• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Bn sabah haslama yunurta domatew salatalik zeytin peynr helva su yada ev kompostosu iciyrm bazen cay
Oglen ne varsa o :)
Aksamlari hep olmasa da bukgurlu yogurt corbasi iciyiyrm gaz yapack hrseyden uzagim kola hamburger mercimek nohit fasulye dogurmadan 2 ay oncesnden beri yemiyorum
Hafta da iki kez yagsiz kizartma tavuk yiyorum
Haftada bi kere kofte
Suzme yogurt ve soda ile yapilms ayran icyrm
Hazir meyve suyu icmiyrm
Sutlu sekersz nescafe iciyrm
Kefir iciyorum
Makarna haftada bi yiyorum
Bnm duzensiz duzenim byle

Kız bunlar düzensizmi. Ben bigün once ne yediğimi unutuyorum :kk77:

Esim eve geldiginde kapi kilitli degilmis biri girdi cikti arkadaslar ne desem bilemiyorum kapi acildi 1 dk sonra esim aradi hatun geliyom bi istegin var mi diye ben de askim evde degil misin sen dedim hemen kalktim yatak odasini kilitledim sonra ses geldi evden sonra da esim geldi ben cikmadan odadan evi dolanmis iyice hatta elinde bicakla

Nasil olur aklim almiyor anahtar var birisinde kapiyi acti resmen

Eve bu kadar gec gelen kocami ben napayim simdi! Kac kere diyorum beni aksam yalniz birakma diye..
:KK57: cok gecmis olsun yaa. Insan ne kadar korkar tahmin edebiliyorum. Allah yasatmasin bi daha. Kim oldugu bulunabildi mi pwki??

Eşinin ailesi başka şehirde olanlar size bir sorum var. Bebeğe bakmaya kv geliyor mu? Gelirken yanında kp de geliyor mu? Gece gece bu saatte eşimle kavga ettik. Vay efendim kp yalnız kalamazmış. Ben günün yarısında ya emziriyorum ya sağıyorum. Kıyafetlerden göğüslerim belli oluyor. Burada kaldığı 10 gün küçük odalarda kan ter içinde emzirdim, hiç sağamadım. Şimdi aylarca hatta yıllarca kp ile yaşamamdan bahsediyor. Sen de hiç utanma duygusu mahremiyet yok dedim. Çok mu haksızım?
Bence cok haklısın, insan kendi babasının yanında rahat edemiyor, kp yanında nasıl rahat olsun.

H history1985
canım ben de 9ay 9ay kvyi istiyo da kpi istemiyo diye anladim.
Gülü seven dikenine katlanirmis ne diyeyim.

Ayrıca amacım asla senin kişiliğini eleştirmek değildi. Şartlı cümle koydum bencilsen veya degilsen diye. Çocuğun uzun yıllar bencil olacak. Onu napicaaz?
Tatlım keskin sirke küpüne zarar.
Daha ılımlı olabilirsin.

Ben karşıdakine göre davranmaktansa, bana göre davranılmasını tercih ederim.

Yiğit AT kendine kamçı vurdurmazmış.

İyiliği tercih ederim. Bi insan gıcık da olsam eğer yardıma ilgiye veya desteğe ihtiyacı varsa, ve benim de imkanım varsa elimden geleni yaparım, karşılığını da beklemem.

1. Misal eltim bencil, cahil ve inatçı kecinin tekidir. Kimse için fedakarlık yapmaz. Ne kv ne kp ne eşi ne çocukları. İnsanları kullanmayi işini yaptırmayı cok sever. Kvyi bana karşı kışkırtmaya çalışır. Kaynim iyi bi baba ama aylardir işsiz. Bugun eşimi Bime yolladım. Ucuz yollu kırtasiye malzemelerini aldirttim. 3çocuk okulda okuyor, günahları ne? Ana baba duyarsız ama belki Allah bana duyuruyor ki, az da olsa imkanimla destek olayım.

2.Misal annem aynı eltim gibidir. Nasıl sağlam büyüdük hayret ediyorum. Babamız sefkatliydi. Evini tertemiz ederim 3.gün beni kovar bağıra çağıra. Uyumak istediğim için. Yine de gittiğimde (artık kalmıyorum) elime değen işini yapıyorum.

