- 17 Ocak 2013
- 2.754
- 3.348
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #1.121
Sat 27 ocak canımCnm iyi ya sevindim ins iyi olur sat kaçtı sende
Kalp atışlarınida duysaydik hayirlisiyla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sat 27 ocak canımCnm iyi ya sevindim ins iyi olur sat kaçtı sende
Çok teşekkür ederim canımebyar canım gözün aydın, demekki bebisin seni çağırdı, burdayım demek için. maşallah
Doktor da büyük ihtimal yerleşmeden kaynaklı dedi. Çok şükür içerde bir kanama alanı falan yokmuş
Ya kizlar bende migren var tutunma sürekli kahve çay içiyorum rahatlamak için zararı olurmu sizce bu üçü bir arada kahvelerin[/QUOTE
Doktorum bana ilk üç ay kahve çay içmemelisin dedi.İlk 3 ayı atlattıktan sonra günde bir bardak içmenin zararı olmaz dedi canım
Bu arada kesmemiz 6.85mm 2 hafta sonra kalp atışlarını duymaya çağırdı.
canim cok sevindim.rabbim sana bagislasin doktor ne dedi olcumlere kac haftalik olmus bebisinBu arada kesmemiz 6.85mm 2 hafta sonra kalp atışlarını duymaya çağırdı.
Karindan mi gordu canim alttan mi baktiDoktor da büyük ihtimal yerleşmeden kaynaklı dedi. Çok şükür içerde bir kanama alanı falan yokmuş
Amin canım çok sağol. Vallahi 4 haftalık gibi dedi ama saat göre yarın 6 hafta olacak geç döllenme olmuştur dedi. Zaten ben de adet düzensizliği vardı prolaktinim yüksekti ilaç kullanıyordum yumurtlamam geç olmuş galiba.canim cok sevindim.rabbim sana bagislasin doktor ne dedi olcumlere kac haftalik olmus bebisin
Karından gördü canimKarindan mi gordu canim alttan mi bakti
Hamişlik iyi gidiyorda ayakta uzun süre kalınca yada günlük yorucu olmayan işleri bile yapınca yaşanan karın ağrım olmasa daha iyi olacak...Benim gibi olanlar varmı?Naber kizlar...nasıl gidiyor hamis lik.
Bende de batma oluyor.Kabızlık içinde seviyorsan kahvaltıda yulaf lapası tavsiye ederimBen aacaip kabızım sizde var mı bide eahimde batma oluyo ama kabızlık çok kötü