Kızlar sabah sabah başıma geleni anlatayım da size gülün biraz.
Oğlumu sabahları kreşe ben götürüyorum, oradan da ofise geçiyorum. Oğlumun oto koltuğu sürücü koltuğunun arkasında, dolayısıyla araç kullanırken oğlumu görmüyorum.
Neyse, yuvaya geldik, kapıyı araladım baktım oğlumun dudaklarının üstünde pembe pembe birşeyler var ve yalanıyor. Şöyle bir göz gezdirdim koltuğa şeker vs birşey yok. Olmaz da zaten, hiç yemedi şimdiye kadar.
Derken gözüm oğluma kaydı tekrar ve.. Bizimki ayağından crocs terliklerini çıkarmış ve altına yapışan pembe sakızı yiyor!!!
Yemin ediyorum dünya durdu bir an, sağ gözüm seğirdi.. Terlikleri yakmaktan çocuğa sirke içirmeye kadar milyon tane şey geçti aklımdan :))) En son, bir daha bu terlikleri ayağından çıkarıp da altından birşey yersen seni çıplak ayakla dolaştırırım sokaktan diyebildim.. Ne dediğimi anladı mı bilmiyorum ama dudaklar büzüldü, gözler doldu.. Neyse sarıldık koklaştık sonra bıraktım yuvaya..
En son bu göz seğirmesini kucağımda kızımla soğan kavurmaya çalışırken, oğlumun bir kutu sudokremi saçları da dahil olmak üzere tüm vücuduna ve evin muhtelif yerlerine sürdüğünü farkettiğimde yaşamıştım..
Neyse, sonuç itibariyle oto koltuğunu sağ tarafa almaya karar verdim. Baktım böyle beklenmedik bir şey yapıyor, en kötü ihtimalde çekerim sağa, müdahale eder yoluma devam ederim.