- 17 Ocak 2013
- 2.754
- 3.348
- Konu Sahibi Ikra meyra
Bende de bel ağrısı var. Bir de ayakta biraz fazla durdum mu kopuyor sanki aynı zamanda da hala adet olacakmışım gibi kasık ağrım var.bende bel agrisi cok fazla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende de bel ağrısı var. Bir de ayakta biraz fazla durdum mu kopuyor sanki aynı zamanda da hala adet olacakmışım gibi kasık ağrım var.bende bel agrisi cok fazla
Canım benim de aynı adet ağrısı gibiydi ama hamileymişim. Umutsuz olma hatta bi test yapkızlar günaydın buğün iğne vurulalı 14 gün oldu ilk defa şiddetli kasık ve bel ağrısı oldu bu ay.... galıba adet olacagım birkaç gün içerisinde hayırlısı artık
ilacın etkisinden dolayı teste yanılma payı olabılıyormuş canım erken test yapmadım bende.... ama ilacın etkisi gitmiştir herhalde yarın yapsam çıkarmı ?Canım benim de aynı adet ağrısı gibiydi ama hamileymişim. Umutsuz olma hatta bi test yap
Canım 12 gün sonra ilacın etkisi geçiyor diye duymuştum ben. Adetine kaç gün var? Yarın bi yap bence sen :) insaallah hayırlı haberlerle gel bizeilacın etkisinden dolayı teste yanılma payı olabılıyormuş canım erken test yapmadım bende.... ama ilacın etkisi gitmiştir herhalde yarın yapsam çıkarmı ?
cnm bat 6 mart ama çatlatma iğnesinden dolayı eğer hamile değilsem daha erken de adet olabılırım bakalım sabredersem haftasonuna kadar bekleyecegımCanım 12 gün sonra ilacın etkisi geçiyor diye duymuştum ben. Adetine kaç gün var? Yarın bi yap bence sen :) insaallah hayırlı haberlerle gel bize
cnm bat 6 mart ama çatlatma iğnesinden dolayı eğer hamile değilsem daha erken de adet olabılırım bakalım sabredersem haftasonuna kadar bekleyecegımCanım 12 gün sonra ilacın etkisi geçiyor diye duymuştum ben. Adetine kaç gün var? Yarın bi yap bence sen :) insaallah hayırlı haberlerle gel bize
Hadi hayırlısı canım. Eylül nasip olmadı kasım annelerinde sağlıkla sonuna kadar birlikte devam.ederiz insaalh. İstersen ozel den ismini yaz ismen dua edelim canım. Duanin acamayacagi kapı yok neticede.cnm bat 6 mart ama çatlatma iğnesinden dolayı eğer hamile değilsem daha erken de adet olabılırım bakalım sabredersem haftasonuna kadar bekleyecegım
inş canım özelden mesaj attım sana bu arada sen ne zaman test yaptın günün geçmişmiydi??Hadi hayırlısı canım. Eylül nasip olmadı kasım annelerinde sağlıkla sonuna kadar birlikte devam.ederiz insaalh. İstersen ozel den ismini yaz ismen dua edelim canım. Duanin acamayacagi kapı yok neticede.
Canım pazartesi yaptım adet günümde. hiç umudum yoktu eczanenin önünden geçerken bi test alayım deneyim dedim eve geldim teste damlatir damlatmaz anında kıpkırmızı iki çizgi cikti. Tabi ben sok. Elim ayağım nasıl titredi. Çok şükür gerçekten hiç umudumun olmadığı ay oldu. Darisı ınşallah senin basina caniminş canım özelden mesaj attım sana bu arada sen ne zaman test yaptın günün geçmişmiydi??
Merhabaaa... Allah nasip ederse bende kasim annesi olcam insallahhhh.... Uc tane dusugum oldu rabbim bu kez insallah nasip eder. Yalniz bende kahverengi akinti gelio korkuyorum tekrar ay i seyleri yasamaktan...
evet dun kan verdım 31 cıkmıstı yarın tekrar gıtcemAllah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin.
Doktora gittiniz mi ?
Canım benim içimden bir ses hamile olduğunu söylüyor çünkü hamilelik belirtisi şiddetli kasık ağrısıdır kızımdan biliyorum onu. Ben hala adet olmadım sanırım mevsim değişiminden adet döngü günlerimde değişiyor çünkü testim negatif. İnş hamilesindir canım hayırlı haberlerini bekliyorum :)