Selam annecikler :)
Mide yanmalarınızı sevin, gece bölünen uykularınızı da. Sık sık gelen çişinizi de, karnınızdaki hareketleri söylemiyorum bile :)
Çıkan şey çok tatlı oluyor. Pamuk gibi. Fırından çıkmış poğça gibi :)
Ayy ağlıcam gene
Sabaha karşı 3de bacak ağrımla birlikte suyum geldi. Suyum olduğuna inanamadım. Yattım uyudum. Ara ara gelen sancılarıma uyandım. Saat başı geliyordu. Ama sancılarım karın sertleşmesi sandım...
Hastaneye gelen suyun çiş mi yoksa su mu diye baktırmaya ve artık şu enfeksiyon için ilaç verin de bacağıma vuran kasıl ağrısından kurtulayım diye düşünerek gittim.
4-5cm açıklıkla 9da ani bir yatış yapıldı. serumlar lavmanlar nst derken, sancıları keşfettim. Ağrı eşiğim çok yüksek olduğunu anladık.
2-2,5saatlik sancı sonunda 11.30gibi sıcacık poğçamın ağlasam mı ağlamasam mı diye büzüşen dudaklarını gördüm :)
Suni sancı almaya ihtiyaç olmadı. Epidural işi çok sonra aklıma geldi. Zaten epidurali ne zaman yapacaksınız diye sorduğumda 6-7cm açıklık vardı yapılmadı.
Rabbim sizlere benden daha kolay doğumlar nasip etsin inşallah :)
Şuan tek derdim doydu mu, uyuyor mu, uyusam mı, uyanır mı, emiyor ama ne kadar emiyor, memede uyuma alışkanlık yapmasın, ama sarılık da olmasın

gibi dertlerim var. Ah bir de doymak bilmeyen midem :)