canım bu kasılma dediğiniz birden karnın sertleşmesi ve gaz sıkışmış gibi bir ağrı olması dimi? ben dra sordum normal demişti olacak bunlar demişti.ama tabi çok sık ve düzenliyse yine de bi görünmek lazım draKasılmalar düzenli olursa gel demişti bana doktor cnm
Evet canım karnın top gibi oluyo kasılıyo bide ağrı olursa 15dk da bir gelince bu kasılmalar doğum başlamıştır dedi şu zamana kadar hep oluyo bende ama düzenli değilcanım bu kasılma dediğiniz birden karnın sertleşmesi ve gaz sıkışmış gibi bir ağrı olması dimi? ben dra sordum normal demişti olacak bunlar demişti.ama tabi çok sık ve düzenliyse yine de bi görünmek lazım dra
zararlı olduğunu sanmıyorum.zaten artık olması gerekiyor bu kasılmaların.ben özellikle sırt üstü yattığımda oluyo
bana da ard arda olursa gel demisti ama sancim falan yoktu 1saat kadar sürdü sonra araliklari acildi aramadim o yuzden doktoru artik sonlara geldik herseyden şüphe duyar olduk saglikla alsak artik kucagimiza insallahKasılmalar düzenli olursa gel demişti bana doktor cnm
hımm evet bende de oluyo özellikle akşamları ama benimki de düzenli değil.ay bi geçseydi şu günler hayırlısıyla.14 günüm falan kaldı.cmt tarih belirlicez çok merak ediyorum ne olacak nasıl olacak karmakarışık duygular içindeyim.Evet canım karnın top gibi oluyo kasılıyo bide ağrı olursa 15dk da bir gelince bu kasılmalar doğum başlamıştır dedi şu zamana kadar hep oluyo bende ama düzenli değil
Bende öyle acısına sancısına razıyım kızım gelsin artıkhımm evet bende de oluyo özellikle akşamları ama benimki de düzenli değil.ay bi geçseydi şu günler hayırlısıyla.14 günüm falan kaldı.cmt tarih belirlicez çok merak ediyorum ne olacak nasıl olacak karmakarışık duygular içindeyim.
inşallah.bende sancı da oluyo ama düzenli olmadığı için aramıyorum dru.bazen de böyle karın ağrım oluyo sanki böyle midemi bozmuşum gibi.sol bacağımı yukarı kaldıramıyorum ağrıdan baskı yapıyor minnoş başıyla.geceleri uyuyamıyorum.off ne kadar dolmuşum ben böyleeebana da ard arda olursa gel demisti ama sancim falan yoktu 1saat kadar sürdü sonra araliklari acildi aramadim o yuzden doktoru artik sonlara geldik herseyden şüphe duyar olduk saglikla alsak artik kucagimiza insallah
hayırlısıyla gelsin kuzular.senin de çok az kalmış yaaaBende öyle acısına sancısına razıyım kızım gelsin artık
İyidir sanırım canım hiç araştırmadım ben açıkçası bi nuku duydum öyle denk geldi öyle aldım ama bebedor da bilinen bi marka iyidir heraldeBn bıberon marka olarak onceliğim aventtı malesef gttıgım yerde o yoktu bnde minik cam bebe dor aldım.turk malı ıyı mıdr szce?
Ay canim cok gecmis olsunBizim moralimiz vok bozuk esimden bana kondilom denilen hpv virisu gecmisti doktor virüs vicuttan temizlenmez vajina yolunda. Hala olabilir normal dogumda vebek o kanaldan geçerken bebeğe gecebilirmis oda ses tellerindealla h korusun kansere sebap olabilirmis bu riski goz onunde bulundur yda direk sezeryan ol dedicok üzgünüm
Cnm iki hafta oldu ben çantamı falan hazırladım herşey tamam kıyafetleri beşiği kızımı bekliyo sağlıkla gelsinler inşallah artık az kaldıhayırlısıyla gelsin kuzular.senin de çok az kalmış yaaabugün çantamı hazırlıcam daha hazırlamadım neyi bekliyosam
Hayırlısı olsun Can'ım ama riske atmaya gerek yok Bencede sezeryan ol ..Bizim moralimiz vok bozuk esimden bana kondilom denilen hpv virisu gecmisti doktor virüs vicuttan temizlenmez vajina yolunda. Hala olabilir normal dogumda vebek o kanaldan geçerken bebeğe gecebilirmis oda ses tellerindealla h korusun kansere sebap olabilirmis bu riski goz onunde bulundur yda direk sezeryan ol dedicok üzgünüm
Saglikli dogumlar olur hepimize kizlar allah yardimcimiz osun varmi sezeryan olacak olan
Tatlım benim bazen öyle ard arda oluyo 1 aydır hele çok sık oluyo, bende diyodum ki düne kadar, kesin açılmam falan bişeyler oluyodur :)kizlar sizin de 5dk da bir kasilmalariniz oluyor mu dün baya pes pese oldu ama sancim yoktu paniklemek istemedim bu kasilmalar bebislere zarar vermez degil mi
Dogum tarıhı ne olcak merak edıyorum tsk ederım canım:)G
gelişimi önde gidiyosa ondan degişiyordur canım
evet canım bi grup arkadaş burdan ayrılıp kendi gruplarını kurmak istediler. Ben yetişemiyorum her bir tarafa burda keyfim yerinde hareketlerde azalma olabilirmiş yeri daraldığından ben de son zamanlar kendini zorladım bebek de yavaşlayınca endişe ettim. Benim bebek de sanırım uyku sürelerini artırdı daha önce hiç durmayan bebek saatlerce hareketsiz sonra bi başlıyor yine kaymalar dönmeler hareketler eski şiddetinde. E artık yerleri de daraldığından normal öyle geniş geniş hareket yapamayacaklarKizlar sizinde bebislerin hareketleri azaldi mi yeri daralio heralde yavrucaklarimizin. Bir de bu mart anneleri topigi ne boyle 3e bolunmus Şubat anneleri ne guzel sayfalari oku oku bitmio soyle bi bakinca basim donuo geri cikiom.yinede en canli mart annisleri burda sanirim keske hep bir olsaydik
ben de son hafta canım haftaya gitmeyeceğim ama şişlikler son dört beş gündür bende de bariz arttı sabah kalktığımdan itibaren şişliği hissediyorum tansiyonum normal çıktı benim inşallah bu durumda normaldirGünaydın kızlar , bu hafta son iş haftam.Artık eller ayaklarım balon gibi ve çok daha zor hareket ediyiroum son bir ayımız kaldı bi sağlıklar alsak kuzularımızı kucağımıza
Tamm canım drumu aradum ulasamadım bi daha arycamG
Gecmis olsun cnm. Insallah vaktinde gelir bebis. Gelen suyun idrar veya taharet suyu olmadigina eminsen sor doktoruna Allah korusun bebegin suyu olmasin. Birde takip et cokmuydu gelen su en iyisi doktoruna bir sor
Ben 2.sezeryanımı olacam kısmetseSaglikli dogumlar olur hepimize kizlar allah yardimcimiz osun varmi sezeryan olacak olan
Bende 2. Sezeryan olucam niyeyse korkuyorim o anestexiyislmsktsn 2 olucak aslinda sma nedense cok tirdiyorum sanki uysnamiycakmidim gibi grkiyo ALLAH korusun bizi silemize yavrularimiza bagislasinBen 2.sezeryanımı olacam kısmetse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?