2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim moralimiz vok bozuk esimden bana kondilom denilen hpv virisu gecmisti doktor virüs vicuttan temizlenmez vajina yolunda. Hala olabilir normal dogumda vebek o kanaldan geçerken bebeğe gecebilirmis oda ses tellerindealla h korusun kansere sebap olabilirmis bu riski goz onunde bulundur yda direk sezeryan ol dedi cok üzgünüm

[İnşallahbursumaaan, post: 45190766, member: 589125"]Canım doktorum kg bnm de normal dedi aynı bizde baba anne minyon senden 4 kg çocuk çıkmaz zaten dedi ama takıldığımız nokta 15 günde 100 gr alması. Karnımda gelişimi mi durdu diye endişelniyoruz. Bu hafta tekrar bakıcaz bakalım[/QUOTE]

İnsallah bir sıkıntı yoktur gelisiminde canim.

Herkes gunaydin . dun gece oğlum rahatsizlandi. Ateşi yokken üşüme titreme tuttu. Sabah babasi doktora götürdü bakalim ne diyecek.

Amin cnm inş. Niye 1 hft bakılıp 1hft bakilmayacak ultrason zararlı mi ki?

Gunaydin kizlar sona yaklastikca tatli bir telas ve heyecan sariyor beni gunler cabuk gecti ilk gebelik testi yaptigim gunu hatirliyorum da cok sukur Allah a bugunleri de gorduk
Haftalar gün gibi atlayıp gidiyor.. Ben de dün gece eşime diyorum hiç düşünemiyorum bebekli halimiz nasıl olacak diye.. O da diyor ki senin hamile oluşunu da gobeğinin nasıl kocaman olacağını da düşünemiyorduk nerdeyse bitti bile.. Bi bakmışız kocaman çocuklarımız var

Günaydınnn

O zaman adın jöleli betüş olarak kalsın madem

Günaydın kızlar.. Günümüz güzel hayırlı mutlu sağlıklı ve güzel haberlerle geçsin inşallah.....biz kizimla ise gidiyoruz...kızım arkadaşlarına cooookk selam söylüyormuş :) :)/
Ayy aleyküm selam, yesinler onun selamını

Geçmiş olsun, insallah bişey olmaz en doğru kararı verirsiniz hayırlısıyla..

Herkes gunaydin . dun gece oğlum rahatsizlandi. Ateşi yokken üşüme titreme tuttu. Sabah babasi doktora götürdü bakalim ne diyecek.
Paşaya da geçmiş olsun, önemli bişeyi yoktur inşallah..

Günaydın kızlar , bu hafta son iş haftam.Artık eller ayaklarım balon gibi ve çok daha zor hareket ediyiroum son bir ayımız kaldı bi sağlıklar alsak kuzularımızı kucağımıza

Anacim geliyo perşem eye kadar kalacak inşallah, makinasını da getiriyo, hem karyolanın hem beşiğin yatak korumalarını dikecek sağolsun

Kv.m de hep sana bi faydam dokunmuyo kızım üzülüyorum deyip duruyodu, annem geliyo diye yarın o da gelicek, ütü yapabilirim ben dedi, ben de bi tane bile çamaşır bırakmicam kirli sepetinde yarına kadar, bari ütülerim çıkar aradan

Çok geçmiş olsun cnm allah korusun kötü şeyler düşünme eşinle birlikte oturup en doğru kararı alırsınız inş
Size de geçmiş olsun cnm önemli bir şey değildir inş

İnsallah bir sıkıntı yoktur gelisiminde canim.[/QUOTE]
İnşallah canım çok sağol.

Biran önce iyileşir inşallah.

canim gecmis olsun neyse ki bebegin iyi su an ve ona gecmesini onlemek elinizde gönlünu ferah tut sezaryenle saglikla gelir kuzun kucagina inşallah

kizlar sizin de 5dk da bir kasilmalariniz oluyor mu dün baya pes pese oldu ama sancim yoktu paniklemek istemedim bu kasilmalar bebislere zarar vermez degil mi

38 haftami bitiriyor oldugum şu salı gununde gribal enfeksiyona yakalandim. Geceleri zaten bel agrisindan rahat uyuyamiyorum. Gunduzleri de sagolsun oglusum 1 dk beni yalniz birakmiyor ve hep yaramazlik peşinde. Cok yorgunum cokk

Canım benim de bebeğim genelde solda şişiriyor karnimi. Doktora sordum poposunu oraya yaslamis dedi normal dedi. Önemli değil canım hareketleri normalse

Kizlar salus ilaç dan numunem geldi anne sütü arttirmak için galactago size de fikir olsun

Eklentiler

• 1455619825775.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 111
Saglikli dogumlar olur hepimize kizlar allah yardimcimiz osun varmi sezeryan olacak olan
öncelikle geçmiş olsun.inşallah sağlıkla alırız hepimiz kucağımıza minnoşlarımızı.sezaryen de herşeyin sonu değilki yani ben de sezaryen olcam cmt günü kontrolde gün belirlicez inşallah.büyük ihtimalle martın başı olacakçok heyecanlıyım

kizlar sizin de 5dk da bir kasilmalariniz oluyor mu dün baya pes pese oldu ama sancim yoktu paniklemek istemedim bu kasilmalar bebislere zarar vermez degil mi
zararlı olduğunu sanmıyorum.zaten artık olması gerekiyor bu kasılmaların.ben özellikle sırt üstü yattığımda oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…