2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

doktorum bana vitaminleri bırak dedi , bir hafta önden gidiyoruz ve bebeğimin kafası yukarıda normal olmaz dedi bakalım napıcaz .. vitamin hapları magnezyum kullanan var mı hala bana neden öyle dedi acaba
Ama bana 3 hafta onden gidiyo bebegin dedi ve haplardan kesinti yapmadi

doktorum bana vitaminleri bırak dedi , bir hafta önden gidiyoruz ve bebeğimin kafası yukarıda normal olmaz dedi bakalım napıcaz .. vitamin hapları magnezyum kullanan var mı hala bana neden öyle dedi acaba
Peki su an bebisin kac kilo ben 34 haftalikken gittim en son 3 kilo simden dedi haftaya kontrol tekrar

Bizde 2 hafta önden gidiyorduk bıraktırdı vitamini canım. Umarım döner bebişin :)

Ayy kizlar caniniz cekmesin ama misafirim gelcek buzluga yaprak sarması atmistim normal tencerede kac dakika nasil pisirmeliyim ilk kez buzluktan çıkarıp yapiorum da

Günaydın kızlarr. Bu gece yanı başımda süt ile uykuya daldım. Miğde yanmasından uzanamadım bile saatlerce. İlk kez bu kadar şiddetli oldu. Yemeğin dibinin tutmuş yerini yemek bana yaramadıYarın 13.45 te randevumuz var. Çatı muayenesi olacağım. Her randevu da değişik heyecanlar. Ne maceralı bir dönemdir bu hamilelik

Nst den canlı bildiriyorum :)))
Bu sefer çok çıkmadı sanki, bi 10 dk falan oldu bir kez 50 iki kez de 30 falan oldu, daha sakin bıdığım bugün, devam ediyoruz bakalım bugün ne dicek dr :)
Benim 80 i, 90 ı bulmuştu ara ara. Ama düzenli değildi. Sancılarım bile dengesiz bi 20-30 larda. Bi 90da idi geçen hafta. Bakalım yarın ne olacak :)

Benimkini neden kesmediler o zamn
Bazı doktorlar çok sever ilacı. Sen kendin bırak canım. Ben demeden bırakmıştım sonra ki hafta kendi bıraktırmıştı zaten. Magnezyumu da bıraktım. Haberi yoktu. Geçen hafta da magnezyumu da bırak artık 37. Haftaya kadar kullandırıyorum dedi. Anlayacağın doktor benim yolumdan geliyor

Ay bsey daha sorucammm ben hic magnezyum kullanmadim d.r hic ole bsey yazmadi bana kan hapi ve balik hapi kullaniyorum en basinda hamileligimin folik asit yazmizdi iki hafta kullandim asiri derece isal yapti o beni kilo vermeye basladim ve d.r kesti onu sadece iki hafta kullandim hamileligimin 3. Ayindan beride kan ve balik hapi kullaniyorum Ay nerdeyse d.r mu degistiricem bana eksik bilgimi veriyo acaba

[QUOeynep 1537, post: 45226135, member: 717667"]Avuc içini yala barii buyur gel canım yollim kargo ile[/QUOTE]
Saol canısı yemis kadr oldum

Gunaydin arkadaslar. Bisey sormak istiyorum sezeryan olacaklara da cati muayenesi yapiliyor mu? Rahimde acilma yumusama varmi diye bakiliyor mu doktorum bisey demedi ama merak ettim
dogum sancin vs olursa yada dogum yapacagin gun bakabilirler ebeler otle diyodu ben hastane de yattigim zaman

Bende ay
Bende ayni senin gibiyim aksama annemler misafirlige gelicek yemek yapmam lazim ama hiiiiccc bisi yapasim yok senin bebis kac kilo bakiyorumda ayni gundeyiz seninle
Benim bebiş boy kilo günü gününe gidiyor, annesi normal istediği için yardımcı oluyor sanırım akıllı kızım pazartesi 2550 ye 47 ydi. Şimdi 2650 47 buçuk falan olmuştur sanırım

Kramplarin oluyor mu.ona iyi geliyor magnezyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…