- 1 Kasım 2015
- 1.389
- 2.002
- 35
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #1.061
KIZLAR MERHABA BENDE CUMA GÜNÜ ÖĞRENDİM HAMİLELİĞİMİ 315 ÇIKTI DEĞERİM DÜN TEKRARLADIM TESTİ 605 ÇIKTI ÇARŞAMBA KESE İÇİN ÇAĞIRDI DOKTOR SİZCE GÖRÜNÜR MÜ KESE?[/QUOTE
görünür canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KIZLAR MERHABA BENDE CUMA GÜNÜ ÖĞRENDİM HAMİLELİĞİMİ 315 ÇIKTI DEĞERİM DÜN TEKRARLADIM TESTİ 605 ÇIKTI ÇARŞAMBA KESE İÇİN ÇAĞIRDI DOKTOR SİZCE GÖRÜNÜR MÜ KESE?[/QUOTE
görünür canim
görünür canimKIZLAR MERHABA BENDE CUMA GÜNÜ ÖĞRENDİM HAMİLELİĞİMİ 315 ÇIKTI DEĞERİM DÜN TEKRARLADIM TESTİ 605 ÇIKTI ÇARŞAMBA KESE İÇİN ÇAĞIRDI DOKTOR SİZCE GÖRÜNÜR MÜ KESE?
BENİMDE KESE GÜNÜ ÇARŞAMBA İNŞALLAH GÖRÜRÜZ CANIM YAA NE ZOR BEKLEMEKKızlar benim carsmba kese günü inslh goruruz
AynenBENİMDE KESE GÜNÜ ÇARŞAMBA İNŞALLAH GÖRÜRÜZ CANIM YAA NE ZOR BEKLEMEK
Bende m sol kasigim böle batıyor sanki bisey biliminde ortası agriyor senin nasilBENİMDE KESE GÜNÜ ÇARŞAMBA İNŞALLAH GÖRÜRÜZ CANIM YAA NE ZOR BEKLEMEK
Herkesin hamileliği tatilidir hafta her hamilelik, bende wc ihtiyacı olmadı pek ama olan arkadaşlar var mesela benim oğlumda bi kaç damla kahve akıntı olmuştu bunda olmadı,ara ara bas dönmesi oldu bende bide bariz batma tabikiBelki de hamile kalabilmişimdir inşallah. Baskı da oluyor di mi sanki sürekli işeme ihtiyacı gibi.
Bugün mu gördün canım keseyi karından dimiinsallah canim ben sabredemedim 4.haftada gittim keseyi gördük çok şükür şimdi sıra kalp atışında
aynen bendede oluyo o arada batma falan ama genel olarak çok şükür ağrım sancım yok sadece uykum geliyoBende m sol kasigim böle batıyor sanki bisey biliminde ortası agriyor senin nasil
Canım sen kalp atışı için ne zaman gideceksin doktora 2 gun var aramızda, bizimde kese görünür heraldegörünür canim
bu kadar erken hamile olduğunu nasıl anlayabildin? tahlil mi yaptırdınKizlar adetten bir hafta once kasikta agri batma vs oldu mu sizde? Dunden beri her hareketimde bir batma hissediyorum. Yumurta catlayali bir hafta oldu. Adetime de bir hafta var. Yerlesme hareketi olabilir mi? Sizde oldu mu hic?
benimde kısmetse seninle aynı gün olacak. eğer tahlilde çıktıysa bende gidip kan vereyim :)bu kadar erken hamile olduğunu nasıl anlayabildin? tahlil mi yaptırdın
SENİN HCG KAÇ ÇIKTI CANIM
Vajinalden de mi gorunmedi. Ben zor cumaya randevu aldim gorunmesse kitu olcak benim de hesabina gore cuma gunu o degerlerde olcak.... Vajinal baktrsam sknti okur mu acaba ya benim bi an once igne baslamam gerekiosat kac canim bthcg ne zaman.yaptirdin ben cuma yaptirdim 3544,5 degerim bendede gorunmedi sali gunu bekliyorum randevum var cnm
Hamile olduğumu anlamış değilim henüz. Mesajın altındaki takvimi kastetdiyseniz, o bir totem. İnşallah kaldırmak zorunda kalmam.bu kadar erken hamile olduğunu nasıl anlayabildin? tahlil mi yaptırdın
yok canim değerin gayet normal benimki adet günümde 1188 cikmisti seninkinden az yani keseyide o gun gorduk cok sukur
Döllenmeden 7 gün sonra kanda çıkar diye okudum bir yerde. Şahsen regl geçmesini bekleyeceğim. Mart 15'ten sonra kısmetse.benimde kısmetse seninle aynı gün olacak. eğer tahlilde çıktıysa bende gidip kan vereyim :)
3 bucuk yasinda canimOğlun kac aylık canim