- 5 Nisan 2013
- 793
- 1.868
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #1.161
ebyar cok gecmis olsun, neyse ki guzel haberlerle donmussun :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mutlu haberlerini heyecanla bekliyoruz canimGunaydin kizlar ben de bugun keseyi gormeyi gitcem insaallah :)
Evet cnm haber ver Tmm mi? Sesin pek yok nasıl gidiyo:)
Aa sende öğretmen misin canım bende öğretmenim, okulda artıyor malesef bulanti2 gundur hafiften bulantilarim basladi, bugun artti hatta. Su an dersteyim, masanin uzerine poset çıkardım aniden gelirse diye
Senin nasil gidiyo canim ?
Mutlu haberlerini heyecanla bekliyoruz canim
Aa sende öğretmen misin canım bende öğretmenim, okulda artıyor malesef bulanti
Ooo zor ya ben iki dk yolculuk yapamiyormEvet canim ben de ogretmenim. Bi de ilcede calisiyorum, her sabah yaklasik 40 dk yolculuk yapiyorum otobusle
Sen sinif mi brans mi ?
Güzel haberlerini bekliyoruz canım.Gunaydin kizlar ben de bugun keseyi gormeyi gitcem insaallah :)
Insaallah tesekkur ederim :))Güzel haberlerini bekliyoruz canım.
Bir de ben yumurtadan çok tiksiniyorum hiç yiyemiyorum kızlar. Hamilelikte her sabah bir yumurta yemek çok önemli diye okudum ama yiyemiyorum Onun dışında sütüde soğukken dikiyorum bir çırpıda ancak öyle icebiliyorum. Sabahları badem ve kuru üzüm yiyorum başka ekstra bir şey yapmıyorum. Bi de bol su içmeye çalışıyorum
insallah kesemizi bugun.gorruz canim.dogum tarihlerimiz ayni canimGunaydin kizlar ben de bugun keseyi gormeyi gitcem insaallah :)
Canım nasıl yaparsam yapayım direk kötü bi yumurta kokusu geliyor. Süt 1 bardak içiyorum peynir yiyorum. Ama yumurta mahvediyor midemiYumurtayı değişik şekillerde yemeye çalış canım salata yapabilirsin, omlet yapapabilirsin, yumurtalı ekmek yapabilirsin baharat gibi şeylerle kokusunu aldırmaya çalış ama yine yiyemiyorsan eğer süt ve peynir tüket bol bol. Bu gebeliğimde yiyebiliyorum ama kaybettiğim gebeliğimde yiyemiyordum doktorum süt ve peynir ve etsel gıdalarla açığı kapatabileceğimi söylemişti.
Üzülme kuzum, hemen hemen çoğu insan yiyemiyor sonuçta gerçekten kokuyor Diğer besinlerle açığını kapatırsın o yüzden kafana takma. Tüm beyaz ürünleri yiyemeyen kişiler de var ve bebişleri sağlıklı bir şekilde kucağındaCanım nasıl yaparsam yapayım direk kötü bi yumurta kokusu geliyor. Süt 1 bardak içiyorum peynir yiyorum. Ama yumurta mahvediyor midemi
İnsallah seneye bu vakitler de bizim de kucagimizda bebişlerimiz olur. Evham yapmayim dedikçe bir şeyler çıkıyor sanki.Üzülme kuzum, hemen hemen çoğu insan yiyemiyor sonuçta gerçekten kokuyor Diğer besinlerle açığını kapatırsın o yüzden kafana takma. Tüm beyaz ürünleri yiyemeyen kişiler de var ve bebişleri sağlıklı bir şekilde kucağında