakacakmış yine:KK17:

Ya ağlamayın durup dururken niye ağlıyosunuz anacım ben mi duygusuzum nedir :KK53: bak sonucta da herşey yolundaymış, boşuna üzüldüğün agladığınla kaldın, gözün aydın sonuç olarak :KK19:

Vitamin olarak decaviti birakali epey oldu, magnezyumu bugün bıraktırdı artık kasılmalarıni sancilarini normal olarak hissetmen lazim o yuzden artik kullanma hissetmene engel olmasın dedi, kan ilacina devam ediyorum cunku hemoglobinim düşük, bende durumlar bu :KK45:

Maşallahhh :nazar::KK48: e vitamini bırak sen artık bakma dr.una daha tombikto olmasın bence :KK45:

Ben de ilk kez gecen gün denedim buzluktan cikardim pisirdim gayet de guzel oldu ama süre tutmadım ya kontrol ettim suyunu sürekli, afiyet olsun simdiden :)

Benimki de gecen hafta sanciliydi, sirf o nst sonucu yuzunden daha 3 hafta varken o çatala çıkardı beni :KK53:

Benim dr.um lekelenme olursa gel dedi bugün, bence ara dr.unu hadi hayırlısı :KK45:
Aynen ole yapiyim bari:KK70: dogumum normal olsun:KK9:

Kizlar ben doktordan geliyorum Kilosu icin endiseleniyodum cunku ben kilo almiyorum artik ama bebek haftasiyla uyumlu ve 2530 gr olmus Doktorda dedi senin cok buyuk bi bebegin olmaz Minyonum ben 159 boyum Bi de dun gece donmus benim sipa Dun ayaklarini alt tarafta hissediyodum bu sabah yukarda hissettim tekmeleri Gidince gorduk zaten kafasi asagidaydi Tombik bacakli kizim bugun pekde neseli sabahtan beri cok hareketli :21:

Back
X