• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kanamanin olduğu gün kesecektik bi baktık kanama elimiz ayağimiza dolaştı çok garip bi şey ya bilmiyorsun nolacak boyle durumlarda ozel hastanelerde risk almiyo direk arastirma hastaneleribe yolluyor allaha emanet bebekler ne diyelim
Allah analı babalı büyütsün sağlıklı bir şekilde evinize dönersiniz inşallah bende corasprin kullanıyorum 35+2 yiz bakalım bizimki ne zaman kesecek

Kanamanin olduğu gün kesecektik bi baktık kanama elimiz ayağimiza dolaştı çok garip bi şey ya bilmiyorsun nolacak boyle durumlarda ozel hastanelerde risk almiyo direk arastirma hastaneleribe yolluyor allaha emanet bebekler ne diyelim
Neyseki sen ve bebek iyisiniz çok şükür daha kötüsüde olabilirdi allah korumuş. Benim doktorumda bi türlü kesmiyor neyi bekliyo bilmiyorum canım sıkıldı korkuyorum bişey olacak diye. Kan sulandırıcıyı neden kullanıyordunuz?

Kızlar bu akşama bebek.mağazasına gidip yatak bakacaktik.esim şimdi almayalim dedi.sebebini sorduğumda hem söylemedi...sonda işte açıklamasını yaptı
Korkuyorum kizimiza bir şey olursa diye.Allah korusun o durumda beşiğe bakıp bakıp aglarsin.korkuyorum diyince ben de ağladım.arkadaşının başına gelmiş...neyse gidip.Baltık.ama.almadik...
Bu dusunce beni çok korkutuyor. Esimi.çok.iyi anlıyorum.bu aralar kabus da görüyorum.Uç gundur çok Yoruldum.sürekli kızımı düşünüyorum.çok istiyorum beşiğini almayı ama.ne bileyim korkuyorum.perşembe.randevumuz var.inşallah hayırlı mutlu haberler alırız...bana da.dua edin...

Doğum yapan herkesin gözü aydın:) bebeği küvezde olan arkdaşım en kısa zamanda sağlıkla evinize geçersiniz inşallah.
Bende ne zamandır giriyorum okuyorum ama bir şey yazamıyorum. Kızımın odası geldi, temizlik yapıldı, tm evin kapılarını boyadık eşimle baya yoğun geçti bu hafta.
Geçen haftada hastanede nstye girdik sancım çıkmadı ama bebeğim 15 günde 100 gr almış. Perşembe günü bi daha gidicez inşallah kg almıştır dua edin bizim için:((

P
Doğum yapan herkesin gözü aydın:) bebeği küvezde olan arkdaşım en kısa zamanda sağlıkla evinize geçersiniz inşallah.
Bende ne zamandır giriyorum okuyorum ama bir şey yazamıyorum. Kızımın odası geldi, temizlik yapıldı, tm evin kapılarını boyadık eşimle baya yoğun geçti bu hafta.
Geçen haftada hastanede nstye girdik sancım çıkmadı ama bebeğim 15 günde 100 gr almış. Perşembe günü bi daha gidicez inşallah kg almıştır dua edin bizim için:KK43:(
Peki suan kac kilo bebisin canim tam olarak:110: uzme kendini stres yapma alir Ins.

Kizlar kotu seyler dusunmeyin iyi dusunun iyi olsun :110: gerci bendede korku vardi yeni aldim bebegimin hrrseyini o yuzden Allah gostermesin saglicakla kavusuruz ins. Bebislerimize:KK19:
Haklisin tabiki canım.. Cok dua ediyorum.insan işte...eşimin de gozlerinin dolduğunu ,korktuğunu görünce bi tedirgin oldum....biraz daha bekleyelim...Rabbim ne verdiyse hayirlisini versin inşallah....yoksa ben de isterim kızımın yatağını almayı ,ortulerini yikamayi...annesi ona can verene kurban olsun...

