Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlar son zamanlar daha zor geçiyor yaa. Mobilya alanlar gelir gelmez hemen yerleştirdiniz mi? Bizim bu hafta gelecek boşken mi havalandırmam gerekiyor?
Yok tatlım yaptırdım onu yapacak ne zamanım nede gücüm kalmadı artık :)Cnm bunları sen mi yaptın çok hoş olmuş
Ben boyalı almadım ama boya varsa mobilyada bildiğim kadarıyla sildikten sonra kapak çekmece ne varsa açık olarak 10-15 gün havalandırıp sonra yerleştiriyosun, mobilya bakarken öyle tarif etmişlerdi genelde de öyle yapıyor hatunlar okuduğum kadarıyla, hatta benimki ağaç olduğu halde ben yine de çekmece kapak açık beklettim bikaç gün.Günaydın kızlar son zamanlar daha zor geçiyor yaa. Mobilya alanlar gelir gelmez hemen yerleştirdiniz mi? Bizim bu hafta gelecek boşken mi havalandırmam gerekiyor?
Canım hayırlı olsun bebişinKızlar 37 haftalikken doğum yaptım bebeği kuveze aldılar solunumında sıkıntı var nolur dua edin
Boya var galiba yaa bir an evvel yerleştirmek istiyorum. Eşyalar orda burda dağınık duruyorBen boyalı almadım ama boya varsa mobilyada bildiğim kadarıyla sildikten sonra kapak çekmece ne varsa açık olarak 10-15 gün havalandırıp sonra yerleştiriyosun, mobilya bakarken öyle tarif etmişlerdi genelde de öyle yapıyor hatunlar okuduğum kadarıyla, hatta benimki ağaç olduğu halde ben yine de çekmece kapak açık beklettim bikaç gün.
Gozun aydin.Allah yardimciniz olsun cnm.toparlar insallah merak etme.nasil oldu dogum surecin yazarsan seviniriz.Kızlar 37 haftalikken doğum yaptım bebeği kuveze aldılar solunumında sıkıntı var nolur dua edin
hahaha bunu takip etmeye çalışmak bile tatliş bi heyecandır heralde yaaKızlar ben hala doğurmadımsancı kasılma sanki gittikçe azalıyor
ya da ben heyecandan anlamıyorum
![]()
Allah sağlık versin. İnş sağlıklı şekilde alır götürürsün bebeğini evine bir an önce.Kızlar 37 haftalikken doğum yaptım bebeği kuveze aldılar solunumında sıkıntı var nolur dua edin
Heyecanla senden haber bekliyoruz nişan dedikleri bir kaç hafta önce de gelebilirmiş artık sancı bekleyeceksin. Hayırlısı olsun benim de sabah tuvaletten çıkarken sildiğimde yoğun kıvamlı sümüksü küçük bir parça vardı peçete de ben de meraklandım bi de bi kaç gündür hareketleri sakinleşti ama onun devamı gelmedi hareketleri de başladı yine kuzumun çok şükürKızlar ben hala doğurmadımsancı kasılma sanki gittikçe azalıyor
ya da ben heyecandan anlamıyorum
![]()