Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ooo hadi bakalım hayırlısıı :))
inşallah sağlıkla al kucağına, artık normal de olsa kestirmeli biçtirmeli de olsa sağlıkla gelsin de, sen de zaten sabırsızlanıyodungüzel haber almışsın sonuç olarak, darısı başımıza inşallah :))
ohh maşallah, herşey yolundaymış ne güzelayrıca amiinn :)
ooo bir doğum daha geliyo hayırlısıyla, şubata dizildiniz kızlar valla :))
sağlıkla gelsin inşallah bıdığımız
oo ellerin dert görmesin :))
hahha jöleli bettüş :))))
hadi hayırlısı yakın demek ki, iyi de beslemişsin, sen de güzel haberler almışsın maşallah![]()
Evet canım daha erken ama benim bebeğim geçen haftaya kada yaramazlık yapmış beslenememiş 2bucuk haftta da hiç kilo almamıştı ana ben çok dikkat ettim bir haftada o açığı kapattı eğer beslenmesi durduysa bebeği alabilirz sezeryanla demişti doktorum ama çok şükğr artık gerek kalmadı normal doğumu bekleyebilirimCanım merak ettim bugün ameliyatın gerçekleştimi erken planlı sezaryenmi seninki sanki erken gibi.
Canım daha doğum için erken değilmi zamanımız aynı bizim sezaryen olacak 10 gün sonraya gün verdi doktorum.simdi bende panikledim acaba daha erken olur mu şu anda hiç bi belirti yok ne sancı ne akıntı da değişiklik. Bugün doktor daydım herşey yolunda 10 gün bekler dedi.
Maşallah bebişine canım. Acaba kilosu önde olduğu için mi son haftaya kadar beklemeyeceksiniz bizim kız 3100 grm olmuş 10 gün sonra doğum olacak 3600 ancak olur.
Bebegin icin Ayetel kursi okudum simdi rabbim yardimciniz olsun cnm.Şimdi bebek kuvezde o olsaydı benim çektiklerim çok önemli değil solunumunda sıkıntı var canım dua edin lütfen bebeğime
Benim kuzumun kafasıda hep solda canım Normal yani benimkinin yeri rahat sanırım hiç saga gecmiyorArtik bizimde bi listemiz var dogurabiliriz o zaman☺ yok saka tabi bi kac hafta daha beklesin kuzucuk vaktinde gelsinler insallah. Ellerine saglik yapan arkadasimizn. Dogumlarimiz da baslamis. Ne mutlu onlara. Allah ayirmasin guc kuvvet kolaylok versin bizede nasip etsin zamaninda insallah. Kizlar bisey sorucam benim kizimin kafasi hep sol tarafimda yanlamasina yatiyo yani disardan bakildigindada karnim sola dogru sizde boyle olan var mi ya gorenler farkediyo o tarafa dogru yamulmus sanki karnim. Bunu taktim simdi kafaaya yarin gidicem insallah doktora sorucam ama.belki siz rahatlatirsiniz beni
gelişimi önde gidiyosa ondan degişiyordur canımBir sorum dahavar sıze;druma sormayı unuttum da .ult sonuclarnda ılk aylarda dogum tarıhı 30 marttı sonra 24 oldu şimdu 18 mart gorunuyo.ne kadar dogru?
