Amin cnm inş. Niye 1 hft bakılıp 1hft bakilmayacak ultrason zararlı mi ki?Kızçeler doktor kontrolum haftada 1e dustu ama en son gitigimde ultrosona bakilmadi 1 hafta bakilio 1 hafta bakilmicakmis sanirim. Kilosunu merak ettim ozledimsizlerde durum nasil. Birde hareketleri azaldı gibi. Allah bebislerimizi bize bagislasin kolay dogumlar olsun
Haftalar gün gibi atlayıp gidiyor.. Ben de dün gece eşime diyorum hiç düşünemiyorum bebekli halimiz nasıl olacak diye.. O da diyor ki senin hamile oluşunu da gobeğinin nasıl kocaman olacağını da düşünemiyorduk nerdeyse bitti bile.. Bi bakmışız kocaman çocuklarımız varGunaydin kizlar sona yaklastikca tatli bir telas ve heyecan sariyor beni gunler cabuk gecti ilk gebelik testi yaptigim gunu hatirliyorum da cok sukur Allah a bugunleri de gorduk
O zaman adın jöleli betüş olarak kalsın mademAz kaldı ismimi deşifre ettindrumunda diline böyle dolandı ay alay etti adam kaç kere neler gelmiş senden öyle jöleler möleler hemen bakalım dedi 1 haftada açığı kapatmış nerdeyse sırf o beslensin diye ne yarıyorsa onu yedim böyle devam edeyim ben en iyisi
Evet canım daha erken ama benim bebeğim geçen haftaya kada yaramazlık yapmış beslenememiş 2bucuk haftta da hiç kilo almamıştı ana ben çok dikkat ettim bir haftada o açığı kapattı eğer beslenmesi durduysa bebeği alabilirz sezeryanla demişti doktorum ama çok şükğr artık gerek kalmadı normal doğumu bekleyebilirim
Ayy aleyküm selam, yesinler onun selamınıGünaydın kızlar.. Günümüz güzel hayırlı mutlu sağlıklı ve güzel haberlerle geçsin inşallah.....biz kizimla ise gidiyoruz...kızım arkadaşlarına cooookk selam söylüyormuş :) :)/
Geçmiş olsun, insallah bişey olmaz en doğru kararı verirsiniz hayırlısıyla..Bizim moralimiz vok bozuk esimden bana kondilom denilen hpv virisu gecmisti doktor virüs vicuttan temizlenmez vajina yolunda. Hala olabilir normal dogumda vebek o kanaldan geçerken bebeğe gecebilirmis oda ses tellerindealla h korusun kansere sebap olabilirmis bu riski goz onunde bulundur yda direk sezeryan ol dedicok üzgünüm
Paşaya da geçmiş olsun, önemli bişeyi yoktur inşallah..Herkes gunaydin . dun gece oğlum rahatsizlandi. Ateşi yokken üşüme titreme tuttu. Sabah babasi doktora götürdü bakalim ne diyecek.
Çok geçmiş olsun cnm allah korusun kötü şeyler düşünme eşinle birlikte oturup en doğru kararı alırsınız inşBizim moralimiz vok bozuk esimden bana kondilom denilen hpv virisu gecmisti doktor virüs vicuttan temizlenmez vajina yolunda. Hala olabilir normal dogumda vebek o kanaldan geçerken bebeğe gecebilirmis oda ses tellerindealla h korusun kansere sebap olabilirmis bu riski goz onunde bulundur yda direk sezeryan ol dedicok üzgünüm
Size de geçmiş olsun cnm önemli bir şey değildir inşHerkes gunaydin . dun gece oğlum rahatsizlandi. Ateşi yokken üşüme titreme tuttu. Sabah babasi doktora götürdü bakalim ne diyecek.
İnsallah bir sıkıntı yoktur gelisiminde canim.[/QUOTE][İnşallahbursumaaan, post: 45190766, member: 589125"]Canım doktorum kg bnm de normal dedi aynı bizde baba anne minyon senden 4 kg çocuk çıkmaz zaten dedi ama takıldığımız nokta 15 günde 100 gr alması. Karnımda gelişimi mi durdu diye endişelniyoruz. Bu hafta tekrar bakıcaz bakalım
Herkes gunaydin . dun gece oğlum rahatsizlandi. Ateşi yokken üşüme titreme tuttu. Sabah babasi doktora götürdü bakalim ne diyecek.
canim gecmis olsun neyse ki bebegin iyi su an ve ona gecmesini onlemek elinizde gönlünu ferah tut sezaryenle saglikla gelir kuzun kucagina inşallahBizim moralimiz vok bozuk esimden bana kondilom denilen hpv virisu gecmisti doktor virüs vicuttan temizlenmez vajina yolunda. Hala olabilir normal dogumda vebek o kanaldan geçerken bebeğe gecebilirmis oda ses tellerindealla h korusun kansere sebap olabilirmis bu riski goz onunde bulundur yda direk sezeryan ol dedicok üzgünüm
Canım benim de bebeğim genelde solda şişiriyor karnimi. Doktora sordum poposunu oraya yaslamis dedi normal dedi. Önemli değil canım hareketleri normalseArtik bizimde bi listemiz var dogurabiliriz o zaman☺ yok saka tabi bi kac hafta daha beklesin kuzucuk vaktinde gelsinler insallah. Ellerine saglik yapan arkadasimizn. Dogumlarimiz da baslamis. Ne mutlu onlara. Allah ayirmasin guc kuvvet kolaylok versin bizede nasip etsin zamaninda insallah. Kizlar bisey sorucam benim kizimin kafasi hep sol tarafimda yanlamasina yatiyo yani disardan bakildigindada karnim sola dogru sizde boyle olan var mi ya gorenler farkediyo o tarafa dogru yamulmus sanki karnim. Bunu taktim simdi kafaaya yarin gidicem insallah doktora sorucam ama.belki siz rahatlatirsiniz beni
öncelikle geçmiş olsun.inşallah sağlıkla alırız hepimiz kucağımıza minnoşlarımızı.sezaryen de herşeyin sonu değilki yani ben de sezaryen olcam cmt günü kontrolde gün belirlicez inşallah.büyük ihtimalle martın başı olacakSaglikli dogumlar olur hepimize kizlar allah yardimcimiz osun varmi sezeryan olacak olan
zararlı olduğunu sanmıyorum.zaten artık olması gerekiyor bu kasılmaların.ben özellikle sırt üstü yattığımda oluyokizlar sizin de 5dk da bir kasilmalariniz oluyor mu dün baya pes pese oldu ama sancim yoktu paniklemek istemedim bu kasilmalar bebislere zarar vermez degil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?