- 11 Eylül 2014
- 1.044
- 1.090
- 33
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #1.101
canım ınsallah bısey yoktur stres yapma sakın haberdar et bızı deKızlar kahverengi siyaha yakın akintim olmuş çamaşırılmi batirmis şimdi doktora gidiyorum dua edin bana çok korkuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ınsallah bısey yoktur stres yapma sakın haberdar et bızı deKızlar kahverengi siyaha yakın akintim olmuş çamaşırılmi batirmis şimdi doktora gidiyorum dua edin bana çok korkuyorum
yok 5+2 daha bugün kese ve yolk sac var, haftaya tekrar gel dedi inşallah kalp atışını duyarım
gorunur canim.rahat ol rabbim sag salim.kucagina almayi nasip etsin insallah senin ismini daha once gordum gibiKIZLAR MERHABA BENDE CUMA GÜNÜ ÖĞRENDİM HAMİLELİĞİMİ 315 ÇIKTI DEĞERİM DÜN TEKRARLADIM TESTİ 605 ÇIKTI ÇARŞAMBA KESE İÇİN ÇAĞIRDI DOKTOR SİZCE GÖRÜNÜR MÜ KESE?
sat kac canim ben 1 subat cumu gunu doktora gittim ama kese goremedim ama gebelik var dedi birde kanda bthcg bakalim.dedi 3544,5 degerim.cikti ama doktorum.gormedi acil cikti ama sali randevum var yarini iple cekiyorum kafam cok karisik. seninde bebisin sag salim kucagina almayi nasip etsin rabbim.insallahkızlar merhaba herkese bende cuma günü sağlık ocağına gittim kan testlerimi aceleden çok erken yaptırdım :) btc 3798 çıktı ama o gün doktor keseyi göremedi : ( ilk gittiğim doktorda cuma günü için randevu vermişti 11 marta bakalım görebilecek miyiz ? Birde hangi hastanelere gidiyorsunuz tavsiyeniz var mı ?
Amin canım inşallah yaa çok heycanlıyım kalp atışlarını duymadan rahat edemicem sanırım :)gorunur canim.rahat ol rabbim sag salim.kucagina almayi nasip etsin insallah senin ismini daha once gordum gibi
Evet canim cumartesi ogrendim bata 3 kalaİnşallah canım yeni mi ogrendin
canim.rabbim.insallah bebegini sana bagislayacak duamdasin canim.guzel.haberlerle gelirsin insallah umarim hic bisey olmaz melegine ilac takviyesi ile hic bisey olmaz allahin izniyle.. aminKızlar kahverengi siyaha yakın akintim olmuş çamaşırılmi batirmis şimdi doktora gidiyorum dua edin bana çok korkuyorum
Kasım annisleri istblda avrupa yakasinda oturan var mi
Kızlar kahverengi siyaha yakın akintim olmuş çamaşırılmi batirmis şimdi doktora gidiyorum dua edin bana çok korkuyorum
Kızlar kahverengi siyaha yakın akintim olmuş çamaşırılmi batirmis şimdi doktora gidiyorum dua edin bana çok korkuyorum
Canım nasıl oldun. İnşallah sadece yerleşme cabalaridir doktorlar normal karşılıyor öyle biseydir
Çok şükür bir sorun yok kızlar. Keseyi gördük. Kese şekli boyutu gayet güzel dedi. Tedbir amaçlı progestan vardı. Şimdi dinleniyorum. Kırmızıya dönmedikçe telaş etme dedi ama çok korktum. İlk gebeligim de de böyle kahverengi lekeyle gitmiştim kalbinin durduğunu öğrenmiştim o yüzden çok korktumaynen canım doktor bana da normal demişti, progesteron jel verdi tedbiren ama endişelenme demişti.. Sen nasıl oldun ne dedi doktor? bişey yoktur inşallah
Doktor da büyük ihtimal yerleşmeden kaynaklı dedi. Çok şükür içerde bir kanama alanı falan yokmuşCanım nasıl oldun. İnşallah sadece yerleşme cabalaridir doktorlar normal karşılıyor öyle biseydir
çok şükür biz de haftaya kalp atışlarını duyma gidicez inş bakalım.. sağlıkla kucaklamayı nasip etsin Allah hepimizeÇok şükür bir sorun yok kızlar. Keseyi gördük. Kese şekli boyutu gayet güzel dedi. Tedbir amaçlı progestan vardı. Şimdi dinleniyorum. Kırmızıya dinledikçe telaş etme dedi ama çok korktum. İlk gebeligim de de böyle kahverengi lekeyle gitmiştim kalbinin durduğunu öğrenmiştim o yüzden çok korktum
Amin insallah canim. Beni 2 hafta sonra çağırdı o zaman 8 haftalık olacak daha çok var. Zaman geçer mi kiçok şükür biz de haftaya kalp atışlarını duyma gidicez inş bakalım.. sağlıkla kucaklamayı nasip etsin Allah hepimize
Cnm iyi ya sevindim ins iyi olur sat kaçtı sendeebyar .!.:Amin insallah canim. Beni 2 hafta sonra çağırdı o zaman 8 haftalık olacak daha çok var. Zaman geçer mi ki