Oğlumun son kıyafetleride yıkandı bitti yarında ütülendimi bitti ve artık temizlik zamanı hergün bir odayı dip köşe yapacam bu hafta işleti bitirip artık oturacam oğlumun gelmesini bekleyecem ev kirlenirsede annem gelince üstten biraz temizler oda bana yeter

Canım geçen hafta salı gittiğime 2100 gramda:KK43: plesantasından beslenemiyor olabilir dedi. Perşembe günü de alım yavaşsa ne olacak bilmiyorum:KK43:(
Ay canim benim sikma canini bozma moralini bebisine yansir oda uzulur annesi sen iyi ol oda toparlar kendini bak gorursun:KK19:

Haklisin tabiki canım.. Cok dua ediyorum.insan işte...eşimin de gozlerinin dolduğunu ,korktuğunu görünce bi tedirgin oldum....biraz daha bekleyelim...Rabbim ne verdiyse hayirlisini versin inşallah....yoksa ben de isterim kızımın yatağını almayı ,ortulerini yikamayi...annesi ona can verene kurban olsun...
Hep guzel dusun :KK51: guzel olsun Allahin izniyle saglikli bi sekilde aliriz kucaklarimiza cokkk azz kaldiii :KK19:

ben sadece bi tane nuk cam biberon aldım. küçük ama kaç ml bilmiyoruum sırf ihtiyaç olursa el altında bulunsun diye. gidişata da bakılır zamanla ihtiyaç oldukça alınır diye düşünüyorum. @TheTudors arkadaş sen ne kadar çok almışsın hakkaten :) tedarikli gördüm seni.
Bn bıberon marka olarak onceliğim aventtı malesef gttıgım yerde o yoktu bnde minik cam bebe dor aldım.turk malı ıyı mıdr szce?

Artik bizimde bi listemiz var dogurabiliriz o zaman☺ yok saka tabi bi kac hafta daha beklesin kuzucuk vaktinde gelsinler insallah. Ellerine saglik yapan arkadasimizn. Dogumlarimiz da baslamis. Ne mutlu onlara. Allah ayirmasin guc kuvvet kolaylok versin bizede nasip etsin zamaninda insallah. Kizlar bisey sorucam benim kizimin kafasi hep sol tarafimda yanlamasina yatiyo yani disardan bakildigindada karnim sola dogru sizde boyle olan var mi ya gorenler farkediyo o tarafa dogru yamulmus sanki karnim. Bunu taktim simdi kafaaya yarin gidicem insallah doktora sorucam ama.belki siz rahatlatirsiniz beni

Selam tatlı anne ve cici bebişleri;) bebegı doganlar hayırlı mutlu olsun,darısı kolaylısundan bızlerın basına agrısı sıkıntısı olan anneler ALLAH yardımcımıx olsun.bn dun aksam 10 dan sabah 7 ye kadar karın agrısından uyuyamadım.malum eşimde arada uyanıyordu.sabah dru aradım drumun 14 e kadar amelıyatları oldugu ıcın bakamm dedı.ama gel radyolojı uxmanı gorsun ult baksın o bana bilgı verr dedı.nyse karın agrım gectı ve 14 de gıttık dra.agrılarıma normal dedı adalat gunde 3 kere içeceksın deddi bn 1 içiyordum yanliş yapmşm:( adalat ıcmesem erkn dogum olur dedı ve bebek yogun bakımda yatar dedı.bugun 33+5 gunlugum 18 gun dınlen iş yapma dayan dedı 18 gun sonra olursa sıkıntı olmaz dedı.saclarımın uclarını boyatablır mıyım dedım.hepsını boyatabılırsn dedı ! İlk 3 ay boya olmazmiş.akşamında camasırım ıslanmıstı neden bılen var mı? Ama hm onden hmde arka kısmıda ıslanmştı drumu aramak ıstemedım.

Bir sorum dahavar sıze;druma sormayı unuttum da .:oops:ult sonuclarnda ılk aylarda dogum tarıhı 30 marttı sonra 24 oldu şimdu 18 mart gorunuyo.ne kadar dogru?

Canım geçen hafta salı gittiğimde 2100 gramda:KK43: plesantasından beslenemiyor olabilir dedi. Perşembe günü de alım yavaşsa ne olacak bilmiyorum:KK43:(

Canim ya benim bebisde 34+0 da 2kilo cikti doktor iyi dedi sıkıntı yok dedi ama ayni tarihteki arkadaslara gore cok dusuk. İki hafta sonra gel dedi. Acaba ayni sorunbizde de olabilur mi? Gerci ben ufak tefegim ondan da normal demis olabilir

Back
X