- 18 Temmuz 2016
- 992
- 805
- 38
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #57.521
Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım sağlıkla büyüt çocuklarını inşallahAh ah oğlumu emzirmemek içimde yara kaldı Allah sağlık versin ve gönlüne göre versin canım
Büyük illaki bir tepki gösterecek bir kaç güne geçer (küçüğün emerken)
Ben kızımın krizlerini tepkilerini umursamadım kardeşine zarar verince de kötü tepki göstermedim sadece anlattım hayır yapma acır ağlar yazık hep cici yap sev öp kokla dedim yanş yaptıklarını mesele haline getirmedim böylece o da bıraktı yapmayı
Şimdi çok iyiler çok tatlılar sürekli kızım kardeşini yanına istiyor beraber yatıyorlar gülüşüyorlar sürekli birbirlerinin elini tutuyorlar oğlum 4 aylık oldu
Sabır canım sabır büyük illaki saçma sapan şeyler yapacak yaptıklarını önemsemedik biz mesele yapmadık hiç esirgemedik hep sevdirdik kimi zaman oldu kucağınA verdik attı filan oyuncak bebek gibi görüyor (tabi ki oğlum düşmedi ben de tutuyorum bir yandan) ama sevsin diye de zorlamadık kızım yaklaştığında hep hadi cici yapalım hafi sevelim öpelim bebek çok tatlı çok güzel kokuyor vs vurmak istediğinde hep elini tuttum öptüm cici yaptırdım oyuncak muamelesi yapıyordu çünkğ daha 16-17 aylıktı kızım abla olduğunda
Aslında o da hep bebekle iletişim kurmak istiyordu ama kardeşi tepki vermiyordu kızım istiyordu ki kardeşi otursun yürüsün oynasın konuşsun eline oyuncak veriyordu bebek tutmayınca haliyle üzülüyordu kızım :) kalk diyord kardeşine bir de tutturuyor kalk kalk diye bu kalkmayınca da ağlıyordu mesela
Onları bilerek yalnız bırakıyordum izliyordum uzaktan kızım hep sevmeye çalışıyordu ama işte küçük ya elinin ayarı yok acıtıyordu vuruyordu istemeden parmağını gözüne sokardı burnuna sokardı oğlan ağlardı kıyamet başlardı öyle olunca kızım daha çık ağlıyor çünkü :)
Bizde ziyaretçi yasağı vardı o iyi oldu aslında halen daha misafir kabul etmiyorum böyle çok rahatım