Ben öyle olamıyorum.
Sidik yariştırmayı sevmem. Yok deliyse ben de deliyim. Yok haketmiyor muyum. Yok layık değil miyim?
Herkesin layigi kara toprak eninde sonunda.

Bu insanlara karşı bana söz hakkı doğar. Yardımı ederim ve sözümü de kırmadan bi kaç aşamada söylerim. Özümsedikce anlarlar.

Insan böyle kazanılır yavaş yavaş sabırla.
Insaniz sağlam insanlar biriktirmeliyiz. Sağlam olmayanları da çaktırmadan tamir etmeye çalışıriz. Olmazsa kendi haline bırakırız.

Son düzenleme:
H history1985
canım ben de 9ay 9ay kvyi istiyo da kpi istemiyo diye anladim.
Gülü seven dikenine katlanirmis ne diyeyim.

Ayrıca amacım asla senin kişiliğini eleştirmek değildi. Şartlı cümle koydum bencilsen veya degilsen diye. Çocuğun uzun yıllar bencil olacak. Onu napicaaz?
Tatlım keskin sirke küpüne zarar.
Daha ılımlı olabilirsin.

Ben karşıdakine göre davranmaktansa, bana göre davranılmasını tercih ederim.

Yiğit AT kendine kamçı vurdurmazmış.

İyiliği tercih ederim. Bi insan gıcık da olsam eğer yardıma ilgiye veya desteğe ihtiyacı varsa, ve benim de imkanım varsa elimden geleni yaparım, karşılığını da beklemem.

1. Misal eltim bencil, cahil ve inatçı kecinin tekidir. Kimse için fedakarlık yapmaz. Ne kv ne kp ne eşi ne çocukları. İnsanları kullanmayi işini yaptırmayı cok sever. Kvyi bana karşı kışkırtmaya çalışır. Kaynim iyi bi baba ama aylardir işsiz. Bugun eşimi Bime yolladım. Ucuz yollu kırtasiye malzemelerini aldirttim. 3çocuk okulda okuyor, günahları ne? Ana baba duyarsız ama belki Allah bana duyuruyor ki, az da olsa imkanimla destek olayım.

2.Misal annem aynı eltim gibidir. Nasıl sağlam büyüdük hayret ediyorum. Babamız sefkatliydi. Evini tertemiz ederim 3.gün beni kovar bağıra çağıra. Uyumak istediğim için. Yine de gittiğimde (artık kalmıyorum) elime değen işini yapıyorum.

Ben öyle olamıyorum.
Sidik yariştırmayı sevmem. Yok deliyse ben de deliyim. Yok haketmiyor muyum. Yok layık değil miyim?
Herkesin layigi kara toprak eninde sonunda.

Bu insanlara karşı bana söz hakkı doğar. Yardımı ederim ve sözümü de kırmadan bi kaç aşamada söylerim. Özümsedikce anlarlar.

Insan böyle kazanılır yavaş yavaş sabırla.
Insaniz sağlam insanlar biriktirmeliyiz. Sağlam olmayanları da çaktırmadan tamir etmeye çalışıriz. Olmazsa kendi haline bırakırız.
Maaşallah sana ne diyeyim, erdemlilik böyle bir şey

Canım benim oğlunda 7kilo ustunde maşallah ama beni gorsen bu çocuk seninmi dersin 50kiloyum 1.63 boyum var. Benimde sutum yagliymis tamam ama esimde aynı boyleymis kv hep bikac ay büyük söylermiş zaten nazar
olmasın diye :) şuanda da eşim 1.87boyu bence tamamen genetik oluyo bu kilo boy
Bende o kilo da olmak istiyoorummmm :(
Boyumuz tam ayni senle cnm

Ben de öyle biliyordum Östrojen içermeyen cerasette diye Bi ilaç varmış doktorum tavsiye etti emziren anneler için özel Bi hap
Dogru ya benim doktor da onermisti bi hap ama ismi omuydu bilmiyorum. Ama bir gun kullanmazsan etkisi olmuyomus o yuzden kullanmak istemedim. Cunku unutkanlik hat safada bende

Turquoise hotel canim sidede. Ama cok guzel bi otel degil. Villa evler oluyor ya ordan tuttuk odayi havuza girmesi kolay olsun diye. Diger otellerde de oyledir villa evlerin önü sanirim
Aka alinda dayiz bizde canim tavsiye ederim bidahaki tatiline dusunebilirsin cok memnun kaldim ben

Back
X