• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlar bizde bugun 16:00 da Dışarıya çıktık , benim Arabanın Kaskosunu sigortasını yeniledik , biraz showrommda gezdik , sonra avm ye gittik , kızım poşetten sıkıldı kucağıma aldım en az 20 kişi kızımı mıncıklamak istedi , yüzüne dokundurmadan sevdirdim bi o kadar da uzaktan tepki verenler oldu Kızımın yüzü reyonlara dönüktü , oyuncak reyonunda baya yoruldu , 2-3 oyuncak aldık , şu zamana kadar benim küçüklük oyuncaklarımla idare ediyordu (annem saklamış bi kısmını) oyun Halısı almak konusunda kararsız kaldık , evin içinde nereye koyacağımızı kestiremedik , sonra yemek yedik , hi eziyet etmedi , sonra kahve içmek için başka bir yere geçtik saat 8 e kadar dışarıdaydık çok mutlu mesuttu kızım , cafedede baya mıncırcam isteyen oldu , uzaktan sevdirdim birde herkese maşallah deyin diye tutturdum :) eve geldik 8 de, güzel güzel emerken çığlıklar başladı :KK43: mememi yarım emdi , mama bile yiyemedi , duruyor duruyor Çığlık atıyor , nazar Duası açtık, ayetel kürsülere nas felaklar derken daha bu saatte uyuyabildi kuzum , aman kızlar dikkat edin nazarım kötü birşeymiş :KK43: ben bir daha bu kadar kalabalık yerlere götürmeyeeğim
Nazar adamı öldürür derler cnm,(allah korusun) ben de korkarım nazardan

superselma superselma bizim evden bir sey calinmadi Allaha sukur de olan senin dolguya olmus cok uzuldum :KK43:

Canım verilmis sadakan varmış. Allah beterinden korusun.

espri olsun diye yazdim zatem ağzımda koku olmuştu suphelenmistim gündüz, gece de nasıl hızla cignediysem :)

Bi de dua edisimi gorseydin :)
Allahım "pembelokumu" koru diye diye

Dönenceden hala korkuyor benimki. Kucağıma alıp uzaktan baktırınca izliyor sadece.
Ama oyun halısına bayılıyor. 40 dakikaya kadar oynadığını bilirim. Hayvanlar sallanıyor, onları tutuyor, yüzlerine bakıp konuşuyor falan :)
Sanırım önemli olan sevdiği şeyi bulmakta. Bir de arkadaşımın doktoru yalnız bırakın kendi kendine oynamayı öğrensin demiş ama ben yalnız bırakamıyorum. Mesela bir şeye uzanıp tuttuğunda aferimmm diyorum. Hayvanların yüzünü kendisine çevirip tut annem aslanı falan diyorum
yanlız bırakmak mıı benmki odadan çıkar çıkmaz basıyo çığlığı. bende çok isterim o oynasın bende işime gücüme bakıyım ama yok bizim hanım hep kucakta olsun ister. :/

Kızlar tek memedeki sertlik bir kaç yumru olmaktan çıktı ve memenin neredeyse yarısını kapladı. Çok sızlıyor. Bebeğim tutamadığı için emmiyor. Gecenin bu saati sağmak zorunda kaldım ama tıkanıklık açılmadı. Ne yapabilirim?

yanlız bırakmak mıı benmki odadan çıkar çıkmaz basıyo çığlığı. bende çok isterim o oynasın bende işime gücüme bakıyım ama yok bizim hanım hep kucakta olsun ister. :/
O zaman alacakmışsın. Benim doktorum bu dönemde kucak ister, alışır diye korkma taşı kucağında dedi

Selam arkadaslar giremedim kusura bakmayın kizimin da mevlidi oldu cafede oldugu icin hazirlik buyuktu cok yorucu cok yogun gecti dha yarin kuzenimin sunneti var ildisi yapacagiz

Kamera kayitta degilmis
Karakoldan da birnsey cikmadi cikmaz da zaten devriye polis de gelmedi kendimnde hukukcu oldugum icin biliyorum bi sonuc cikmaz

Daha once 2 kere baba evindeyken hirsiz girdi 1 kere gaspa ugradim telefonum calindi 3ünde de sonuc takipsizlik karari

Bunda da takipsizlik cikacak

Yalniz esim beni aradiginda eve girenin o olmadigini farkettigim an yuregime giren korkuyu tarif edemem

Hic kafami crvirip iceri bakmadan adim bile atmadan direkt kapiyi kilitledim

Ve esim eve resmen 180 hiza basip gelmis

Ztn bunlarin hepsi 5 dk icine fln oldu kim girdiyse ben telefonla konustuktan snra cikti

Sesim duyulmustur sesli konustum

Yalniz esim eve geldi sanip onun yatak odasina gelmesini bekliyordum niye evde yuruyor ki dedim direktnyatak odasina gelir eve gelir gelmes normalde

Allah allah diyoeum icimden bu adam neden yanima gelmiyor?

