kızlar 4 gün sonra ilk kez bu gece kaçak oldu. gece tuvalete kaldıramıyoum saat 1 de ve ezanda kaldırmak için odasına gidiyorum sarsıyorum uyanmıyo. son sarsma da artık çığlık atıp dıdıdıd deyip gözlerini sıkıpı uyumaya devam ediyo. ağlamıyo kızıyo yani kaldırıyorum diye. kaçaklar için ne yapabilirim. bu alıştırma kilotları da taşırıyo ya anlamdım nasıl alıştırma kilodu. bi de en pahalı modellerden aldım tanesi 35 tl
5 tl olanları da var onlar da taşırıyo. çarşaf altına naylon koydum döşeğe geçmesin diye. kaçaklar için ne önerirsiniz. annem 3 4 aya düzelir kaçaklar normal bu gece yapmaz öbür gece yapar. diyo. internetten araştırdım normal olduğu yazıyor. erkek çocukların gece tuvalet olayını çözmesi uzun sürebilir yazıyor
ne önerirsiniz. annem kilot prima giydir ha alıştırma kilodu ha kilot prima diyo. bu arada alıştırma kilotları o kadar çok terletiyor ki beli ve göğsüne değdiği yerler isilik oldu terden. öğlen uykusunda kaçak hiç olmuyor. ama gece özellikle sabaha karşı olduğunu fark ettim bu kaçakların. pipisi kocaman oluyo. bu gece yakaladım sakın yapma kalk annem diyene kadar saldı.