- Konu Sahibi Ikra meyra
Bakalim takibe alcaz insallah guzel sonuclarim cikar :) Allah hepimizin yardimcisi olsunInsaallah yukselir, meraklanmayin. Arkadasimin regl tarihinden 4 gun once 3.71 cikmisti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakalim takibe alcaz insallah guzel sonuclarim cikar :) Allah hepimizin yardimcisi olsunInsaallah yukselir, meraklanmayin. Arkadasimin regl tarihinden 4 gun once 3.71 cikmisti.
Canim saglik ocagi sonucu yarin veriyor sen ne yaptin doktora gidecektin bulantin falan varmi benim hic yok ya nedenBen hafta sonu acilde baktirdim, sonucum yarim saate cikti ama israr ettim yapmalari icin, once burda bakamayiz dediler.
Sen gittin mi ne yaptin ? :)
Ders cikisi gidicem doktora, 14.45 randevum, cok heyecanliyim :)C
Canim saglik ocagi sonucu yarin veriyor sen ne yaptin doktora gidecektin bulantin falan varmi benim hic yok ya neden
2 gunde en az 2 katina cikmasi lazim hcgnin diye biliyorum. Sizin kac gunde 38den 123e cikti ? :)Mrb ben de kasim annesi olacagim insallah..adetime 4 gun kala 38,gun kala pazartesi gunu yani 123 cikti bhcg..bugun normalde adet gunum ve adet olacakmisim gibi..doktor kese gorunmeden bisey diyemem dedi ve haftaya persembeye randevu verdi..kanda cikmis durum iyi de ama ultrasonla bakmam icin bhcg 1000ve yukarisi olmasi lazim dedi..cok heyecanliyim ve korkuyorum..ilk bebegim olacak..sizce bu degerler normal mi??nerdeyse beni ilgilendiren her basligin altina yorum yaziyorum ama sanirim icimi rahatlatmaya ihtiyacim var
Iki gunde..yaklasik 50 saat kadar bi zaman diliminde..doktor da 60 falan olmasi lazim dedi ama 123 sasirtti..bi sorun falan olmaz degil mi??2 gunde en az 2 katina cikmasi lazim hcgnin diye biliyorum. Sizin kac gunde 38den 123e cikti ? :)
canım uzun uzun yazamayacağım ama inan hcg nin ilk öğrenildiğinde ne çıktığının önemi yok sadece artış önemli sabırlı ol olur mu benim profilden daha önce yazdığım mesajlarda benim yaşadığım şeyleri az çok görebilirsin iki gebelik yaşadım ikisindede keseyi bile 7 haftalıkken gördüm kalp atışını birinde 8. haftada birnde 7+5 de gördüm bu gebeliğimde inşallah acele etmeyi direk 7-8 hadtalık olunca gideceğim doktora benimde ikinci gebeliğimin kalbi durduğu için 10.hafatda kürtaj oldum ondan dolayı çekincelerim var hematoloğa gitmek istiyorum ama kadın doğumcumu yönlendirmeli bilmiyorum hoş bizim hastanedeki dahiliye ya da kendi servisimdeki doktorlardan rica edersem onlar bana sevk verir ama bilmiyorum ne yapmam gerek gitmesem miMrb ben de kasim annesi olacagim insallah..adetime 4 gun kala 38,gun kala pazartesi gunu yani 123 cikti bhcg..bugun normalde adet gunum ve adet olacakmisim gibi..doktor kese gorunmeden bisey diyemem dedi ve haftaya persembeye randevu verdi..kanda cikmis durum iyi de ama ultrasonla bakmam icin bhcg 1000ve yukarisi olmasi lazim dedi..cok heyecanliyim ve korkuyorum..ilk bebegim olacak..sizce bu degerler normal mi??nerdeyse beni ilgilendiren her basligin altina yorum yaziyorum ama sanirim icimi rahatlatmaya ihtiyacim var
O zaman gayet guzel yukselmisIki gunde..yaklasik 50 saat kadar bi zaman diliminde..doktor da 60 falan olmasi lazim dedi ama 123 sasirtti..bi sorun falan olmaz degil mi??
Uc kattan fazla yukselince tedirgin oldum..doktor 60-80 arasi olabilir demistiO zaman gayet guzel yukselmis
HayOTE="ezgisinemim, post: 45405369, member: 742378"]slm kizlar bende yeni katildim araniza. ikinci bebegim. hic beklemoyorduk. cunku ekim 16 da dogum yaptim. ne olucak nasil gecicek bilmiyorum. rabbim ins yardim eder hepimize
Yaptırdım kan testi değerim 36 çıktı adet günüm yarınHay
Bbenim de 2 bucuk yasinda oglum var cnm bende bugun gidip kanda baktiracsgim
Kac gun var adrtine[/QUOTE]Kaç gün var=adetime canimabe, post: 45413979, member: 694179"]Kızlar bende düm hamile oldugumu ögrendim. ama tedirgin oldugum bi konu var degerlerim suan cok dusuk kan testim dün 33.26 çkti çok yeni oldugu icin boyle degil mi bi riski yoktur
Kızlar bende düm hamile oldugumu ögrendim. ama tedirgin oldugum bi konu var degerlerim suan cok dusuk kan testim dün 33.26 çkti çok yeni oldugu icin boyle degil mi bi riski yoktur
değerin 2 günde bir kendini ikiye katlaması önemli olan. geç döllenme olmuş olabilir