Iyi ki kalkip bakmamisim
Iyi ki o sirada esim beni aramis

Bu da boyle kotu bi ani olarak kalacak :KK43:
Çok geçmiş olsun. O korkuyu ancak tahmin edebilirim. Allah yaşatmasın bir daha

Sıcak dusa gir canin uzun bi süre suyun altinda masaj ciktiktan sonra emzirmen daha iyi bebegin kuvvetli cekerse acilir sagmak pek ise yaramiyo. Bebegin doluluktan alamiyosa birazelinle sag azcik bosalt 9ay 9ay

Heyecandan kaynaklı bence, çok acıkmadan versen canım, araları azaltsan. Kendi sütün olduğu için mamadan çok daha sık verebilirsin. Bir de yara mı vardı, uç mu yoktu unuttum, tekrar memeyi denesen ucunu sütle ıslatıp ara ara, belki kapıverir.Korkuyor boğazına kaçınca yavrum demek.
Hem yara hem uç yoktu Can'ım
Deniyorum arada böğürüyor

Son düzenleme:
Dr brown yada medela biberonun tavsiye ederim. Brn medela kullaniyorum ama Dr Brown gaz konusunda cok iddali youtubedan bir bak istersen
Ben Philips aldıktan sonra medela ve brown u duymuştum
Alakam yoktu ki yoksa araştırır alırdım en iyisini
Böyle devam ederse brown alacağım

Kızlar civilde konuşan balık aldım geçen hafta internette 50 tl ye satılıyor
Civilde indirime girmiş 12 tl idi
Balığın hem gözleri dönüyor, kuyruğu sallanıyor dudakları oynuyor şarkı söylüyor birde çok tatlı büyük bi oyuncak bilginiz olsun
image.webp

Üf kızlar yine emmedi. Gece emzirebiliyordum. Hepsi annem geldikten sonra oldu. Sağdığım sütü damlalıkla veriyor.
Zaten ilk 3 haftada biberona kayması sebebiyle çok zorluk yaşayıp emzirme kampı ile son anda yırtmıştık. Annem yokken hiç emzirme sorunum yoktu. Günde 27 gram almış. Doktor da gayet memnun oldu. Ama annem geldiğinden beri emzirmelerden sonra sağıyorum çünkü sütümün az olduğuna inandırdı beni. Bir de sağdığım sütü verince belki emmeyi istemez oldu. Problemsiz tarafta da problem çıkardı demin. Böyle giderse kilo verir.

Bir de uyku düzeni değişti. Eskiden 21:00-06:00 arası uyuyordu şimdi 20:00-05:00 oldu. Bizim için zor, kendi çok memnun.

Sağınca da mı geçmiyor ? Telaş yaptım bn de

Sol kolumu kapatamıyorum bile o kadar acıyor ya :KK43: Emse geçecek ama emmiyordu. :KK43:

Sıcak dusa gir canin uzun bi süre suyun altinda masaj ciktiktan sonra emzirmen daha iyi bebegin kuvvetli cekerse acilir sagmak pek ise yaramiyo. Bebegin doluluktan alamiyosa birazelinle sag azcik bosalt 9ay 9ay
Elime sağınca gelmiyor ya, makineyi deneyeceğim. bu defa da hızlı gelmedi diye emmez

Kızlar tek memedeki sertlik bir kaç yumru olmaktan çıktı ve memenin neredeyse yarısını kapladı. Çok sızlıyor. Bebeğim tutamadığı için emmiyor. Gecenin bu saati sağmak zorunda kaldım ama tıkanıklık açılmadı. Ne yapabilirim?
Geçmiş olsun canım , sıcak su torbası masaj , sıcak su torbasını daga memene hatta yumru olan terin üstüne yat sıcak su torbaskyla beraber yatım saat sonra masaj , baya sert sert bebe yağıyla sonra o sütü at istersen sıcaklıktan dolayı sütün TADI değişiyormuş tiksinir bebekler dedi Arkadaşlarım

Back
X