• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar son zamanlar daha zor geçiyor yaa. Mobilya alanlar gelir gelmez hemen yerleştirdiniz mi? Bizim bu hafta gelecek boşken mi havalandırmam gerekiyor?

Günaydın kızlar son zamanlar daha zor geçiyor yaa. Mobilya alanlar gelir gelmez hemen yerleştirdiniz mi? Bizim bu hafta gelecek boşken mi havalandırmam gerekiyor?

Boşken temizleyip 1-2 hafta havalandırdım ben sonra yavaş yavaş yerleştirip hep havalandırdım canım

Ben boyalı almadım ama boya varsa mobilyada bildiğim kadarıyla sildikten sonra kapak çekmece ne varsa açık olarak 10-15 gün havalandırıp sonra yerleştiriyosun, mobilya bakarken öyle tarif etmişlerdi genelde de öyle yapıyor hatunlar okuduğum kadarıyla, hatta benimki ağaç olduğu halde ben yine de çekmece kapak açık beklettim bikaç gün.

Ben boyalı almadım ama boya varsa mobilyada bildiğim kadarıyla sildikten sonra kapak çekmece ne varsa açık olarak 10-15 gün havalandırıp sonra yerleştiriyosun, mobilya bakarken öyle tarif etmişlerdi genelde de öyle yapıyor hatunlar okuduğum kadarıyla, hatta benimki ağaç olduğu halde ben yine de çekmece kapak açık beklettim bikaç gün.
Boya var galiba yaa bir an evvel yerleştirmek istiyorum. Eşyalar orda burda dağınık duruyor

Ben şubat anneleri konusuna baktım şimdi biraz bebislerini kucağına alanlar var doğum hikayelerinide yazmışlar sancıları falan ayy korkuyorum ben galiba :KK57:

Benimde en zor gecirdigim geceydi diyebilirim.sol bacagimin uzerine basamiyorum artik :( ozellikle geceleri agrisindan agliyorum.karnim tas gibi oluyor ama sancilar duzensiz.bide bu bacakla yuruyorum hergun bi yandan ev temizligi.son haftalarin zor oldugunu soylemislerdi de bu kadar zor olacagini bilememistim:(

o_OAllah yardimcimiz olsun kizlar benimde bacak aralarimda cok kasilmalatim oluyo :KK17:hrr an dogum yapacakmisim gibi sanki gunler azaldikca ole hissediyorum:KK53::KK69:

Kızlar ben hala doğurmadım:KK48: sancı kasılma sanki gittikçe azalıyor :KK53: ya da ben heyecandan anlamıyorum :KK49:
Heyecanla senden haber bekliyoruz nişan dedikleri bir kaç hafta önce de gelebilirmiş artık sancı bekleyeceksin. Hayırlısı olsun benim de sabah tuvaletten çıkarken sildiğimde yoğun kıvamlı sümüksü küçük bir parça vardı peçete de ben de meraklandım bi de bi kaç gündür hareketleri sakinleşti ama onun devamı gelmedi hareketleri de başladı yine kuzumun çok şükür

Back
X