2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bn hic iyi degilim surekli agliorum icim acio bebegimi kucagima alamicakmisim hic dogum yapamicakmisim gbi hissediroum hep aglamakli halim var kendi icime kapandim kimsegle konusmak istemiorum uyku denen sey zaten bi aydir yok hic hazir hissetmiorum kendimi cok caresiz hissediorum kendimi hepimuzin sikintilari artti onlardan oldgu dusunmuorum cunku hic sikayet etmedim kizim iyi olsun saglikli.olsun dedim cok agrilarim oluo nst de sanci da cikio ama duzenli deil dogum.icin yeterli deil . Kafam bombos sanki dusunemuorum saglikli bana bi akil berin pskologa mi gtmeliyim

Bende 2. Sezeryan olucam niyeyse korkuyorim o anestexiyislmsktsn 2 olucak aslinda sma nedense cok tirdiyorum sanki uysnamiycakmidim gibi grkiyo ALLAH korusun bizi silemize yavrularimiza bagislasin
Ben de 3.anesteziyi alacam
İlki ağır bir ameliyatımda aldım
İkinci sezeryan
Üçüncüsü yine sezeryandan ötürü olacak
Bende de var o uyuyup uyanamama korkusu maalesef kesin ağlayarak giderim doğumsa o gün geldiğinde
Allah'a tevekkül etmekten başka çaremiz de yok ama Hepimiz tertemiz doğumları olsun inşallah

Canım olumsuz düşünüp kötüyü çağırmayın. Bütün bebekler Allah a emanet benim duyduğum beşiğin çarşafı falan serilip hazır hale getirilmez diye biliyorum. Bunların hepsi hurafe aslında herşeyi Allah biliyor.
Benimde göbeğimde tek uzun bir kıl uzamış annem uğurdur koparma dedi diye totem yaptım koparmıyorum birşey olacak diye mantıklı düşününce çok Saçma geliyor

Ben de daha önce kısa Süreli iki defa genel anestezi aldım. Epidural sezeryan dn korkuyorum yarı uyuşuk canım yanacak hissi veriyor genel anestezi daha zormuş tabii. Sezeryanda sakinleştirici fln veriliyor diye duymuştum heyecandan bayılırım gibi geliyor. Cahillik mutluluktur diyorlar hiçbirşeyi araştırmıyorum netten koyun gibi gidicez bakalım

Bacagimin agrisindan hareket edemez hale geldim 100metreyi 1 saatte yuruyorum.herkes inatla yuru diyor.yolda goren teyzeler bile gobegime bakip inmemis o bebek yuru bol bol diyorlar ama ben agridan agliyorum.nasil dayanacagim bilmiyorum

Ben mutfağa zor gidiyorum halbuki kaç aydan beri çok aktif bi hamilelik geçirmiştir su son iki gün gece uyurken aciyla sanciyla uyaniyorum

Yasadiklarin cok normal bende hemen hemen ayni syleri yasiyorum 2. dogumum olmasina ramen,cok fazla kurma kafanda herseyi oluruna birak canim,bol bol dua et zamn daraldikca insani sıkınti stres basiyo,yavas yavs insanin ustune lahusalik cokmeye basliyo,en azindan rahatlamak icin cik dolas eve kapanma kendini oyalayacak seyler bul ,bebisine ufak tefekalisveris yap,zaten azicik kalmis bebisin gelmesine hic bunalma sıkılma ,dinlenmene bak cunku yakinda seni cok guzel ve hareketli gunler bekliyo,nebisi dusun mutlu ol tatlim.

dün çatı muayenesi oldum bugün öğleden beri sümüksü kahverengi akıntım var doktoru aradım nişan olabilir sancın olursa hemen gel dedi şimdilik bir şeyim yok ama kendimi hiç hazır hissetmiyorum aşırı gerginlik üzerimde dünden beri zaten var ve birde 24 saat temizlik yapasım var aranızda bana benzer şeyler hisseden yada yaşayan var mı

OOOOOO Siz kasilmayi bende görun doktorum bile sokta kasilmanin her turlusu mevcut ama cok sukur daga dogurmadim,yani heesey Yaradanda bitiyor kizlar kendinizi fazla dinlemeyin derim,zaten artik hemen hemen hepimize kara gorundu sayilir

Doguma kisa bir sure kala hamilelere enerji gelirmis heryeri temizlemek isterlermis ,butun gun temizlik yapip aksamina doguran hamisler oluyo,sende dogurmayasin kız dikkat et kendine

Saglikli dogumlar olur hepimize kizlar allah yardimcimiz osun varmi sezeryan olacak olan
Ben varim 2. Sezeryanim olacak. Ilkinde normal diye basladik zorunlu sezeryana döndük ne olsugunu anlamadan girdim ameliyathaneye. Ama bu sefer korkuyorum ister istemez hersey geliyor aklima. Bide ikincilerde insan daha rahat oluyor derler bende tam tersi daha bi heyecan daha bi korku var. Nasil bir ruh halindeyim bende bilmiyorum.

İnşallah canım sağlıkla vaktinde gelir bebeğin. Az kaldı zaman yavaşladı sanki.

Merhaba kızlar bir iki haftadır okuyorum ama yazamıyorum netimde sorun vardı doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün sıkıntıları olan arkadaşlarında Allah yardımcısı olsun bende şükür bu aralar sıkıntı kalmadı sürekli uyuyorum kasılmada kalmadı hep karnımda kalcak herhalde benim minişim :) ayy yazcak birsürü şeyim vardı unuttumm :)

herkese merhaba :)
bizim kontrolümüz cumartesi günü ayın 20sinde ..
bende dünden beri bi halsizlik var kendimi salsam bayılacak gibi dün kahvaltı yaptıktan sonra birden sofrada basım dondu ellerim ayaklarım uyustu uzandım sonra uyumusum esım işe gitmişti uyusuklugum gecmeyınce ızın aldı geldı düne göre bugun daha iyiyim en azından ayaga kalkabılıyorum .. Pazar gunu 2 saate yakın yurumustum sanırım bana yuruyus yaramadı bılmıyorum normal mı bu yasadıgım durum .. geceleri uykusuzlugum cabası .. sabahı sabah yapıyorum agrılarımdan .. bacaklarımı sanki biri koparırcasına canım yanıyor .. Neyseki az kaldı. Sağlıkla alalım inşallah Kucagımıza ..

Ayy kızlar ben çok feci duygusallaştım.Şurda doğuma 5 gün kaldı ama bende tuhaf bir ruhsal haldeyim.beni en iyi siz anlarsınız.Hem dogsun istiyorum hemde sanki doğumdan sonra elimden alacaklarmış gibi saçma sapan bir duyguya kapıldım hiç doğurasım yok oyüzden hep karnımda kalsın istiyorumhamileliği çok sevdim sanırım haftaya bugün kızım kucağımda olmuş olacak ama karnımdaki halinide özlicem sanırım ayy aman işte böyle saçma duyggular içindeyimm.hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…