Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohhhh maşallah :) Doktorunda madem deneyelim dedi bence de suni sancıyı dene canım. Hakkınızda hayırlısı olsun. Bende cuma günü gidecem. Acaba şimdiden sonra cok kilo alırmı diye düşünüyorum :) hakkımız da hayırlısı olsun inşallah.Bizimde haberler aynı beklediğimiz gibi, kilo 3650 maşallah, ben kilo almıyorum artık 87 ile bitiricem sanırım gebeliği, ama bebiş alıyo bol bol, haftaya salı yada çarşamba gelicem 4 kg olur muhtemelen kilosu Dedi dr, açılman sancın olursa suni sancıyı deneriz istersen istemezsen de direk sezeryana alalım bekletmeyelim Dedi, kafasıda çok büyük olduğu için çok zorlanırsın Dedi ... Bizim bebiş bu hafta kendiliğinden gelmezse haftaya doktor teyzesi zorla getirticek mecbur :) bizim son 1 haftamız kaldı yani çok heycanlıı :))
Hadi gözün aydın Can'ım haftaya kucağında inşallah desene oğluş mart anaları hep şubat'a kaydı vallaBizimde haberler aynı beklediğimiz gibi, kilo 3650 maşallah, ben kilo almıyorum artık 87 ile bitiricem sanırım gebeliği, ama bebiş alıyo bol bol, haftaya salı yada çarşamba gelicem 4 kg olur muhtemelen kilosu Dedi dr, açılman sancın olursa suni sancıyı deneriz istersen istemezsen de direk sezeryana alalım bekletmeyelim Dedi, kafasıda çok büyük olduğu için çok zorlanırsın Dedi ... Bizim bebiş bu hafta kendiliğinden gelmezse haftaya doktor teyzesi zorla getirticek mecbur :) bizim son 1 haftamız kaldı yani çok heycanlıı :))
Annemde catlak var ondan demek:) olsun artk ne yapalm.bn 18 kılo aldımÇatlamak ya da çatlamamak genetik bişey genelde. Birden hızlı kilo alırsan çatlarsın tabi o ayrı ama genel olarak anneniz falan çatlamadıysa çatlamıyorsun. Ben de hiç çatlamadım henüz ama annem de hiç çatlamamış hem de hiçbirşey kullanmamış. Ben yine de Bella B- johnsons baby oil- bio-oil ne bulduysam sürüyorum o ayrı:) bu arada 7 kilo aldım ama ısrarla genetik olduğunu düşünüyorum![]()
kızlar bebişlerinizin kıyafetlerini yıkadınız mı? hangi markayla yıkamalı ya? sabun tozu tarzı şeyler makineye zarar veriyor diye okudum burda. Hangi marka bebek cildi için daha iyi?
ALLAH yardımcın olsun canım..Benimde en zor gecirdigim geceydi diyebilirim.sol bacagimin uzerine basamiyorum artikozellikle geceleri agrisindan agliyorum.karnim tas gibi oluyor ama sancilar duzensiz.bide bu bacakla yuruyorum hergun bi yandan ev temizligi.son haftalarin zor oldugunu soylemislerdi de bu kadar zor olacagini bilememistim
![]()
bn almadım..ya kızlar ev tipi otomatık sallanan ana kucagı aldınız mı
ancak kendime geldım valla..çok şükür iyileştik :)Ay çok yaşaa hasta mısınn, dikkat et kendine hatuunn![]()
bebeğini kucağına sağlıkla al inşallah :)Selam kizlar bayadir giremiyorum pazartesi bebegimi kucagima aliyorum ins darisi sizin basiniza
maşallah :) hayırlı kolay doğumlar inşallah :)Yeniden selam kızlar biz dönüyoruz eve yoldayız Kızçemle
Nst em güzel çıkmış sorun yok
Usg de süperdi ilk defa yüzünü tam gördüm tombiş tombiş gözüküyordu balyanağım
Birdahaki kontrolümüz 13 gün sonra ondan sonra da doğum olacak sanırım kısmetse 12Mart a günümüzü verdi
bir karışık duygular içerisindeyim birde kan tahlili yaptırdım
Genel anestezi ile sezeryan ücretine de 1250 tl dedi danışma doktorumuz fiyat vermiyormuş
Boyumuz 47cm
Kilomuzda 2440 gr olmuşuz![]()
ALLAH zamanında hayırlı doğumlar versin..üzülme sakın erken dıye..daha da erken olabılırdı ALLAH korusun..Mrb kizlar dun konturolum vardi doktoruma ayagimdaki sisiklikleri gosterdim oda hemen idrar tahlili yapalim dedi birde tansiyon olcelim dedi neyse yaptirdik gerekenleri tansiyonum 15/8 lerdeydi idrar tahlilimde protein kacagi cikti ayaklarimdaki odemlerde derken teshis preeklampsi 36.haftamdayim doktor bebegi alabiliriz sezeryanla dedi simdilik tansiyon hapi kullaniyorum pazartesiye kadar tansiyonumu surekli olcup doktora gidecgimm bana dua edin kizlar ins tansiyonum duzelir bebegimi zamaninda dogururum ayrica ayaklardaki sisiklikleride ihmal etmeyin odem vardir hamilelikten deyip gecistirmeyin
haydi gözünüz aydın..gelmiş geçmiş olsun :)Kizlar bizim bilirubin degerimiz dusmus taburcu olacagiz birazdan
bnim dikiş yerlerim morardı..eylülde olmuştum operasyonu..şimdi martta o keloid oluşan bölgeyı dr alacak..deri pigmentasyonu ile alakalı bu olabılır dedi..Gozunuz aydin. Mart annelerinde dogumlar artti bende de heyecan cok cok arttidikislerimde esneme olmus demissiniz ilki de sezeryan sanirim o dikislerinizdemi olmus esneme ? Onceden morarma falan olmusmuydu?
Benim de ilk oglum sezeryanla dogdu ve karnim iyice cikinca hafiften morardigini farkettim doktoruma sordum fazla bisey yok olabilir bu kadar normal dedi ama ben yinede korktum.. aranizda boyle bisi yasayan varmi ?
HEPinizden Allah (c.c.) razi olsun bacilarim ♡
Evet canim ilk oglumuda 35. Haftamda zorunlu sezeryan olmak zorunda kaldim...
Dedigin gibi son zamanlarda mora yakina dondu dikislerimin rengi...
Doktorum her hafta kontrol ediyordu en son alttan muayene etti...
Karindan gorduklerimle alttan gorduklerim cok farkli dedi ...
Dikislerin epey esnemis haftasonuna kalmayalim dedi ve dun aldi bebegi...
Beklediginden daha da fazla esnedigi icin 1.5 saate yakin surmus ameliyatim...
Sukur ama ilkine gore daha cabuk toparlandim :)
bazı bebekler kauçuk bazı bebekler silikon kullanıyor..bn ikisinden de aldım..bebekle alakalı bu kullanım durumu..Arkadaşlar bisey sorucam . Bugü eesimle emzik ve biberon aldik ama sanirim yanlis almisiz ve kutularini attim hepsinin. Yenidoğana silikon emzik aliniyormus biz oradaki görevliye sorduk kauçuk tavsiye eetti bizde nukun kauçuk eEmziğini aldik ve yine nukun 0-6 ay 125ml cam biberonunu aldik onunda ucu kauçukcöpmü oldu simdi bunlar .
geçmiş olsun..iyi dinlen..Ben grip oldum kizlar benim biraz hafifledi bu sefer esim kv kp grip oldu dogursam dert dogurmasam dert. Hem dogsun istiom hem de bu gripten korkuom bebis icin![]()