Bnm ablam.37+3dw dogum yapti 3 kilo 350 grdi genellikle.o haftalarda 2900 3100 arasi degisiyor bn iki yil kadin dogumda calistm ve o haftalarda dogup kuveze giren hic olmadi sadece ektra bir sorunu olursa gerek duyuyorlarişte biraz erken olcak gibi 36yı tamamladıktan sonra 38e kalmadan 37de falan. bebek kilosu kaç oluor 36-37 haftalarda???
Neden erken olucak peki ayrica bebeginizin su anki kilosundan tahmini ne kadr olacagi belli olurişte biraz erken olcak gibi 36yı tamamladıktan sonra 38e kalmadan 37de falan. bebek kilosu kaç oluor 36-37 haftalarda???
Sanki değil hiç yok çatlağım ne ilk kızımda oldu ne de şimdi ki kızımda çok şükür canımBir nst bu kadar mi eğlenceli olur :) :) bu arada sanki hiç çatlakların oluşmamış gibi
sağlık problemlerim v ar riskli gebelik olarak takip ediliyorum o yüzden.bebekler her zaman aynı düzeyde kilo almayabiliyormuş.bazı hafta az bazı hafta çok. ama 36-37 da doğan bi bebek 2,5 geçiyor sanırım değil mi?Neden erken olucak peki ayrica bebeginizin su anki kilosundan tahmini ne kadr olacagi belli olur
sizinki şuan kaç mesela 36dasınız?Neden erken olucak peki ayrica bebeginizin su anki kilosundan tahmini ne kadr olacagi belli olur
35+1deyim.pazartesi kontrolum.var en son 33+0da 2200 grdi tahminimce iki haftada 500 grm.rahat almjstrsizinki şuan kaç mesela 36dasınız?
Dediginiz gibi her bebek ayni olmuyor mesela benm bir arkadasim var 29 haftada 1900 bebeginin kilosu onden gidiyor esi 4.5 kilodan fazla dogmus biraz irsi oluyor bebegn kilo durumu ama genel olarak o haftada dediginiz gibi 2500 ustunde oluyorsağlık problemlerim v ar riskli gebelik olarak takip ediliyorum o yüzden.bebekler her zaman aynı düzeyde kilo almayabiliyormuş.bazı hafta az bazı hafta çok. ama 36-37 da doğan bi bebek 2,5 geçiyor sanırım değil mi?
MaşallahVeeee Cuma gunu dun oglen saat 10.10 gece ogluma kavustum bacilarim
Nst yede baglandim hep 4-6 arasiydi fakat diikislerimde epey esneme olmus ...
Genel anestezi aldim 1.5 saat ameliyatim surmus ...
Cok sukur oglumda ben de cok iyiyiz
Yanima verdiler sukur...Su anda 3. Askimi izliyorum
Darisi basiniza
Masallah bebisinize ilk sizn bebisiniz gelicek galiba saglikli.kucaginiza alirsnz insBenimde bugun kontrolum vardi.37+3deyim bebegin kilosu 3520gram.nstde duzenli sancilarim cikti.bikacgundur karnimin icinde hissettigim agrilar sanciymis meger.vajinal muayenede 1cm acikligim cikti.doktor bol bol yuru ev isi yap dogum kanalina girsin artik dogurtalim dedi.
bakalım bekleyip göreceğiz.Rabbime emanetiz hepimiz. inşallah sağsalim kavuşalım yavrularımıza sağlıkla büyütelimDediginiz gibi her bebek ayni olmuyor mesela benm bir arkadasim var 29 haftada 1900 bebeginin kilosu onden gidiyor esi 4.5 kilodan fazla dogmus biraz irsi oluyor bebegn kilo durumu ama genel olarak o haftada dediginiz gibi 2500 ustunde oluyor
Tesekkur ederimm canimm amin insalllahh hepimizinkini insallahAllah sifa versin inşallah saglikla vakitlice kucagina alirsin melegini canim
Insallah cnm ya dua edin banaBenim de ayaklarımda biraz şişlik var ben de geçiştiriyodum ama prş gidince dr a söyliyim bari..
Sana da çok gecmiş olsun inşallah düzelir tansiyonun da accuk daha bekler bıdık
Hımm senin bayağı yüksek çıkıyomuş, evet şimdi biraz okudum da netten yüksek çıkıp ağrı sancıdan ziyade sadece bizim gibi kasılma ve gerginlik hisseden çok gebe var zaten ama belli bi zaman sonrasında gerçekten de doğurmuş hepsi yani genelde 40 ı tamamlamadan ama 37 38lerde sağlıkla doğum yapmışlar, yani dr.un dediği gibi doğuma hazırlık işaretleriymiş galiba bunlar.. insallah bizde öyle olalım, sağlıkla alalım kucağımıza
Amin insallah:)Masallah bebisinize ilk sizn bebisiniz gelicek galiba saglikli.kucaginiza alirsnz ins
Gözün aydın canım beni de duygulandırdınSelam annecikler :)
Mide yanmalarınızı sevin, gece bölünen uykularınızı da. Sık sık gelen çişinizi de, karnınızdaki hareketleri söylemiyorum bile :)
Çıkan şey çok tatlı oluyor. Pamuk gibi. Fırından çıkmış poğça gibi :)
Ayy ağlıcam gene
Sabaha karşı 3de bacak ağrımla birlikte suyum geldi. Suyum olduğuna inanamadım. Yattım uyudum. Ara ara gelen sancılarıma uyandım. Saat başı geliyordu. Ama sancılarım karın sertleşmesi sandım...