Gecmis olsun cnm. Insallah vaktinde gelir bebis. Gelen suyun idrar veya taharet suyu olmadigina eminsen sor doktoruna Allah korusun bebegin suyu olmasin. Birde takip et cokmuydu gelen su en iyisi doktoruna bir sorSelam tatlı anne ve cici bebişleribebegı doganlar hayırlı mutlu olsun,darısı kolaylısundan bızlerın basına agrısı sıkıntısı olan anneler ALLAH yardımcımıx olsun.bn dun aksam 10 dan sabah 7 ye kadar karın agrısından uyuyamadım.malum eşimde arada uyanıyordu.sabah dru aradım drumun 14 e kadar amelıyatları oldugu ıcın bakamm dedı.ama gel radyolojı uxmanı gorsun ult baksın o bana bilgı verr dedı.nyse karın agrım gectı ve 14 de gıttık dra.agrılarıma normal dedı adalat gunde 3 kere içeceksın deddi bn 1 içiyordum yanliş yapmşm
adalat ıcmesem erkn dogum olur dedı ve bebek yogun bakımda yatar dedı.bugun 33+5 gunlugum 18 gun dınlen iş yapma dayan dedı 18 gun sonra olursa sıkıntı olmaz dedı.saclarımın uclarını boyatablır mıyım dedım.hepsını boyatabılırsn dedı ! İlk 3 ay boya olmazmiş.akşamında camasırım ıslanmıstı neden bılen var mı? Ama hm onden hmde arka kısmıda ıslanmştı drumu aramak ıstemedım.
Dogum yapanlar listeni goremedim canim ilk sayfaya baktimArtik bizimde bi listemiz var dogurabiliriz o zaman☺ yok saka tabi bi kac hafta daha beklesin kuzucuk vaktinde gelsinler insallah. Ellerine saglik yapan arkadasimizn. Dogumlarimiz da baslamis. Ne mutlu onlara. Allah ayirmasin guc kuvvet kolaylok versin bizede nasip etsin zamaninda insallah. Kizlar bisey sorucam benim kizimin kafasi hep sol tarafimda yanlamasina yatiyo yani disardan bakildigindada karnim sola dogru sizde boyle olan var mi ya gorenler farkediyo o tarafa dogru yamulmus sanki karnim. Bunu taktim simdi kafaaya yarin gidicem insallah doktora sorucam ama.belki siz rahatlatirsiniz beni
Canim ben yapmadimDogum yapanlar listeni goremedim canim ilk sayfaya baktim![]()
Canım ben kendime göre şöyle yorumlayım sana, bebişim yan yatarken sağım da da solumda da şişkinlik vardı. Şimdi kafa aşağıda bu defa da sanırım ben hep sola yattığım için sırtı poposu solumda duruyor, sol tarafım şişkin duruyor. Sırt üstü yatınca bi süre sonra düzeliyor.Artik bizimde bi listemiz var dogurabiliriz o zaman☺ yok saka tabi bi kac hafta daha beklesin kuzucuk vaktinde gelsinler insallah. Ellerine saglik yapan arkadasimizn. Dogumlarimiz da baslamis. Ne mutlu onlara. Allah ayirmasin guc kuvvet kolaylok versin bizede nasip etsin zamaninda insallah. Kizlar bisey sorucam benim kizimin kafasi hep sol tarafimda yanlamasina yatiyo yani disardan bakildigindada karnim sola dogru sizde boyle olan var mi ya gorenler farkediyo o tarafa dogru yamulmus sanki karnim. Bunu taktim simdi kafaaya yarin gidicem insallah doktora sorucam ama.belki siz rahatlatirsiniz beni
Herkeslere Kocaman günaydınya bu kafa aşağıdayken bariz hissediliyormuş meğer
resmen alt tarafı insanın oyuluyor gibi oluyor ya
![]()
Canım doktorum kg bnm de normal dedi aynı bizde baba anne minyon senden 4 kg çocuk çıkmaz zaten dedi ama takıldığımız nokta 15 günde 100 gr alması. Karnımda gelişimi mi durdu diye endişelniyoruz. Bu hafta tekrar bakıcaz bakalımCanim ya benim bebisde 34+0 da 2kilo cikti doktor iyi dedi sıkıntı yok dedi ama ayni tarihteki arkadaslara gore cok dusuk. İki hafta sonra gel dedi. Acaba ayni sorunbizde de olabilur mi? Gerci ben ufak tefegim ondan da normal demis olabilir