Bende hiç kullanmadım diyebilirim. Magnezyum kramplar için. Ben krampların olması gerektiğini, kramplarla rahimin gevşeyeceğini düşündüğüm için kullanma taraftarı olmadım. Doktorum kullandım zannediyor hepsi bu :) içini ferah tut sende. Kimi doktor hiç bir ilaç vermiyo. Ki bende düzenli beslendikten sonra gerekli de değil. Zoraki durumlar haricinde tabi.Ay bsey daha sorucammmben hic magnezyum kullanmadim d.r hic ole bsey yazmadi bana kan hapi ve balik hapi kullaniyorum en basinda hamileligimin folik asit yazmizdi iki hafta kullandim asiri derece isal yapti o beni kilo vermeye basladim ve d.r kesti onu sadece iki hafta kullandim hamileligimin 3. Ayindan beride kan ve balik hapi kullaniyorum Ay nerdeyse d.r mu degistiricem bana eksik bilgimi veriyo acaba
Benimki pazartesi iki bucuk olmamisti daha nerdeyse ayni gidiyolar galba benim erkek :) benim pasama aliriz artik senin kizi canimBenim bebiş boy kilo günü gününe gidiyor, annesi normal istediği için yardımcı oluyor sanırım akıllı kızımpazartesi 2550 ye 47 ydi. Şimdi 2650 47 buçuk falan olmuştur sanırım
Bende ayniiii butun gece uyuyamadimÖyle bi ağrıyla uyandım ki sanki biri bacaklarımı 2 ye ayırıyor gibi
bu saat erken bile tatlım bazen gün ağarıyor uyuyana kadar.en sonunda bayılıp kalıyorm o da bikaç saatCanm bu saatte neden uyanık oldugunu tahmin edebiliyorum:)
Canm bu saatte neden uyanık oldugunu tahmin edebiliyorum:)[/QUOTEuykusuzluğa idmanlıyız:) bebişler gelince zorluk çekmeyiz:) çoğu gitti azı kaldı sağlıkla kavuşalım da onlara sarılır da uyuruz huzur içinde inşallah.
Panik yapma da doktora git benceKizlar hazirlik yaparken tuvalete gittim akintiyla kan geldi doktora mi gidim dün daha ordaydim yaa dogurcam mii ayy panik yaptim şimdiden
Sağolsun bu sefer çıkarmadı, ultrasondayken yan gözle baktım o catala ama gerek kalmadıBendee uyandım 3 te ama öcü gibi gitti wc yr ve hemen tekrar yattım öcü gibi
Yumuşama varsa yine çıkarır o çatalaartık beni her gittiğimd o odaya yönlendiriyor allahtan karanlık bi o da nide hemşire yardımcı oluyor ışıl ışıl ışık altında baksaydı çok sıkılırdım....
benim kocamda senin versiyondan yapmak istiyor ama yapmasa daha iyihanileliğimn başndan beri çamaşırları o atar makinaya çalıştırır sonra çıkarır asmaya başlar ama kırış kırış oluyor o yüzden hemen ben müdahale ederim,ev süpürmeye kalkar ama sadece gördüğü tozları alır ortalardan , yemek hazırlar tezgah ida bulaşık 3. Kata çıkar saolsun yapıyor ama peşnde koşuyorum bende mecbur
Canım bence biz seninle aynı zamanda doğuracaz öyle hissediyorum sankimgece her uyandığımda sancıyla kalktım çok sıklaşı ama düzenli başlıyor bi zaman sonra sönüyor sabah 6 gibi dakika tuttum 20 sakkada bir sancılandım sonra dedimki amannn ben uyuyim 10 dakka ya 8 dakkaya inene kadar saat 10 olur. yeni uyandım hala ağrıyor karnım ama düzensiz
Ooo naklen yayıncılığada başladın sn bu gidişle doğumhanedende yazarsın
Ya ağlamayın durup dururken niye ağlıyosunuz anacım ben mi duygusuzum nedirGünaydın kızlar doktordayim.birazdan sıra gelir.az önce bi anne adayi muayeneden ağlayarak çıktı.ben de ağlıyorum.dua edin bana ne olur.inşallah güzel haberler veririm size
Vitamin olarak decaviti birakali epey oldu, magnezyumu bugün bıraktırdı artık kasılmalarıni sancilarini normal olarak hissetmen lazim o yuzden artik kullanma hissetmene engel olmasın dedi, kan ilacina devam ediyorum cunku hemoglobinim düşük, bende durumlar budoktorum bana vitaminleri bırak dedi , bir hafta önden gidiyoruz ve bebeğimin kafası yukarıdanormal olmaz dedi bakalım napıcaz .. vitamin hapları magnezyum kullanan var mı hala bana neden öyle dedi acaba