Hastaneye gelen suyun çiş mi yoksa su mu diye baktırmaya ve artık şu enfeksiyon için ilaç verin de bacağıma vuran kasıl ağrısından kurtulayım diye düşünerek gittim.
4-5cm açıklıkla 9da ani bir yatış yapıldı. serumlar lavmanlar nst derken, sancıları keşfettim. Ağrı eşiğim çok yüksek olduğunu anladık.
2-2,5saatlik sancı sonunda 11.30gibi sıcacık poğçamın ağlasam mı ağlamasam mı diye büzüşen dudaklarını gördüm :)
Suni sancı almaya ihtiyaç olmadı. Epidural işi çok sonra aklıma geldi. Zaten epidurali ne zaman yapacaksınız diye sorduğumda 6-7cm açıklık vardı yapılmadı.
Rabbim sizlere benden daha kolay doğumlar nasip etsin inşallah :)
Şuan tek derdim doydu mu, uyuyor mu, uyusam mı, uyanır mı, emiyor ama ne kadar emiyor, memede uyuma alışkanlık yapmasın, ama sarılık da olmasıngibi dertlerim var. Ah bir de doymak bilmeyen midem :)
Geçmiş olsun canım.. Bal sürmek de yanığa çok iyi geliyor ve iz bırakmıyor aklinda olsun..Kızlar günaydın@bskn tebrik ederim okurken çok fena oldum, ne kadar güzel anlatmışsın, Allah sağlıkla büyümeyi nasip etsin poğaçana
Bu arada başıma çok kötü bişi geldi kızlar, dün gece bişiler yapıştırırken silikon tabancasıyla, bi anda elime aktı 1 lira kadarne kadar ağladım bilmiyorum bi kaç katman derim soyuldu saatlerce Can'ım çok kötü yandı, berbattım. Elimde buz torbası acımla gece 2 gibi yorgunluktan sızdım. Neyseki yanması şu an geçti ama çok kötü oldum.
Hayırlı olsun canım sağlıkla evinize dönersiniz inşSlm kizlar ancak donebildim size herkese cok tesekkur ederim dogum yapan arkadaslarda var onlarida yebrik ediyorum allah anali babali büyütsün saglikli hayirli evlat olsun ins. Benim hikayeme gelince; gecen hafta cts gunu gumduz 4de suyum geldi hemde baya bir an dedim bu kadar su nasil sigmis karnima sonra esimi aradim o disaridaydi 20dk icinde evde oldu bende o arada hazirlandim ve doktora geldik acilmam 4cmdi ve ara ara sancilarim giriyordu bebek ters oldugu icin beni acil sezeryana aldilar kan tahlil sonuclarini beklerken cok fazla titremem oldu icten sicaklik basiyo ama yime elinde olmadan titriyosun velhasıl saat 18.38de minik tospigimin o guzel sesini duydum o ani anlatamam hickirarak aglamaya basladim bir ara anestezi doktoru korktu bisey mi var iyi misin diye sordu halbuki ben mutluluktan agliyodum sonra melegimin yuzunu gordum ve sanki yeniden dunyaya geldim. 2gun hastane kaldiktan sonra taburcu olduk bu sefer emzirme maratonlari basladi duyuyo mu sut yetiyo mu mama versem mi biberona alisir mi diye deli sorular ve uykusuz geceler.. o uykusuz gecelerde o kucuk bakislari gordugunuzde inanin yorgunluk uykusuzluk kalmiyo. Ama dun sarilik nedeniyle yatis yaptik bilirubin 17.3 cikti yanimda odada fototerapi aliyo sadece besleyecegim zaman cikariyoruz bugun 15 altina duserse aksama evimize gidecegiz buyk ihtimalle duser dediler. rabbim hepinizi bir avazda kurtarsin ve guzel bir sekilde mucizelerinize kavusun gec yazdigim icinde kusura bakmayin
Canım senin de gözün aydınVeeee Cuma gunu dun oglen saat 10.10 gece ogluma kavustum bacilarim
Nst yede baglandim hep 4-6 arasiydi fakat diikislerimde epey esneme olmus ...
Genel anestezi aldim 1.5 saat ameliyatim surmus ...
Cok sukur oglumda ben de cok iyiyiz
Yanima verdiler sukur...Su anda 3. Askimi izliyorum
Darisi basiniza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?