- Konu Sahibi Ikra meyra
- #1.141
Merhaba herkese bende 5 haftalık hamileyim 2 yıllık evliyim ve ilk bebeğime hamileyim sizler gibi bende çok heycanlıyım, allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen benimde öyle allahın izniyle duysak kalp atışlarınıebyar geçmiş olsun canım
benim de sağ tarafımda ağrı batma oluyo özellikle gece yatarken çok uyanıyorum ve farkında olmadan esneyince gerilince bıçak batması gibi acı oluyo sağ tarafımda
bilgilerini duzenle gir orda takvim dogacagi tarihi yaziyorsun canim mesala 15-11-2016 gibi hadi rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin rabbimKızlar hamilelik takvimi Nasıl ekleniyor.. ?
Bende çarşamba öğrenicem inşallah allahın izniyleinşallah canım Allah büyüktür fazla düşünmemek kötü düşünmemek gerekiyo yoksa zaman da geçmiyo ama insan kalp atışlarını duyana kadar rahatlayamıyo ben keseyi de görmedin henüz kısmetse çarşamba günü gideceğm doktora
bilgilerini duzenle gir orda takvim dogacagi tarihi yaziyorsun canim mesala 15-11-2016 gibi hadi rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin rabbim
kız senin yalancı olduğun belliydi zaten aralık anasıyım dedin bebeğini 34 haftalık doğurdun şimdide kasım anası olacaksın haa yalancı ceza almışsın zatenDaha çok erken olmasına rağmen ben bu aya talibim hayırlısı neyse o olsun haydi hanımlar
Gunaydin canım aaa ne güzel İst avrupanın neresinden
Gunaydin cnm hadi gözün aydın çok sevindimÇok şükür bir sorun yok kızlar. Keseyi gördük. Kese şekli boyutu gayet güzel dedi. Tedbir amaçlı progestan vardı. Şimdi dinleniyorum. Kırmızıya dönmedikçe telaş etme dedi ama çok korktum. İlk gebeligim de de böyle kahverengi lekeyle gitmiştim kalbinin durduğunu öğrenmiştim o yüzden çok korktum
Hayırlı olsunMrba kızlar nasılsnz ,, bugn idrr testi ile hamile olduğumu öğrendim,, kısmetse ben de kasım annesi olacm.. Yarın doktra gidip kan testi yapcm , Hayrlısı.. Sağlıkla kucağımıza alırız İnşlh ,,
nickim teyzesi bi görsen kocaman olmuşSen de kasim annesi olacaksın benim gibi :)) kasımda aşk başkadır ♡♥♡ :)
nickim teyzesi bi görsen kocaman olmuş
Evet cnm haber ver Tmm mi? Sesin pek yok nasıl gidiyo:)Gunaydin kizlar ben de bugun keseyi gormeyi gitcem insaallah :)