MaşallahhhPeki su an bebisin kac kilo ben 34 haftalikken gittim en son3 kilo simden dedi haftaya kontrol tekrar
Ben de ilk kez gecen gün denedim buzluktan cikardim pisirdim gayet de guzel oldu ama süre tutmadım ya kontrol ettim suyunu sürekli, afiyet olsun simdiden :)Ayy kizlar caniniz cekmesin ama misafirim gelcek buzluga yaprak sarması atmistim normal tencerede kac dakika nasil pisirmeliyim ilk kez buzluktan çıkarıp yapiorum da
Benimki de gecen hafta sanciliydi, sirf o nst sonucu yuzunden daha 3 hafta varken o çatala çıkardı beniBenim 80 i, 90 ı bulmuştu ara ara. Ama düzenli değildi. Sancılarım bile dengesizbi 20-30 larda. Bi 90da idi geçen hafta. Bakalım yarın ne olacak :)
Benim dr.um lekelenme olursa gel dedi bugün, bence ara dr.unu hadi hayırlısıKizlar hazirlik yaparken tuvalete gittim akintiyla kan geldi doktora mi gidim dün daha ordaydim yaa dogurcam mii ayy panik yaptim şimdiden
Benim doktorum kan hapi bile vermedi Sadece iyi beslenmemi soyleyip durdu Kan degerlerimde alt sinirda cikmasina ragmen israrla ilac vermiyor Ne balik hapi ne magnezyum Ben de ilk garipsiyodum ama adam eski kafa Vucuda kimyasal bisey sokmanin cok yarari olcagini dusunmuyorAy bsey daha sorucammmben hic magnezyum kullanmadim d.r hic ole bsey yazmadi bana kan hapi ve balik hapi kullaniyorum en basinda hamileligimin folik asit yazmizdi iki hafta kullandim asiri derece isal yapti o beni kilo vermeye basladim ve d.r kesti onu sadece iki hafta kullandim hamileligimin 3. Ayindan beride kan ve balik hapi kullaniyorum Ay nerdeyse d.r mu degistiricem bana eksik bilgimi veriyo acaba
Tercih etmiyorum.Aranizda genel anestezi tercih eden var mi arkadaşlar?
Gozunuz aydin o halde Allah anali babali buyutsun insallah. Benimde kismetse bu cumartesi dogumum.cok korktugum icin doktorumla konusup boyle uygun gorduk genel anestezi alicam. Sonrasina cok agriniz oldu mu acaba?kolay atlatabildiniz mi? SevgilerBen genel anestezi ile dogumumu yaptim canim...
Aynen ole yapiyim bari50cm 2900gr olmuş sıpam
Bu kez haftasıyla neredeyse uyumlu çıktı, gecen haftalarda önde gitmeye başlamıştı bakalım 10 gün sonra ne çıkacak oynak oğlum benim
Nst sonucum da normal çıktı, herşey normalmiş bu kez alttan bakmadı sagolsunbi daha gittiğimde bakacakmış, lekelenme ve sancın olursa hemen ara ve gel dedi, ok dedim
Sağolsun bu sefer çıkarmadı, ultrasondayken yan gözle baktım o catala ama gerek kalmadıhaftaya bakacakmış yine
Ya ağlamayın durup dururken niye ağlıyosunuz anacım ben mi duygusuzum nedirbak sonucta da herşey yolundaymış, boşuna üzüldüğün agladığınla kaldın, gözün aydın sonuç olarak
Vitamin olarak decaviti birakali epey oldu, magnezyumu bugün bıraktırdı artık kasılmalarıni sancilarini normal olarak hissetmen lazim o yuzden artik kullanma hissetmene engel olmasın dedi, kan ilacina devam ediyorum cunku hemoglobinim düşük, bende durumlar bu
Maşallahhhe vitamini bırak sen artık bakma dr.una daha tombikto olmasın bence
Ben de ilk kez gecen gün denedim buzluktan cikardim pisirdim gayet de guzel oldu ama süre tutmadım ya kontrol ettim suyunu sürekli, afiyet olsun simdiden :)
Benimki de gecen hafta sanciliydi, sirf o nst sonucu yuzunden daha 3 hafta varken o çatala çıkardı beni
Benim dr.um lekelenme olursa gel dedi bugün, bence ara dr.unu hadi hayırlısı
Yaa ben cok panik bi hamileyim zatenpinkibal Zeynep 1537 beni de heyecanlandirdiniz ..panik yapma ve doktora git sen canım.bir gün öncede gitsem iki saat öncede gitsen yine git canım...gitsen de gitmesen de haber ver aklım sende valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?