Denedik onu canım ama geçici çözüm.eczaneden damla aldım.bakalım etkili olcak mı...Öyle valla heryer Can'ım, İstanbul da özel hastaneler uçuyo, 10-15.000 liraya normal doğum yapan hastaneler var daha ne olsunameliyathane altın kaplamalı galiba onların ..
Bizim normal doğum 2000 lira, tabi normal olabilirsem
YA banada öle geliyo, ama senin nişanın geldi belirtilerin daha çok sankibenim akıntım bile yok yaaa ..
Oooo ben o vitaminleri aylardır almıyorum, 5.ayda Bebek önde gidiyo diye bıraktılar, sadece kan ilacını içiyorum magnezyumu da bıraktım çoktan, sıkıldım ilaç içmekten zaten
Aynıyız valladoktora diyorum aşırı sancım var, nst den çıkıyorum nst dümdüz Hahahah 20-30-40 dr diyo çok düzenli sancın var :) o da dalga geçiyo benle artık
Kız yokkk doğurmadım, doğuramıyorumm
Dedim ya ben kesin son güne kadar beklicem diye ..
Dalga geçmeyin kızzsizi bekliyorum ben anca beraber kanca beraber hahhahah
Ayyy canım ya Allah yardım etsin, geçen tv de diyodu kimyon demleyip bebeğe verin diye, denedin mi hiç?
Valla helal olsun sana :) ordan kuvvetli nefesinle ufle de bana da etki yapsin :)Canım benim, geçen hafta senin yerindeydim zaten, nst odasında sadece görmedim yarim saat yanyana yattım kızcağız karni burnunda yarım saat hıçkırıklarla ağladı içine çeke çeke, bi terslik varmış yazık.. yani diyeceeğim o ki yapı meselesi, senin için normal zaten, sen kolay etkileniyosun demek ki, çok şükür öyle değilim duamı eder gerisini Allah a bırakır, dr.um bana kötü birsey söylemediği sürece bebeğimibde kendimi de germem, relax relax takılırım Allah ım bebeğimi, bütün bebekleri korusun insallah
Anam öyle mi dersiniz epidural mi yavaşlatmış emin misiniz ben epidural siz cesaret edememCanım korkutma gibi olmasın 2 ay önce arkadaşım doğum yaptı ve her anında yanındaydım. 4 cm acikliktan sonra epidural takıldı ama bu sefer açılması yavaşladı kız tam 18 saat sancı çekti 8 cm açıklıga kadar geldi ama artık bebek tehlikeye girdi mecbur sezeryan oldu.Benim fikrim sakin epidural yaptirma inan dogumu çok uzatıyor ve anne ile bebeği strese sokuyor
Ben hiç araştırmadım visco aldım ama sadece yatağın bebeğin anatomik yapısı için yarı ortopedik olması gerektiğini duydum biz beşiği pamidor dan almıştık yatak ı da hemen ordan alıverdik kendi markası değişik bi kokusu var sanki açtım havalandırıyorım inş iyidir fiyatı da 60 tl idi ama o gün %30 indirim vardı amaam sanki bizi kimbilir nerelerde yatırdılarSonunda park yatak almaya karar verdik. Ama içine nasil bir yatak alalim karar veremedik. Normal yatak 50 TL dedi , organikvarmis 100tl, visco varmis 75tl, birde yüzde 20pamuk kkalani sünger mi ne var dedi 85tl. Simdi fiyattan ziyade park beşik alan yada kullanan aarkadaşlar hangisini almaliyiz . burada baby maxin park yatagi 230tl ye düşmüş onu alicaz. 70&110 olani yada 60&120 olani fiyati ayni.
Rezene çayı da iç canım kimyon u kendin de ye ben de bunları duydumDenedik onu canım ama geçici çözüm.eczaneden damla aldım.bakalım etkili olcak mı...
Valla açıkçası kraftin çok iyi bir marka olduğunu ,hatta böyle bir marka olduğunu fiyatını öğrendikten sonra öğrendim.ama açıkçası park beşiğe de 600_700 verilir mi yaa.. Daha almadik ama hanı alırsak nasip olursa ,dort sene kullanasak iyi olur.park beşiğe bakarken bebek odası kataloguna da bakmistik.cooookkk güzel takımlar vardı insanın ici eriuor.ama tabi fiyatı da çok yüksekti.borç olmazsa alirdik ama işte alamayacaz. Tek isteğim kızım saglikli olsunCanim bizim tayin durumları olduğu için çok ppahali birşey dusunmedik. Birde kraft zaten pahali. Bizim alacagimizde dönence fslan da yok.
