- 23 Ekim 2014
- 136
- 95
- 43
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #1.301
CANIM EN AZ 2 KAT ARTMASI GEREKİYOR. ARTMIŞ ÇOK ŞÜKÜR...Kızlar pazar değerim 38 di bugün 112 normal demi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
CANIM EN AZ 2 KAT ARTMASI GEREKİYOR. ARTMIŞ ÇOK ŞÜKÜR...Kızlar pazar değerim 38 di bugün 112 normal demi ?
hosgelmis minigin :) bende bugun gordum.keseyi boyutu 5.mm betahcg 14178.20 haftasida 4+4Eki Görüntüle 1791019
Bu da benim minigim teyzeleri
Ben de farabi hastanesine çok yakınım:)Evettt :)) farabi hastanesi tarafında oturuyoruz, sen canım? :)
Çok şükür maşallah. Canım senin ikizdi dimi tek yumurta ikizimi kese 1 mi 2 mihosgelmis minigin :) bende bugun gordum.keseyi boyutu 5.mm betahcg 14164.20 haftasida 4+4
Gözün aydın canım çok sevindim, darısı bizlere insKizlar doktora gittim, keseyi gorduk :)
2 hafta sonra da kalp atisi icin cagirdi. Kan idrar tahlili verdim. Cok aciktigimi, elimin ayagimin titredigini soyledim, erken baslamissin dedi
Mide bulantisi icin sabah yataktan kalkmadan tuzlu bi seyler at agzina dedi, gun icinde de kuru ve tuzlu seyler atistir dedi :)
Allah gönlüne göre versin canım ins istediğin olurYok canım şuan Selçuk ünivdrie mühendislik tamamlıyorum.. Bu sene öğretmen memur mühendis her alandan tercih yapıp atanmaya niyet ettim bakalım
Canimben daha gitmedim doktora 8haftalikken gitmeyi dusunuyorumMerhaba canım benimde sat 2 şubat keseyi görebildin mi? Hcg değerlerin nasıl?
Çıkıntı gördüyse erkek geliyor canım büyük ihtimal hayırlı olsun çok sevindim. Önce sağlıklısı tabi ama bende erkek istiyorum ilki kızdı biliyosun hayırlısını allah bilir o isteyince herşey olurCanım geldim , kaybolmadım cuma günü 2li testimiz vardı, doktorumuz bir çıkıntı görüyorum ama 16. haftada net söyleyeyim dedi, bakalım 5 nisanı bekliyoruz, şimdi 13. haftamdayım, inşallah o zamana gösterir kuzucuk. Ben feyza arman çaldıra gidiyorum biliyorsun, tatlı bir bayan, hasta moral motivasyonuyla da ilgileniyor bebekle de , ben sevdim kendisini.
evet canim gittim cok sukur gorduk kesemizin boyutu 5. mm betahcg 14178.20 haftamiz 4+4 canimKuzum naptın, gittin mi hastaneye, senden güzel haber bekliyorum hadi.
Bende 8haftalikken dusunuyorummmBende henüz doktora gitmedim kizlar bir hafta sonra düşünüyorum ins
bence normal cnm bende 2 martta ogrendim 1000,0 cuma gunu 3544,5 yukselmis rabbim sag salim.kucagimiza almayi nasip etsin insallahKızlar slm nasılsınız ben hamusligimi 1 martta öğrendim 363 sonrasında geçen cuma günü kan verdim 1442 oldu sizce normal yükseliyor mu
Anadoludayim
kesen kac mm canim bende bugun gittim 5.mm dedi hafta olarakta 4+4 dedi cnm hadi gozumuz aydinKizlar doktora gittim, keseyi gorduk :)
2 hafta sonra da kalp atisi icin cagirdi. Kan idrar tahlili verdim. Cok aciktigimi, elimin ayagimin titredigini soyledim, erken baslamissin dedi
Mide bulantisi icin sabah yataktan kalkmadan tuzlu bi seyler at agzina dedi, gun icinde de kuru ve tuzlu seyler atistir dedi :)
Hadi hayırlısı canimmmmCanım geldim , kaybolmadım cuma günü 2li testimiz vardı, doktorumuz bir çıkıntı görüyorum ama 16. haftada net söyleyeyim dedi, bakalım 5 nisanı bekliyoruz, şimdi 13. haftamdayım, inşallah o zamana gösterir kuzucuk. Ben feyza arman çaldıra gidiyorum biliyorsun, tatlı bir bayan, hasta moral motivasyonuyla da ilgileniyor bebekle de , ben sevdim kendisini.
sagol cnm tek kese gordu ikiz istiyordum bunada sukur canim rabbim herkezin melegini nasip etsin insallah amin tek yumurta ikizi isede kalp atisinda ogrenebiliriz ama sanmiyorum tektir galibaÇok şükür maşallah. Canım senin ikizdi dimi tek yumurta ikizimi kese 1 mi 2 mi
Belli olmaz canım benim teyzemin gelini tek yumurta ikizi doğurdu. 10 hafta farketmiş doktor. Biri daha küçük olunca kalp atışı geç duyulurmuş. Ama bir olsada olsun sağlıklı kavuş inşallah bebişine.sagol cnm tek kese gordu ikiz istiyordum bunada sukur canim rabbim herkezin melegini nasip etsin insallah amin tek yumurta ikizi isede kalp atisinda ogrenebiliriz ama sanmiyorum tektir galiba
amin canim.insallah hepimiz sag salim kucaklarizBelli olmaz canım benim teyzemin gelini tek yumurta ikizi doğurdu. 10 hafta farketmiş doktor. Biri daha küçük olunca kalp atışı geç duyulurmuş. Ama bir olsada olsun sağlıklı kavuş inşallah bebişine.