Ama bana 3 hafta onden gidiyo bebegin dedidoktorum bana vitaminleri bırak dedi , bir hafta önden gidiyoruz ve bebeğimin kafası yukarıdanormal olmaz dedi bakalım napıcaz .. vitamin hapları magnezyum kullanan var mı hala bana neden öyle dedi acaba
Peki su an bebisin kac kilo ben 34 haftalikken gittim en sondoktorum bana vitaminleri bırak dedi , bir hafta önden gidiyoruz ve bebeğimin kafası yukarıdanormal olmaz dedi bakalım napıcaz .. vitamin hapları magnezyum kullanan var mı hala bana neden öyle dedi acaba
Bizde 2 hafta önden gidiyorduk bıraktırdı vitamini canım. Umarım döner bebişin :)doktorum bana vitaminleri bırak dedi , bir hafta önden gidiyoruz ve bebeğimin kafası yukarıdanormal olmaz dedi bakalım napıcaz .. vitamin hapları magnezyum kullanan var mı hala bana neden öyle dedi acaba
Ay canimiz cekti bileeeAyy kizlar caniniz cekmesin ama misafirim gelcek buzluga yaprak sarması atmistim normal tencerede kac dakika nasil pisirmeliyim ilk kez buzluktan çıkarıp yapiorum da
Bizde 2 hafta önden gidiyorduk bıraktırdı vitamini canım. Umarım döner bebişin :)
Benimkini neden kesmediler o zamnBizde 2 hafta önden gidiyorduk bıraktırdı vitamini canım. Umarım döner bebişin :)
Ah sadece sen olurmusun. Yatakta sağa sola dönmek bile eziyet. O derece yorgun hissediyorumGünaydıııın ahaliyeni uyanıp bu kadar yorgun hisseden bir ben miyim acaba ay her şey mi zor gelir bi insana
Benim 80 i, 90 ı bulmuştu ara ara. Ama düzenli değildi. Sancılarım bile dengesizNst den canlı bildiriyorum :)))
Bu sefer çok çıkmadı sanki, bi 10 dk falan oldu bir kez 50 iki kez de 30 falan oldu, daha sakin bıdığım bugün, devam ediyoruz bakalım bugün ne dicek dr :)
Bazı doktorlar çok sever ilacı. Sen kendin bırak canım. Ben demeden bırakmıştım sonra ki hafta kendi bıraktırmıştı zaten. Magnezyumu da bıraktım. Haberi yoktu. Geçen hafta da magnezyumu da bırak artık 37. Haftaya kadar kullandırıyorum dedi. Anlayacağın doktor benim yolumdan geliyorBenimkini neden kesmediler o zamn
Ben migde yanmasi Icin renni dio kullaniyorum kizlar ya size yazmadilar mi o ilaci rahatlikla kullan dedi d.rAh sadece sen olurmusun. Yatakta sağa sola dönmek bile eziyet. O derece yorgun hissediyorum
Avuc içini yala bariiAy canimiz cekti bileee
Ay bsey daha sorucammmBazı doktorlar çok sever ilacı. Sen kendin bırak canım. Ben demeden bırakmıştım sonra ki hafta kendi bıraktırmıştı zaten. Magnezyumu da bıraktım. Haberi yoktu. Geçen hafta da magnezyumu da bırak artık 37. Haftaya kadar kullandırıyorum dedi. Anlayacağın doktor benim yolumdan geliyor
dogum sancin vs olursa yada dogum yapacagin gun bakabilirler ebeler otle diyodu ben hastane de yattigim zamanGunaydin arkadaslar. Bisey sormak istiyorum sezeryan olacaklara da cati muayenesi yapiliyor mu? Rahimde acilma yumusama varmi diye bakiliyor mu doktorum bisey demedi ama merak ettim
Bende ayni senin gibiyim aksama annemler misafirlige gelicek yemek yapmam lazim ama hiiiiccc bisi yapasim yokGünaydıııın ahaliyeni uyanıp bu kadar yorgun hisseden bir ben miyim acaba ay her şey mi zor gelir bi insana
Benim bebiş boy kilo günü gününe gidiyor, annesi normal istediği için yardımcı oluyor sanırım akıllı kızımBende ay
Bende ayni senin gibiyim aksama annemler misafirlige gelicek yemek yapmam lazim ama hiiiiccc bisi yapasim yoksenin bebis kac kilo bakiyorumda ayni gundeyiz seninle
Magnezyum demir ve arada da calsiyum iciyorum bendedoktorum bana vitaminleri bırak dedi , bir hafta önden gidiyoruz ve bebeğimin kafası yukarıdanormal olmaz dedi bakalım napıcaz .. vitamin hapları magnezyum kullanan var mı hala bana neden öyle dedi acaba
Kramplarin oluyor mu.ona iyi geliyor magnezyumAy bsey daha sorucammmben hic magnezyum kullanmadim d.r hic ole bsey yazmadi bana kan hapi ve balik hapi kullaniyorum en basinda hamileligimin folik asit yazmizdi iki hafta kullandim asiri derece isal yapti o beni kilo vermeye basladim ve d.r kesti onu sadece iki hafta kullandim hamileligimin 3. Ayindan beride kan ve balik hapi kullaniyorum Ay nerdeyse d.r mu degistiricem bana eksik bilgimi veriyo acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?