Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EBuda diğer kurabiye cesidimiz![]()
saol canım teşekkürler bulantim olmasa sabahlari sıkıntı olmicak napalım zar zor gitcem artikSlm anestezi için önce kan alıcaklardır aç gitmende fayda var bende yarın sabah kan vericem sonuçları çıkınca anesteziden onay alıcam benim bildiğim böyle canım
Canım benimde ilk gelen şey öyleydiZ ped koydum pedin içine geçmedi. Hatta ilk gelen o jölemsi akıntı içinde iki damla kan vardı. Hani yumurta alırsın da akında olur ya birşey o gibi.
Sonrasında daha yoğun şekilde gelmeye devam etti.
Su mu nişan mı idrar mı derken
Sen kendini takip et lütfen. Hatta telefonu varsa doktorunu bilgilendir![]()
Sen doğurucaksın valla bence 1-2 gün içinde
Dinle kendini sürekli canım sancıları kasılmaları takip et, ay hadi inşallah bebiş gelmeye niyetliyse de hayırla sağlıkla gelsin inşallahh :))
37-38 den sonra gelecek olan kişi gelsin yanına bence Can'ım, benim ailem 1 saat uzaklıkta aynı şehirdeyiz, annem gelip kalmak istiyo da ben istemiyorum, sancı olunca haber veririm hemen gelir sonrasında da 1 hafta kalsa yeterli, ben bebeğe alışana kadar kalsın sonra herkes gitsin evine :))
Sizinkilerde 1-2 hafta kala gelsin bence sonrada 1 hafta kalsalar yeter sanada belki canım
Yok işte belli deil saat felan yarın belli olcak bisi demedi ac gel tok gel diye pazartesi gel dedi sadece kağıtta doktor yazisi olduğu için anlayamadim sadece hazırlık yapilcak kismini net yazmıştıQ1sezeryana girmeden once en az 6 saat aclik olmasi lazim ona gore git yada hastahanenin telefonu varsa bilgi al bence .sen yaein sezeeyan olucalan anladigim kadariyla saat kacta oldugu bellimi canim.
Bende dün gece 1 gibi başladı gün boyu 3-4 defa yoğun bi şekilde geldi hep şeffaf geldi nişan olduğuna eminim artık anlatılan tıkaç gibiydi aynı ama sancı düzensiz şimdilik saatlerce hiç olmuyor sonra bikere vuruyor sabaha kadar ne olacak bakayım druma ona göre haber veririm
bakalım canım yanlış alarmda olabilir sancılar da başlayabilir inşallah gün ışığında gelmek ister oğlum gece gece uğraştırmaz beklesin yarın hava çok güzel
![]()
Amin canım inşallah bir an önce iyileşirler :)Ayyy hepsini yolla hastaneye iyileşip gelsinler hemen :) benimde eşim geçen hafta zor atlattı valla ilaçlar nane limonlar falan kurtulduk şükür, darısı sizinkilerin başına canım sen uzak dur hepsinden :))
Sağolasın canım :)
Hadi bakalım hayırlısı olsun. Ben telefonda uygulamayla takip etmiştim. Constraction timeBende dün gece 1 gibi başladı gün boyu 3-4 defa yoğun bi şekilde geldi hep şeffaf geldi nişan olduğuna eminim artık anlatılan tıkaç gibiydi aynı ama sancı düzensiz şimdilik saatlerce hiç olmuyor sonra bikere vuruyor sabaha kadar ne olacak bakayım druma ona göre haber veririm
bakalım canım yanlış alarmda olabilir sancılar da başlayabilir inşallah gün ışığında gelmek ister oğlum gece gece uğraştırmaz beklesin yarın hava çok güzel
![]()
Gidişinizde mutlaka verir tarihi bende geçtiğimiz cumartesi aldım tarihimiziBende 35. Haftaya döndüm kızlar Allahın izniyle.22. Sinde doktor kontrolüm var 36 ya dönmüş olcaz inşaAllah.acaba bu sefer doğum tarihi verirmiki siz ne zaman aldınız tarihleri.birde benim 3. Bebeğim olcak inşaAllah ama karnım çok aşağıda bu sefer heran doğurcak gibi görünüyorum sezeryana gircem maalesef keşke normal doğurabilsem.karnı çok aşağıda olan varmı benim gibi
Önce hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün, solunumu da en kısa zamanda düzelir inşallah merak etme annesi, Allahım şifa versin minik kuzuya da biran önce çıksın kuvezden..Kızlar 37 haftalikken doğum yaptım bebeği kuveze aldılar solunumında sıkıntı var nolur dua edin
Benimki sez.olmadıgı için tarih kısmını bilemiyorum ama benim karnım hiç yukarda olmadı, sebebini bilmiyorum açıkçası ama 1 ay önce de annem bana karnın aşağı inmiş diyodu şuanda da bence bayağı aşağıdaBende 35. Haftaya döndüm kızlar Allahın izniyle.22. Sinde doktor kontrolüm var 36 ya dönmüş olcaz inşaAllah.acaba bu sefer doğum tarihi verirmiki siz ne zaman aldınız tarihleri.birde benim 3. Bebeğim olcak inşaAllah ama karnım çok aşağıda bu sefer heran doğurcak gibi görünüyorum sezeryana gircem maalesef keşke normal doğurabilsem.karnı çok aşağıda olan varmı benim gibi
şimdilik aklıma gelenler bunlardı çok teşekkür ederim bilgiler için. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.Leyla sema gercekten ckk yogun randevuyu bile 3 ay sonraya veriyotlar, ben perihan ozden'e gifiyirum aslinda diktorimu cok iyi tanimiyorum ama hastanede calisan bi arkadss tsvsiye etti,ben ilk dogumumuda orada yapmistim memnun kaldim ,oyuzden 2. Icinde burayi tercih ettik doktorum iyi bi kadin doktor iste nasil olsun ,ilgili en azinda dogumdan sonra cocuk dr olarakta enver atalayi oneririm kendisi alaninda superdir,ilk kizimin dr oydu,suan hala medipolde,ucretlere gelince benim muayne ucretim 100 lira,sezeryan 2.900 lira normal dogum sanirim 2000 lira civari,aslanda fiyatlarr biraz pahali ama yapicak bisey yok basladik bi kere,baska merak ettigin bisey varsa sorabilirsin ,canim hayirlisiyla bende 2. Dogumumu sezeryanla burda yapicam insallah ilkindeki gibi 2.sindede memnun kalirim .
Canım Allah yardımcınız olsun. Yenidoğanlarda cok sık rastlanıyor bu durumlar. Kendini üzme. Yavrunu alıp gideceksin evine inşallah en kısa zamanda.Kızlar 37 haftalikken doğum yaptım bebeği kuveze aldılar solunumında sıkıntı var nolur dua edin