2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar benimkide 1 hafta once gittim kontrole 3 kilo bebeginiz iri dedi hmn ntsye aldilar benimkide fazlaydi sezaryan olursun dedi dr. Yediklerime zaten dikkat ediyodum dimdi iyice kismak zorunda kaldim

Az kaldı ismimi deşifre ettindrumunda diline böyle dolandı ay alay etti adam kaç kere neler gelmiş senden öyle jöleler möleler hemen bakalım dedi1 haftada açığı kapatmış nerdeyse sırf o beslensin diye ne yarıyorsa onu yedim böyle devam edeyim ben en iyisi

Evet canım daha erken ama benim bebeğim geçen haftaya kada yaramazlık yapmış beslenememiş 2bucuk haftta da hiç kilo almamıştı ana ben çok dikkat ettim bir haftada o açığı kapattı eğer beslenmesi durduysa bebeği alabilirz sezeryanla demişti doktorum ama çok şükğr artık gerek kalmadı normal doğumu bekleyebilirim

Benim kuzumun kafasıda hep solda canım Normal yani benimkinin yeri rahat sanırım hiç saga gecmiyor

Evet hersey yolunda oglum kipir kipirdi nstde kasilma cikti ama onemli deilmis kizlar İdrar ve kan verdim ac gittim sonuçlar yarın çıkacağı için anezteziye yarın gostercem artik gun verirler dimi

G
Gecmis olsun cnm. Insallah vaktinde gelir bebis. Gelen suyun idrar veya taharet suyu olmadigina eminsen sor doktoruna Allah korusun bebegin suyu olmasin. Birde takip et cokmuydu gelen su en iyisi doktoruna bir sor

Kizlar sizinde bebislerin hareketleri azaldi mi yeri daralio heralde yavrucaklarimizin. Bir de bu mart anneleri topigi ne boyle 3e bolunmus Şubat anneleri ne guzel sayfalari oku oku bitmio soyle bi bakinca basim donuo geri cikiom. yinede en canli mart annisleri burda sanirim keske hep bir olsaydik

Dogum yapanlar listeni goremedim canim ilk sayfaya baktim

Kızçeler doktor kontrolum haftada 1e dustu ama en son gitigimde ultrosona bakilmadi 1 hafta bakilio 1 hafta bakilmicakmis sanirim. Kilosunu merak ettim ozledim sizlerde durum nasil. Birde hareketleri azaldı gibi. Allah bebislerimizi bize bagislasin kolay dogumlar olsun

Canım ben kendime göre şöyle yorumlayım sana, bebişim yan yatarken sağım da da solumda da şişkinlik vardı. Şimdi kafa aşağıda bu defa da sanırım ben hep sola yattığım için sırtı poposu solumda duruyor, sol tarafım şişkin duruyor. Sırt üstü yatınca bi süre sonra düzeliyor.

Günaydınnn
dahasakindahasuskun canım aslında aylar önce sadece bu topik vardı herkes burdaydı ama sonra tartışmalar anlaşamamalar, yanlış anlaşılmalar derken grup grup dağıldı herkes bizde kaldık burda devam ediyoruz tatlı yolculuğumuza arkadaşlarımızla :))
Dr kontrolü için de bende her hafta gidiyorum artık, her gittiğimde mutlaka kordon kan akışına, bebeğin genel kontrolüne kilo vs herşeye bakıyo ayrıntılı canım, hareketleri de yeri daraldığı için hareketler azalabilir demişti doktorum, benim oğlum çok yaramaz olucağı için karnımı yırtmak için çabalıyor hala :) yerinin darlığından haberi yok benimkinin :))))

Herkeslere Kocaman günaydın ya bu kafa aşağıdayken bariz hissediliyormuş meğer resmen alt tarafı insanın oyuluyor gibi oluyor ya

Benimki bazen elini çıkarmaya çalışıyo ordan aşağılarda kazı çalışması yapıyo 1-2 aydır, çıkmaya çalışıyo ama o koca kafasını artık zor çıkartır ordan heralde :)))

Canım doktorum kg bnm de normal dedi aynı bizde baba anne minyon senden 4 kg çocuk çıkmaz zaten dedi ama takıldığımız nokta 15 günde 100 gr alması. Karnımda gelişimi mi durdu diye endişelniyoruz. Bu hafta tekrar bakıcaz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…