- 2 Mart 2016
- 128
- 113
- 42
- Konu Sahibi Ikra meyra
Bende Kasım annesiyimm ins
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben varım canın sat nezman di senin ilk bebeğini. ..huhuuuuu kimse yokmuuuu
Sat 2 Şubat canimBen varım canın sat nezman di senin ilk bebeğini. ..
3.bebegim insSat 2 Şubat canim
Aaa benimde öyle cinsiyetleri ve yaşları ne canım. .3.bebegim ins
Sat ne canimKızlar benim de 24 günlük gebeligim ilk bebeğimiz ve cok heyecanlıyım. İnşallah bi sıkıntı olmazsa tahmini doğumum ne zaman olur
25 ocak başlangıç 31 ocak adetimin bitiş günü. Cumartesi günü öğrendik Dr 20 gunluk demişti canimSat ne canim
Biri 10yasinda diğeri 2bucuk canım ikiside erkek inş bide kızım olurrrrya:Aaa benimde öyle cinsiyetleri ve yaşları ne canım. .
Benimde 11 yaşında ve 6 yaşında 2 oğlum var...Ancak bu kadar.denk gelir bende Kiz istiyorum hayirlisiyla tabi...Biri 10yasinda diğeri 2bucuk canım ikiside erkek inş bide kızım olurrrrya:
Insallahhh allah gönlümüze göre versinn sennezamn ogrendin hamis olduğunuBenimde 11 yaşında ve 6 yaşında 2 oğlum var...Ancak bu kadar.denk gelir bende Kiz istiyorum hayirlisiyla tabi...
Insallahhh allah gönlümüze göre versinn sennezamn ogrendin hamis olduğunu
Amin cnm.inş...pazar gecesi test yaptım sat a 2 gün kala pozitif çıktı. .belirti falan yok bi tuhafim bugün sabah bidaha yaptım yine pozitifInsallahhh allah gönlümüze göre versinn sennezamn ogrendin hamis olduğunu
Amin cnm.inş...pazar gecesi test yaptım sat a 2 gün kala pozitif çıktı. .belirti falan yok bi tuhafim bugün sabah bidaha yaptım yine pozitif
Benpek inanmiyom ona yüzük falina bakiyomm ben odogruuuu çıkıyo hepCin takvimi yaptınmı ben yaptım kız cikti