2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

işte biraz erken olcak gibi 36yı tamamladıktan sonra 38e kalmadan 37de falan. bebek kilosu kaç oluor 36-37 haftalarda???
Bnm ablam.37+3dw dogum yapti 3 kilo 350 grdi genellikle.o haftalarda 2900 3100 arasi degisiyor bn iki yil kadin dogumda calistm ve o haftalarda dogup kuveze giren hic olmadi sadece ektra bir sorunu olursa gerek duyuyorlar

Neden erken olucak peki ayrica bebeginizin su anki kilosundan tahmini ne kadr olacagi belli olur
sağlık problemlerim v ar riskli gebelik olarak takip ediliyorum o yüzden.bebekler her zaman aynı düzeyde kilo almayabiliyormuş.bazı hafta az bazı hafta çok. ama 36-37 da doğan bi bebek 2,5 geçiyor sanırım değil mi?

Dediginiz gibi her bebek ayni olmuyor mesela benm bir arkadasim var 29 haftada 1900 bebeginin kilosu onden gidiyor esi 4.5 kilodan fazla dogmus biraz irsi oluyor bebegn kilo durumu ama genel olarak o haftada dediginiz gibi 2500 ustunde oluyor

Mrb kızlar bgn çatı muayenem vardı biraz gıcık bişi olduğu kesin üstelik 2 gündür tuvalete çıkamadığımdan bağırsaklarım dolu olduğu için doktorum tam anlayamadım dedi haftaiçi wc e çıktığın gün gel tekrar bakacağız dedi sizede bu konuda belki fayda olur diye paylaşmak istedim ayrıca 2 cm e yakın açılmam varmış sanırım bizimki biraz erken gelecek gibi

Veeee Cuma gunu dun oglen saat 10.10 gece ogluma kavustum bacilarim
Nst yede baglandim hep 4-6 arasiydi fakat diikislerimde epey esneme olmus ...
Genel anestezi aldim 1.5 saat ameliyatim surmus ...
Cok sukur oglumda ben de cok iyiyiz
Yanima verdiler sukur...Su anda 3. Askimi izliyorum
Darisi basiniza

Maşallah Allah hayırlı sağlıklı bir ömür nasip etsin.

kizlar ya az once özel bölgedeki az tuyler için epilator kullandim sonra tedirgin oldum elektrikli ya bebege bi zarar vernemistir inşallah oğlum şükür hareketli de icim icimi yedi simdi nasil aklıma gelmedi

Benimde bugun kontrolum vardi.37+3deyim bebegin kilosu 3520gram.nstde duzenli sancilarim cikti.bikacgundur karnimin icinde hissettigim agrilar sanciymis meger.vajinal muayenede 1cm acikligim cikti.doktor bol bol yuru ev isi yap dogum kanalina girsin artik dogurtalim dedi.

Masallah bebisinize ilk sizn bebisiniz gelicek galiba saglikli.kucaginiza alirsnz ins

Dediginiz gibi her bebek ayni olmuyor mesela benm bir arkadasim var 29 haftada 1900 bebeginin kilosu onden gidiyor esi 4.5 kilodan fazla dogmus biraz irsi oluyor bebegn kilo durumu ama genel olarak o haftada dediginiz gibi 2500 ustunde oluyor
bakalım bekleyip göreceğiz.Rabbime emanetiz hepimiz. inşallah sağsalim kavuşalım yavrularımıza sağlıkla büyütelim

Insallah cnm ya dua edin bana

Gözün aydın canım beni de duygulandırdın benimki hala fırında tam kabarmadi hazır senin poğaçanı yiyebilir miyim lutfeeen
Geçmiş olsun canım.. Bal sürmek de yanığa çok iyi geliyor ve iz bırakmıyor aklinda olsun..
Hayırlı olsun canım sağlıkla evinize dönersiniz inş
Canım senin de gözün aydın hadi darısı başımıza sizleri duydukça sabırsızlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…