baby23 biz sona kadar beklemeyelim 38 de doğuralım dedik ya doğuramıcaz bu gidişle benim kasık ağrım oluyo ara da, adet sancısı gibi. Ama düzeni onun da yok herşeyimin düzensiz olduğu gibi
Valla bende epidurelli normal dogum istiyorum haftaya catAnam öyle mi dersiniz epidural mi yavaşlatmış emin misiniz ben epidural siz cesaret edemem
Valla benim seninle aynı gidiyodu gelişimi. Geçen hafta gittiğimde (36+1) 3 kiloydu. Haftasıyla uyumlu dedi bi şaşırdım42 de doğurucaz biz galibabenimki tahmini 6 kilo olur heralde o zamana kadar ( ayyy Allah korusun)
canim 2 saat nasil yürüyorsunuz ben 20 dk da bel kasik agrisi ve tuvalet ihtiuacindan hemen pes ediyorum bunca emegin ise yarar inşallah ben paso oturuyorum ya iyice hantallastimYürüdüm bugün 2 saat, hurma yiyorum, squat yapıyorum akşamda duşta yapıcam sıcak suyun altında, perine masajı yapıyorumhe bide böğürtlen yaprağı çayı içiyorum bugün başladım daha doğrusu :))) kafayı yedim iyice zorla doğurmaya çalışıyorum salı gününe kadar hahhahah
Valla boşver Can'ım benim yaramaz gibi önde gitse ayrı stres, kaç gündür düşünmekten başım ağrıdı doğum belirtim yok Bebek gelmiyo, sezeryan olmak istemiyorum, normal olamicam napıcam bilmiyorum :sValla benim seninle aynı gidiyodu gelişimi. Geçen hafta gittiğimde (36+1) 3 kiloydu. Haftasıyla uyumlu dedi bi şaşırdımyarın gidicem bakalım ne durumda. Yine önde gider mi acaba ay yavrucumun napacağı belli değil valla.
canim 2 saat nasil yürüyorsunuz ben 20 dk da bel kasik agrisi ve tuvalet ihtiuacindan hemen pes ediyorum bunca emegin ise yarar inşallah ben paso oturuyorum ya iyice hantallastim
Haftaya cati muayenem var oda iyi cikarsa epidural normal olacak.benim ablam uc tane dogurdu epidurelle hic bi sikayetide yok.Allahima guvenip yaptircam hayirlisi artik.Valla bende epidurelli normal dogum istiyorum haftaya cat
Arkadas kotu bi deneyim yasamis eger herkeste oyle olsaydi kimse epidural tercih etmezdi Dedigim gibi gorumcem 3 kere epiduralli normal dogum yapti hicbir sikayetide yok Kisiden kisiye degisiyor Dogumun uzamasiyla alakasi oldugunu da dusunmuyorum cunku sadece agri hissini aliyor baskiyi yine hissediyormussun O yuzden epidural dusunuyosan olumsuz hikayelere bakma Her dogum normal olsun sezaryen olsun hep kendine özgü Epiduralsiz Normal dogum yapip dogum travmasi yasayan arakdasimda var mesela Ayni duruma dusmek istememAnam öyle mi dersiniz epidural mi yavaşlatmış emin misiniz ben epidural siz cesaret edemem
3.300 olduysa 40 haftada kaç olur ki ozaman ? Kafam da deli sorularValla boşver Can'ım benim yaramaz gibi önde gitse ayrı stres, kaç gündür düşünmekten başım ağrıdı doğum belirtim yok Bebek gelmiyo, sezeryan olmak istemiyorum, normal olamicam napıcam bilmiyorum :s
Bazı Bebek son ayda fazla kilo alırmış bazısı yavaşlarmış seninki belki tekrar atağa geçer :)) 3.300 falan olmuştur seninki bence yarın
Nasıl oluyor ki bu ? Kan ve su gelirse gelin der doktor.sen de fazla kendini yorma bak.Evdeyim kızlar doktora felan gitmedim oğlum kıpır kıpır pek hareketli suyum gelmediyse sorun yoktur diye düşündüm panik yaptim başta ama normal sanırım.. zaten doktorda eve gonderirdi suyum gelmediyse sıkıntı yok misafirlerimide agirliyorum
Park yatak için fazla gibi cidden. Oglumda büyüyen beşik almistim 6yil önce yatağıyla 700 TL verdim ama çok memnunum. Şuan kenarları cikardik 1,70 boyunda kocaman yatak oldu. Bazen babasiyla bazen benimle yatiyo uyurken düşün ne kadar sağlam. Genc odasi gibi nerdeyse. Tasindik soktuk taktik hala tas gibi :)Valla açıkçası kraftin çok iyi bir marka olduğunu ,hatta böyle bir marka olduğunu fiyatını öğrendikten sonra öğrendim.ama açıkçası park beşiğe de 600_700 verilir mi yaa.. Daha almadik ama hanı alırsak nasip olursa ,dort sene kullanasak iyi olur.park beşiğe bakarken bebek odası kataloguna da bakmistik.cooookkk güzel takımlar vardı insanın ici eriuor.ama tabi fiyatı da çok yüksekti.borç olmazsa alirdik ama işte alamayacaz. Tek isteğim kızım sagliklioolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?