- 5 Nisan 2013
- 793
- 1.868
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #1.321
Gecen hafta sali gunu 1176 cikmisti :)Gözün aydın cnm inslh ben de gorurum yarın kesemizi beta kaçtı senin cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gecen hafta sali gunu 1176 cikmisti :)Gözün aydın cnm inslh ben de gorurum yarın kesemizi beta kaçtı senin cnm
Birkac gun oncesine kadar oluyordu canim ama sık değildi.CANIM BAŞ DÖNMEN DE VAR MI? BENİM İKİ GÜNDÜR ÇOK DÖNEM VAR.
gözün aydın canım, benim de 6000 li değer diye tahmin edildiğinde, kesem 12 mm idi, 4+2 günlük demişti doktorum.evet canim gittim cok sukur gorduk kesemizin boyutu 5. mm betahcg 14178.20 haftamiz 4+4 canim
Bana verdigi kagitta 9.5 mm yaziyor. Haftasi da 5+5 gorunuyor. Yanlis mi bakti acaba benimkikesen kac mm canim bende bugun gittim 5.mm dedi hafta olarakta 4+4 dedi cnm hadi gozumuz aydin
Hayırlısı olsun canım inşallah, Allah herkesin gönlüne göre versinÇıkıntı gördüyse erkek geliyor canım büyük ihtimal hayırlı olsun çok sevindim. Önce sağlıklısı tabi ama bende erkek istiyorum ilki kızdı biliyosun hayırlısını allah bilir o isteyince herşey olur
41 kere maşallah annesi ne mutlu sana. Darısı bizlerşn başınaOnlardan biri de benim :)) hamileligimde 4 ay boyunca agzima bir kaç çeşit meyveden başka hiçbir şey koyamadim. Su bile icemiyordum. Herşeyden tiksinmistim. Ama sağlıklı bir bebeğim oldu çok şükür :)
Slm kızlar bu akşam gidip kan vericem ne olur dua edin de değerim yukselsin yarinda inslh kesemizi gorelim
41 kere maşallah annesi ne mutlu sana. Darısı bizlerşn başına
Canım ben saat 10 gibi gidicem totem yaptım çünkü gece uğurlu geliyor inslh değerlerimiz yukselirKuzum birazdan bende gideceğim kan vermeye Allahım inşallah güzel haberlerle döneriz. Kızlar bize dua edin
Amin inşallah. Sağlıkla kucağıniza almayi nasip etsin rabbim.
Ben de kasim annesiyim gecen sene bu zamanlar ayni heyecanlari yasiyorduk arkadaslarla.. zaman o kadar çabuk geçiyor ki.
Allah hepinizin yardımcısı olsun
Canım ben saat 10 gibi gidicem totem yaptım çünkü gece uğurlu geliyor inslh değerlerimiz yukselir
hosgeldin canimm :) aminnnn rabbim cümlemizden razi olsun insallah.
Saglikla alalim yavrularimizi kucagimiza
Kizlar merhaba bende bugun ogrendim bata iki gun kala 33 cikti beta ama bat daha gecmedigi icin doya doya sevinemedim nedense 33 nasil sizce
Evet bugun idrar da gorunce dayanamayip kan yaptirdim ama keske gunumu bekleseydim diyorum simdi inşallah her sey yolunda gider canim hepimiz saglikla kucagimiza aliriz yavrularimiziİki gün sonra kendini ikiye katlarsa güzel bi değer. Bende aşılama ile hamile kaldım ama testi erken yaptım 32 çıktı iki gün sonra kendini katladı. İnşallah yanında keseyi görebiliriz